Bende hiç sevemedim ama mecburiyetBırrrrrrrr üşüdüm soğuk duş mesajına
Eşinin düşüncesi çok önemli ama seni şuan iyi buluyorsa ki gayet iyisin daha fazla verme benceNerden anladın hemen
O değil de esimin bakışı cok fenaydi.Zayiflama yeter diyo bu aralar pek sık. Ya mazgala fln dusseydi nolurdu heee nolurdu valla yenisini almam bi tel sararim takarsin diyo
oysaki bnm canım hiç birini ckkmedi sırf kırılmasın diye yedimdiEn sevdiklerimden
Esimin dusuncesi önemli ama benim kendimi nasil hissettigim daha onemli.yeterli gormuyorum hala.ha verip de kotu gorundugumu dusunursem geri alirim ondan kolay ne varEşinin düşüncesi çok önemli ama seni şuan iyi buluyorsa ki gayet iyisin daha fazla verme bence
Bugün alyansim parmagimdan dustu
Birkac kilo verip tekrar takabildigim gün ne kadar mutlu olnustum tektas ile yanyana yine olmuyordu sıkıyordu ama yine de çok sevinmistim :)
Nerden anladın hemen
O değil de esimin bakışı cok fenaydi.Zayiflama yeter diyo bu aralar pek sık. Ya mazgala fln dusseydi nolurdu heee nolurdu valla yenisini almam bi tel sararim takarsin diyo
Almaz cunku kilo aldigimda da aldirmaya calismistim olmamistiyenisini aldırrr, o kadar kilo verdin hediyesi olsun eniştenin
Kilo vermek benim için çocuk oyuncağı diyorsun yaniEsimin dusuncesi önemli ama benim kendimi nasil hissettigim daha onemli.yeterli gormuyorum hala.ha verip de kotu gorundugumu dusunursem geri alirim ondan kolay ne var
Heee genel yazdı sanırım :)
Bizde para işlerine ben bakıyorum, gelirimiz ortak ödenecekleri vs öderim ikimize de harçlık ayırırım, gerisini ev için halleder artan olursa birikim için atarım kenara,bizimki ses etmiyor duruma, ona kalsa ay sonunu zor görürüz..
Kadın evi çekip çevirmeli, ev ihtiyaçlarını vs biz alıyoruz sonuçta, para kadında toplanmalı derim her zaman..
Kafama koyunca yaparim :)Kilo vermek benim için çocuk oyuncağı diyorsun yani
Esimin dusuncesi önemli ama benim kendimi nasil hissettigim daha onemli.yeterli gormuyorum hala.ha verip de kotu gorundugumu dusunursem geri alirim ondan kolay ne var
Almaz cunku kilo aldigimda da aldirmaya calismistim olmamisti
Benimkide almaz da o kadarda zayıf olmam herhalde evlilik yuzlugu kutsal falan filanAlmaz cunku kilo aldigimda da aldirmaya calismistim olmamisti
ayyy benimki de 50 nin altına düşme diyor, dedim düşeyim beğenmezsem o iş ben de korkma 1 haftada alırım dedim
sen al hediyene bayıldım aşkım diye göster, ben accuk yüzsüzüm galiba
Ay tabiki hic sevmedigim demek istedim hic sevmemÇakıl en sevmediklerim demek istedin demi çünkü karacigerini yaglayan seni şeker hastası yapan anneligini geciktiren bunlar değil mi acaba bunlar bunu sana yaparken hala en sevdiklerin mi
Tabi ki ciddiyim, yoksa vücut nasıl toparlanır onca diyet spor yorgunluğundan. Netten soğuk duşun faydalarına bak
Benim de if yontemi kullaniyordum dietisyene basladim 3 ogune cikardi hop kilo aldim hemen simdi pztesi den beri tekrar 2 ogun e dustuk aldigim kiloyu veriyorum. Bana 3 ogun kilo aldiriyor resmen bakalim bu ctesi ne verecek diet olarakBenim insulin direnci kirma yolum
Karatay + aralikli oruc
Karatay dan iki ogunu alip kahvaltiyi gec yapiyorum.
Seker ,gluteni de hayatindan bir iki ay cikardin mi insulin direnci kiriliyor ama meyve bile yemeyeceksin.
Sanirim bana gecen hafta verdigi dietten oldu dunya kadar sey yedim 6 dilim ekmek spor da yaptim tahminim ondan bu hafta azaltti sadece jaftasonu 3 ogun verdi onda da kilo aldim simdi veriyorum yineGünde 1 saat yürüyüş yapsan protein sebze ağırlıklı beslensen acaba kilo sabit kalır mı insülin olur muuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?