Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nerden anladın hemen

O değil de esimin bakışı cok fenaydi.Zayiflama yeter diyo bu aralar pek sık. Ya mazgala fln dusseydi nolurdu heee nolurdu valla yenisini almam bi tel sararim takarsin diyo
Eşinin düşüncesi çok önemli ama seni şuan iyi buluyorsa ki gayet iyisin daha fazla verme bence

Eşinin düşüncesi çok önemli ama seni şuan iyi buluyorsa ki gayet iyisin daha fazla verme bence
Esimin dusuncesi önemli ama benim kendimi nasil hissettigim daha onemli.yeterli gormuyorum hala.ha verip de kotu gorundugumu dusunursem geri alirim ondan kolay ne var

Bugün alyansim parmagimdan dustu

Birkac kilo verip tekrar takabildigim gün ne kadar mutlu olnustum tektas ile yanyana yine olmuyordu sıkıyordu ama yine de çok sevinmistim :)

Nerden anladın hemen

O değil de esimin bakışı cok fenaydi.Zayiflama yeter diyo bu aralar pek sık. Ya mazgala fln dusseydi nolurdu heee nolurdu valla yenisini almam bi tel sararim takarsin diyo

yenisini aldırrr, o kadar kilo verdin hediyesi olsun eniştenin

biz de de ödemeleri ben ayarlarım, eşimin ruhu daralır hemen ve unutur bana soruyor nereye ne yatacak diye birikim işi de bendedir, ben kılı kırk yardığım için gözü kapalı emanet ediyor

Esimin dusuncesi önemli ama benim kendimi nasil hissettigim daha onemli.yeterli gormuyorum hala.ha verip de kotu gorundugumu dusunursem geri alirim ondan kolay ne var

ayyy benimki de 50 nin altına düşme diyor, dedim düşeyim beğenmezsem o iş ben de korkma 1 haftada alırım dedim
Almaz cunku kilo aldigimda da aldirmaya calismistim olmamisti

sen al hediyene bayıldım aşkım diye göster, ben accuk yüzsüzüm galiba

Almaz cunku kilo aldigimda da aldirmaya calismistim olmamisti
Benimkide almaz da o kadarda zayıf olmam herhalde evlilik yuzlugu kutsal falan filan
Tabi para vermek istemiyoda olabilir
Ama yuzlugum zaten kalın çok fark odemez ayyy kafamda deli sorular
Neyse ben orucu tutayimda ezan okunması hocaya kalsin

N Nana Canım ciddimisin delinin biri kuyuya bir taş attı olmasin sonra bak
Gerçekten ise yarıyor mu
Tabi ki ciddiyim, yoksa vücut nasıl toparlanır onca diyet spor yorgunluğundan. Netten soğuk duşun faydalarına bak
Ama işkence gibi. Ben çok kalamıyordum

Benim insulin direnci kirma yolum

Karatay + aralikli oruc

Karatay dan iki ogunu alip kahvaltiyi gec yapiyorum.

Seker ,gluteni de hayatindan bir iki ay cikardin mi insulin direnci kiriliyor ama meyve bile yemeyeceksin.
Benim de if yontemi kullaniyordum dietisyene basladim 3 ogune cikardi hop kilo aldim hemen simdi pztesi den beri tekrar 2 ogun e dustuk aldigim kiloyu veriyorum. Bana 3 ogun kilo aldiriyor resmen bakalim bu ctesi ne verecek diet olarak

Günde 1 saat yürüyüş yapsan protein sebze ağırlıklı beslensen acaba kilo sabit kalır mı insülin olur muuuu
Sanirim bana gecen hafta verdigi dietten oldu dunya kadar sey yedim 6 dilim ekmek spor da yaptim tahminim ondan bu hafta azaltti sadece jaftasonu 3 ogun verdi onda da kilo aldim simdi veriyorum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…