İstiyorumdüşüneyim bunu
hı hı getirYanına gün kurusu getireyim mi
Ben 5 senedir şekersiz icerimtamamm
ama şekersiz
hı hı getir
aynen kuzu yıllardır ben deBen 5 senedir şekersiz icerim
Üzülme canım sen doğru olanı yaptın.
Hesapları sen ele al yine para birarada olmus olur
Kırgınlıklar zamanla toparlanır canım hayırlısı olsun inşallah biraz deneyin en azından daha rahat olur kafan
umarım dogru olanı yapmışımdır benım canımı yakan ailesinden biri uzulunce cok uzuluyor mutlu olmaları İÇİN her seyı yapıyor ben uc gundur falan cok uzgunum bana bana değer verdiğini gösteren hıc bir sey yapmıyor bu gune kadar zaten ikimiz arasında hıc tartışma olmadı baska konuda hep mesele ailesi idi ama hep ben gerı adım attım su anda ben gerı adım atmadığım ıcın uzuyorsen doğru olanıyaptın ama makbuşum
hee tamircinin pekmeze bulanıp küfürle fentezilenmiş hali işte
yarılıyorum malim
hahahahhahahah
ya ahahahahahaha
pezemek demek pekmez gibi bişey mi bu
delirtmişler seni
salak herif 3 haftada ancak mı anlamış motor yanmış yahu
Bana da at baldiriniBende baldirimi pu ha ha
vur kürekle ağzına onun@MiuLego herif benim 78 kilolu halimi görünce canım sen yeme kilo alma diyouyuz sanki ben keyfimden aldım
valla hiç içemem şekersiztamamm
ama şekersiz
ulan bir ay da rahat edemiyor insan hep bir aksilik çıkıyor hakkatenhee tamircinin pekmeze bulanıp küfürle fentezilenmiş hali işte
geçen arkadaşa süpürge bakıyoduk ölüsü 400 lira süpürgelerin.tam diyoz bu ay feraha çıkarız bişey çıkıyo.daha buzdolabına gaz doldurtcaz o da 100 gayme.ooh suyundan da koy
yarın görücez 88 kilonun altında bi kal da görRüyanda görürsün
He ondan yani bir an kendimi çok çaresiz hissettim
Eki Görüntüle 2117447
Yarına hazırız
Eki Görüntüle 2117448
Bütün belirtiler hazır zaten 5 gün geçti yani fenalardayım dün midem de bulandı dedim geliyorama gelmedi akşam o yüzden süt nesfit yedim sadece
sabret makbuşumumarım dogru olanı yapmışımdır benım canımı yakan ailesinden biri uzulunce cok uzuluyor mutlu olmaları İÇİN her seyı yapıyor ben uc gundur falan cok uzgunum bana bana değer verdiğini gösteren hıc bir sey yapmıyor bu gune kadar zaten ikimiz arasında hıc tartışma olmadı baska konuda hep mesele ailesi idi ama hep ben gerı adım attım su anda ben gerı adım atmadığım ıcın uzuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?