Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

vur kürekle ağzına onun
ya da çiviliyi göndereyim mi :)
gönder sandalyeyide gönder kıskanıyo kendisi uzun boylu kilolu 92 bide kalıplı ben yanında zayıflayınca inceceik kaldım diyo ki şimdi sen beni beğenmezsin zayıfladın ya ne alakası var kocişim dedim ahh canımmm

Emegine eline sağlık kaptaniko. En çok da bu mesajı alintilairyla okumayı seviyom.
Haklısın pirinç patlagina gerek yoktu. 160 kalori oluo sanırım. geceden aç olunca . Sey ettimdi.
Şimdi canım Bisi istemio ama eşimi bekliorum yemek için. 12.30 yiyoruz.

tamam kuzucum afiyet olsun şimdiden

sen de zayıfla diyeydin
Zayıflayacam diyo ama yapamaz iş yerinde yapamaz diyet
aman erkekler ne anlar

Canım insanlar bir şeye alışınca tam tersi olunca afallar şuanda eşinde onu yaşıyordur ya diyordur normalde geri adım atıyordu neden şimdi böyle yapıyor yani bir insanı hep başının üstünde taşırsın 1 kere yere koyarsın kötü sen olursun misali yani yaptığın onca iyiliğin kıymeti yoktur o an neden yaptın olur

yolarım seni deseydin

makbuş mevzu paraysa geri adım atma.alışır zamanla.biz de ilk zamanlar para yüzünden atışıyoduk küsüyoduk.en son bi laf soktum kendine o gün bugündür parayı bana verir hep.sormaz da naptın parayı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…