gönder sandalyeyide gönder kıskanıyo kendisi uzun boylu kilolu 92 bide kalıplı ben yanında zayıflayınca inceceik kaldım diyo ki şimdi sen beni beğenmezsin zayıfladın ya ne alakası var kocişim dedim ahh canımmmvur kürekle ağzına onun
ya da çiviliyi göndereyim mi :)
Sağol canim bende seni sevdim kilonu daha çok sevdim50 ol
Popisi yere yakın olandan korkcan kız esra
Kız ben seni çok sevdim
gönder sandalyeyide gönder kıskanıyo kendisi uzun boylu kilolu 92 bide kalıplı ben yanında zayıflayınca inceceik kaldım diyo ki şimdi sen beni beğenmezsin zayıfladın ya ne alakası var kocişim dedim ahh canımmm
kız bi ara balkona koymuştum havalar güzeldi.türkiyeye gittim bir aylığına,süpürge balkonda yağmur yemiş benim herif de akıl edip almamış içeri.heralde ondan gitti.yediği yağmura rağmen 3 4 ay iyi çalıştı genenaptında yaktın maliii
Emegine eline sağlık kaptaniko. En çok da bu mesajı alintilairyla okumayı seviyom.La senin menü verişini yirim ben
Dolu dolu sağlıklı harika bir menü olmuş iğdem oh be
Sporunu da gördüm çok iyiydi.. harika bir gün geçirdin yani tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrJ
Konyakım karnabahar ve brokoli şişirmiyorsa menü gayet iyi sağlıklı ve hafif.. sporumuz da şahane canım benşm.. bugün maydonoz vs ye de ödem varsa uçsun gitsin emi
Kuzum sabah yediğin gereksiz olmuş onun yerine yoğurt meyve yapabilirdin mesela hem de sapğlıklı faydalı.. kızartma kararında kalmış.. ben beğendim menünü senin afiyet olsun ki
SÜPERRRRRRRRRRRRRRRR bir menü yahu
Bayıldımmmm.. yürüyüşte de efsaneleşmişsin nevom.. bugün çatal ucu da olsa karbon alma emi gereksiz ödem olmasın ki cumaya sevinelim
Kuzucum bulguru yememene çoook sevindim
Liste kişisinin ben Çarşamba Perşembe bulgur yemesine karşıyım! Gerek yok çünkü ödem yapacak kesin! Ki sen listeye gireceksin belki bu hafta!
Menü güzel.. paket gıdaları istemiyoruz.. çay ile hurma yiyebilirdin..
Tek kelime ile spor da menü de HA Rİ KAAAAAAAAAAAAAAAAA
RENKLİ MENÜSÜNE GURBAN OLDUĞUM EFLALİM
SABAH 2 DİLİM YEMİŞ GENE EKMEĞİ LA BENİ SEVMİYOR İNATLA 2 GDİLİM YİYOR
Menü harika kuzum sporunu da aksatmadın oh beeeeeeeee
Afiyet olsun çok iyi menü
Sidelyam bireysel birincimizzzzzzzz
Menü çooook iyi kuzucum akşam pro yapmışsın mis gibi olmuş
Spora da leslie de eklesen daha bi minnoş olmaz mıııııııııııJ
Vay vay vayyyyy
Bana eksi getirecek menü diyorsun öyle diye bağırıyor menü kuzucum
Kahvaltı daha sağlam olmalı ama değil mi
Kuzum bakliyat= karbon= ödem yapabilir
İnşallah nohut sende ödem yapmıyordur
Bugün akşam yemeğini sebze ile geçiştir emi canom
Spor yaptın mı?
Canım benim menün harika olmuş
Ekmek yok herzamanki çarş-perş Berna menüsü gibi J
Sporunu da yaptın
Çok güzel oldu beeee
Alın bu menğüyü gözümün önündeeeeennn
Yatırın tevafuku diri diri mezara toprağını üzerine kendi ellerimle atıcammmmm
İlk ve son kez böyle bir Çarşamba menüsü olsun tefom.. bir daha olmasın emi lütfen! Liste kaldırmaz
Gayetttt güzel be çakılım eksi getirecek kiiiiiiiiiiiii
Yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnn
Su ne demek az ne demekkkkkkkkkkk
Su iç suuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mezuniyete detoksla hazırlanan bir Büşra gördüm sanki
Cumaya harika bir eksi ile gelinecek çoook belli yaşasınnnnnnnnnnn
ayyy anneeeyok kuzum annem en az 1.5 ay daha bizim yanımızda daha 1 hafta olmadı geleli
tamam kuzucum afiyet olsun şimdidenEmegine eline sağlık kaptaniko. En çok da bu mesajı alintilairyla okumayı seviyom.
Haklısın pirinç patlagina gerek yoktu. 160 kalori oluo sanırım. geceden aç olunca . Sey ettimdi.
Şimdi canım Bisi istemio ama eşimi bekliorum yemek için. 12.30 yiyoruz.
Tamam apla kızma Günaydın
nilişkoooommm begüşşşşşşşşşşşşşşş
1 yıl önce gelmişti benimki de.. bi de şimdi.. çok sık gelemiyorayyy anneee.evde şipidik şipidik ayak sesleri ne güzel
keşke benim annem de yanıma gelebilse gelemiyo garibim
Zayıflayacam diyo ama yapamaz iş yerinde yapamaz diyetsen de zayıfla diyeydin
aman erkekler ne anlarkız bi ara balkona koymuştum havalar güzeldi.türkiyeye gittim bir aylığına,süpürge balkonda yağmur yemiş benim herif de akıl edip almamış içeri.heralde ondan gitti.yediği yağmura rağmen 3 4 ay iyi çalıştı gene
umarım dogru olanı yapmışımdır benım canımı yakan ailesinden biri uzulunce cok uzuluyor mutlu olmaları İÇİN her seyı yapıyor ben uc gundur falan cok uzgunum bana bana değer verdiğini gösteren hıc bir sey yapmıyor bu gune kadar zaten ikimiz arasında hıc tartışma olmadı baska konuda hep mesele ailesi idi ama hep ben gerı adım attım su anda ben gerı adım atmadığım ıcın uzuyor
Yok canım ya korunuyorum pcos rahatsızlığımda var genelde gecikirim o yüzden çok zor ihtimaller dahilinde mümkün
iki haftadır elektrikli süpürgem bozuk.tamirciye götürdüm bir hafta da beni öyle oyaladı pezemek.dün bana diyoki abla motor yanmış sen bunla uğraşma yenisini al.sonra diyolarki pınar parayı çar çur ediyo sonra diyolarki pınarın ağzı bozuk
rabbim hayırlısını versin kuzumYok canım ya korunuyorum pcos rahatsızlığımda var genelde gecikirim o yüzden çok zor ihtimaller dahilinde mümkün
makbuş mevzu paraysa geri adım atma.alışır zamanla.biz de ilk zamanlar para yüzünden atışıyoduk küsüyoduk.en son bi laf soktum kendine o gün bugündür parayı bana verir hep.sormaz da naptın parayı diye.umarım dogru olanı yapmışımdır benım canımı yakan ailesinden biri uzulunce cok uzuluyor mutlu olmaları İÇİN her seyı yapıyor ben uc gundur falan cok uzgunum bana bana değer verdiğini gösteren hıc bir sey yapmıyor bu gune kadar zaten ikimiz arasında hıc tartışma olmadı baska konuda hep mesele ailesi idi ama hep ben gerı adım attım su anda ben gerı adım atmadığım ıcın uzuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?