Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

1 yıl önce gelmişti benimki de.. bi de şimdi.. çok sık gelemiyor

seninki de gelsin inşallaaaaahhhhhhhhhhh
ay ne güzel.ben 8 sene olcak adadayım daha bi kere bile gelemedi.panik atak var anamda.bırak uçağa binmeyi uçağı görünce bile çarpıntısı tutuyo fenalaşıyo.deniz yolunu da gözü kesmiyo çok da zormuş deniz yolculuğu.sene de bi kere ben gidiyom işte

Evet Öyle oluyor ama farklı olan Soyle bısı de var ben normalde söylenir dururum boyle durumlarda bu sefer susuyorum da hem suskunum hem de keskin kararlarım var bu sefer bakalim ne olacak gerı adım atmayı dusunmuyorum cunku dedigim gıbı esımın onlara benden cok deger vermesi onlar İÇİN cabalaması ama benım hissettiklerimi umursamaması cok canımı yakıyor

Atmayacağım ya kendi parasını napıyorsa yapsın arabamın taksıdını Öderım zaten en yüksek Ödememiz bu evin taksıdını de sen odersın kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılarım baska da buseye karışmam dedim aman ben ne yapacagım ki zaten en azından hesabımda birikir zor zamanlarda kullanılır bir kurusumuz yok kenarda ve bu gidişle olmayacakta iki cocugum uz var bizimde dusunmemız gereken

Ne güzel konuşmuşsun

yani paranı alıp oraya buraya savurmuyosun, ne güzel ev araba ödüyosunuz .hep yatırım bunlar.onun da aklına yatar zaten bikaç güne .erkekler o konuda biraz acaipler.sanki paramızı onlardan esirgiyomuşuz gibi düşünüyolar ama değil işte.

Aynen mium dün güzel geçti şükür... Sporu düzene koydum gibi. hiç yoksa dersaneden gelince 1 saat debeleniyorum iyi geliyor

rabbim hayırlısını versin kuzum
Amin canım benim cümlemiz için
Sen en mantıklı olanı yapıyorsun şuanda canım zaten bu kesin ve kararlı sessiz tavrın korkutandır bu en etkili olan devam
Ne güzel konuşmuşsun

Sağol canım benim hayatta insanlardan gördüğümüz işte mütevazi olursun sessiz kalırsın anlayışlı davranırsın enayi sanırlar maalesef kimse iyi niyetli suistimal etmeyelim demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…