- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Ehüüüüüveee gelelim dünkü sözümeee
bana küsenFloweroflife
bana tripli @HAbibte
HOŞGELDİNİZZZZZZZZZZZZZZZ
İYİ Kİ GELDİNİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
GELİŞİNİZE GURBAN OLURUMMMMMMMMMM
İYİ Kİ VARSINIZ Kİ
Haklisin canim sagol içimi yiyor iki gündür ağladım ya ben hiç haketmiyorum söylenenleri Allah bilsin
Kardeş kardeşe küser mıymışTeşekkürler makbuşummm
Bekara koca boşamak kolay olduğundan ben de miu gibi susma hakkımı kullanıyorum.
İnşallah güzel olacak herşey. Gönlünü daraltma sen
Ayneeen bunu yapayım bak sever
Pazar günü de balık yapayım... Brkaç çeşit de pasta börek sarma bi de lahmacun yapayım yurtta odalarında dolap var. Buzluğa atsın ısıtıp yer
Ay nası sevindim ya... Çok canım sıkılıyordu aramızın böyle olmasına düzelr inşallah bu vesileyle
Yok haksızlığa gelemem söylerim zaten ama onun dışında gayet iyi davrNiyorum benim duyduğumun farkında değil o hakkında konustugun ben miyim dedim o utansin kalakaldi tabiKuzum hakaret etmeden kavga etmeden söyle lafını, susmakla olmuyor
Savol bebemGünaydın k.k’nın en hoşsohbet hanımları
Vur kizKardeş kardeşe küser mıymışikinizi de döverim ikinizden de büyüğüm
Acimmmm. . Pattis kızartma ekmak arası çekti canımmm. OyyiıiiiHeee bak ne diycem karşımda ekmek arası patates kizartmasi gomen kocacık diyete mi başlasam dedi düngarezin bana miydi demisim birden tutamadim kendimi
Iyi demissin bilsin duyduğunuYok haksızlığa gelemem söylerim zaten ama onun dışında gayet iyi davrNiyorum benim duyduğumun farkında değil o hakkında konustugun ben miyim dedim o utansin kalakaldi tabi
Ben dé ogluslari bi onu bi onu doyur altlarini temizle. Hazirladim .bi ıspanakà yumurta kırması kaldı .o da koca gelince bakalim . Bebekler izin verdiği ölçüde bişiler yapmak zor bacı kolay gelsinNaparsınız kızlarr?? Bebiş bırakırsa kahvaltı hazırlamaya gidicem ama yapıştı bana
Acimmmm. . Pattis kızartma ekmak arası çekti canımmm. Oyyiıiii
Cok iyi yapmışsın hic bisi olmamis gibi davrandıkça tepemize cıkıyor lar yahuYok haksızlığa gelemem söylerim zaten ama onun dışında gayet iyi davrNiyorum benim duyduğumun farkında değil o hakkında konustugun ben miyim dedim o utansin kalakaldi tabi
Biliom kız. Yemedgni . . O yiyince benim de canım çektiıı alalalalala
Önümde yedi yemedim diyorummm
Bananeee benim canım bunu cekmedi. Pattis mayonez ketcapla sıcak ekmek arası istiom beennnnnnEki Görüntüle 2117501tevafuk55 canim sana akşam için salata yaptim
Tevo dışındakiler resmi buyutmesin sonra aglasiyonuz canim cekiyor diye bu tevosuma ozelEki Görüntüle 2117502
Yemedigin şeymi kuzum 2 gündür kizartma yiyorsunAcimmmm. . Pattis kızartma ekmak arası çekti canımmm. Oyyiıiii
Kız ben küser myim hiç. Kendi cadılığıKardeş kardeşe küser mıymışikinizi de döverim ikinizden de büyüğüm
Hatta o akşam balık yiyecektik gitmedim eşime sen git dedim ben kızı uyutcam dedim dünde çağırdı kv yine gitmedim eşimde gitme hatasını anlasin dedi nankör ben gibi gelini opde başına koyCok iyi yapmışsın hic bisi olmamis gibi davrandıkça tepemize cıkıyor lar yahu
Ayy varya ben hayatta pattis yanında ekmek yemem baya ekmeksiz yasiyormusum da haberim yokmusBananeee benim canım bunu cekmedi. Pattis mayonez ketcapla sıcak ekmek arası istiom beennnnnn
Kız ben küser myim hiç. Kendi cadılığı
Onu furalım bence
Aynen canım esinde yanında duruyorsa zaten yuz verme kendimizi yıpratıyoruz yaHatta o akşam balık yiyecektik gitmedim eşime sen git dedim ben kızı uyutcam dedim dünde çağırdı kv yine gitmedim eşimde gitme hatasını anlasin dedi nankör ben gibi gelini opde başına koy
Ayy varya ben hayatta pattis yanında ekmek yemem baya ekmeksiz yasiyormusum da haberim yokmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?