ba ha ne YOKKKKKKKKKKKKKK
Valla akşam nasıl yattığımı bilmiyorum uyumadım öldüm sanki.
Akşamki misafir öğlen gelince uçtum evde yetiştircem diye.
Aşkam dedim ikisinide yazarım.
Sen benim sürekli pc tel başında oturduğumumu sanıyosun :)) çamaşır katlarken bakıyorum şu an misal.
Bugün bir krizi atlatamadım yazınca kızacaksın. Elektrik verilmiş gibi bir tatlı isteği geliyor. Dilim başka bir tat almıyo resmen. Midem bulanınca bıraktım.
Yarına artı temizlenmiş olursa haftaya cuma inş gerçek bir eksi olucak.
Ula ne diycem, listedeyken ve açken bi güzel görünüyordu bunlar gözüme
Heeeeba ha ne YOKKKKKKKKKKKKKK
şuan toksun yani bunu mu anlamalıyım fitim
Ben buradayımdemek hepiniz yemek yarışmasına kaçtınız he
ama ben size sorarım
oburlar sizi
Heeeecıs cos yemedim la merak etme
ben de buradayım nilişkom biz normalizBen buradayım
kuzum yiyecekler bizi mutlu etmiyo ,sadece kendimizi kandırıyoruz.yıllarca mutlu ettiğini sandığımız yiyecekler bizi bu hale getirmedi mi zaten. Kıyafet bulamıyoruz istediğimizi giyemiyoruz.ay popomu büyük mü gösterdi ay göbeğim mi fırladı acaba diye.Bundan daha kötü bişey var mı,yok ya vallaha yok.Ben eşimle alışverişe gittiğimizde yeminle utanıyodum.satıcı o yok abla bu yok abla sana göre bedenimiz yok.yüzlerce kot içinden sana sadece iki tane kot çıkarır onlar da ya olur ya olmaz.elbise beğenirsin düdük gibi durur.Satıcı bıyık altından güler.eşin teselli eder hadi başka yere bakalım diye.ayy ne kötü şeyler yaşıyomuşuz hakkat yazınca anladımUmarim ama beni mutlu eden tum yiyecekler elinden alindi yerine yeni muyluluk koymaliyim
Biz çıtı pıtı kalacağız
ben de buradayım nilişkom biz normaliz
gidenler obez
ve şişko olacaklar onlar
ne güzel yazmışsın bekuzum yiyecekler bizi mutlu etmiyo ,sadece kendimizi kandırıyoruz.yıllarca mutlu ettiğini sandığımız yiyecekler bizi bu hale getirmedi mi zaten. Kıyafet bulamıyoruz istediğimizi giyemiyoruz.ay popomu büyük mü gösterdi ay göbeğim mi fırladı acaba diye.Bundan daha kötü bişey var mı,yok ya vallaha yok.Ben eşimle alışverişe gittiğimizde yeminle utanıyodum.satıcı o yok abla bu yok abla sana göre bedenimiz yok.yüzlerce kot içinden sana sadece iki tane kot çıkarır onlar da ya olur ya olmaz.elbise beğenirsin düdük gibi durur.Satıcı bıyık altından güler.eşin teselli eder hadi başka yere bakalım diye.ayy ne kötü şeyler yaşıyomuşuz hakkat yazınca anladım
yok arkadaş ben zayıflicam sen de zayıflican kaçarı yok, sağlığın için,istediğin elbiseyi kıyafeti giyebilmen için.özgürlük için,rahatca zevüşebilmek için,
tutmayın ulleeeynnn
çok pis gaza geldim
Biz çıtı pıtı kalacağız
Sensin obez şişko
ben de buradayım nilişkom biz normaliz
gidenler obez
ve şişko olacaklar onlar
haftaya kaç artıyla gelicen sütlü tatlı konuşmaktan bile ödemlere geleceksinSensin obez şişko
Ağzına sağlık malikuzum yiyecekler bizi mutlu etmiyo ,sadece kendimizi kandırıyoruz.yıllarca mutlu ettiğini sandığımız yiyecekler bizi bu hale getirmedi mi zaten. Kıyafet bulamıyoruz istediğimizi giyemiyoruz.ay popomu büyük mü gösterdi ay göbeğim mi fırladı acaba diye.Bundan daha kötü bişey var mı,yok ya vallaha yok.Ben eşimle alışverişe gittiğimizde yeminle utanıyodum.satıcı o yok abla bu yok abla sana göre bedenimiz yok.yüzlerce kot içinden sana sadece iki tane kot çıkarır onlar da ya olur ya olmaz.elbise beğenirsin düdük gibi durur.Satıcı bıyık altından güler.eşin teselli eder hadi başka yere bakalım diye.ayy ne kötü şeyler yaşıyomuşuz hakkat yazınca anladım
yok arkadaş ben zayıflicam sen de zayıflican kaçarı yok, sağlığın için,istediğin elbiseyi kıyafeti giyebilmen için.özgürlük için,rahatca zevüşebilmek için,
tutmayın ulleeeynnn
çok pis gaza geldim
Hı hı tibihaftaya kaç artıyla gelicen sütlü tatlı konuşmaktan bile ödemlere geleceksin
Olmazsaan ayıpkatılıp 1. olayım mı acaba yarışmaya
yazınca farkettim valla sıkıldım ben bunları yaşamaktan kuzum.dün bollaşan kotumu atacaktım atmadım çöpten çıkarıp yıkadım zayıflayabildiğim kadar zayıflayıp farka bakıcam.o farkı görücem ben.herifin keten pantolonu var bitane ,geçen sene dizimden yukarıya çıkmıyodu.dün denedim lak diye oldu demekki yol katetmişim.artık onun kotları bile bol geliyo az kaldı.onları denemeye bile ihtiyacım kalmicak inşallah.ne güzel yazmışsın be
iviiit
Ayy çok kötü dimi?? Büyük beden yok denmesi.. bi kere annemle bi mağazaya girdik çok bilmiş satıcı büyük bedenler üst tarafta dedi uzaktan ... bizde üst kata çıktık surat 5 karış kaça kaça çıktık ordanyazınca farkettim valla sıkıldım ben bunları yaşamaktan kuzum.dün bollaşan kotumu atacaktım atmadım çöpten çıkarıp yıkadım zayıflayabildiğim kadar zayıflayıp farka bakıcam.o farkı görücem ben.herifin keten pantolonu var bitane ,geçen sene dizimden yukarıya çıkmıyodu.dün denedim lak diye oldu demekki yol katetmişim.artık onun kotları bile bol geliyo az kaldı.onları denemeye bile ihtiyacım kalmicak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?