Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ba ha ne YOKKKKKKKKKKKKKK
Ula ne diycem, listedeyken ve açken bi güzel görünüyordu bunlar gözüme

şuan toksun yani bunu mu anlamalıyım fitim

Umarim ama beni mutlu eden tum yiyecekler elinden alindi yerine yeni muyluluk koymaliyim
kuzum yiyecekler bizi mutlu etmiyo ,sadece kendimizi kandırıyoruz.yıllarca mutlu ettiğini sandığımız yiyecekler bizi bu hale getirmedi mi zaten. Kıyafet bulamıyoruz istediğimizi giyemiyoruz.ay popomu büyük mü gösterdi ay göbeğim mi fırladı acaba diye.Bundan daha kötü bişey var mı,yok ya vallaha yok.Ben eşimle alışverişe gittiğimizde yeminle utanıyodum.satıcı o yok abla bu yok abla sana göre bedenimiz yok.yüzlerce kot içinden sana sadece iki tane kot çıkarır onlar da ya olur ya olmaz.elbise beğenirsin düdük gibi durur.Satıcı bıyık altından güler.eşin teselli eder hadi başka yere bakalım diye.ayy ne kötü şeyler yaşıyomuşuz hakkat yazınca anladım

yok arkadaş ben zayıflicam sen de zayıflican kaçarı yok, sağlığın için,istediğin elbiseyi kıyafeti giyebilmen için.özgürlük için,rahatca zevüşebilmek için,
tutmayın ulleeeynnn
çok pis gaza geldim

ne güzel yazmışsın be
Biz çıtı pıtı kalacağız

iviiit

Ağzına sağlık mali Bende artık şöyle düşünüyorum bu düşünceyle artık abartıp fazladan geri almıyorum mesela diyorum ki bunca sene yedin de ne oldu hepsinin tadını biliyorsun Nil aynı şey işte sonra zayıflamak için üzülüp duruyorsun bu çok güzel durduruyor misal bugün pastayı gömerdim normalde ama tadına dahi bakmadım senelerce yedim yahu aynı pasta

ne güzel yazmışsın be

iviiit
yazınca farkettim valla sıkıldım ben bunları yaşamaktan kuzum.dün bollaşan kotumu atacaktım atmadım çöpten çıkarıp yıkadım zayıflayabildiğim kadar zayıflayıp farka bakıcam.o farkı görücem ben.herifin keten pantolonu var bitane ,geçen sene dizimden yukarıya çıkmıyodu.dün denedim lak diye oldu demekki yol katetmişim.artık onun kotları bile bol geliyo az kaldı.onları denemeye bile ihtiyacım kalmicak inşallah.

Ayy çok kötü dimi?? Büyük beden yok denmesi.. bi kere annemle bi mağazaya girdik çok bilmiş satıcı büyük bedenler üst tarafta dedi uzaktan ... bizde üst kata çıktık surat 5 karış kaça kaça çıktık ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…