hee öyledir çok tatlıdır hele bi de cuma günleri tüfeğini eline alınca daha bi datlı oluyo
Aynen öyle kuzum düşün yani bacaklarına 5-10 kiloluk damacanları bağladığını aynı vücudumuza yaptığımız eziyet o şekildeaynen kuzum tadını bilmediğimiz bişey yok şükür.yemenin de gereği yok.herif artık bi güzel bakıyo bana ya,hatun sen zayıfladıkça daha da güzel oluyon kendine güven geldi sana diyo.çok mutlu oldum yeminle.yok ben artık istemiyom kilo milo yeter 20 senedir taşıdım onları külfetten başka bişey değil sağlığımızı elimizden aldığı da cabası
Tüfeğim ve ben çok seksiyizhee öyledir çok tatlıdır hele bi de cuma günleri tüfeğini eline alınca daha bi datlı oluyo
kedi de çoh erötük bakıyo
Hey naber mortim ortim ?
Bana olmaz umarım
uuu beybiHaşin ve sertiz
Hee kıskanıyor. Laf aramızda kilo almayan adama 5 kilo aldırmışım. göbek yaptı geçen geldi ben de mi şeker orucu yapsam göbeğim çıktı ayakkabımı giyerken zorlanıyorum dedi. Ben bağlarım ayakkabını sen 100 kilo ol yuvarlarım seni dedim. Kendsi bana öyle demişti de vaktiyle
bana mı dedin
ben bulurum
seni takip ederim o zamanlar
arkadan çekiverdim fotonu
kıskanıyor seni tabi zayıfladın iyice bi güzelleştin
ay cidden mi ya :)
inşallah gelir iğdenin anası gellllllllllllllll bekliyoruz hadi
geçmiş olsun kuzucum.. iç ağrı kesici alla alla
ödem falan yapmaz iç
Bence de olmaz senin gibi cici kızlar vurulmayı haketmiyor vurdurma kendiniBana olmaz umarım
Umarım değil yaw olmayacak
uuu beybi
3 öğün mü yaramadi bana anlamadim ki.3 gündür fazla dikkat ediyorum ekmek de yemedim.dun bugun 2 ogune ayarladim kendimce.yarim saat once yedim.aksama da süt icip 1 meyve veya kuruyemis yiyip kapatcam günü. bu sabah tartisindan umutluydum ama olmadi
Hee kıskanıyor. Laf aramızda kilo almayan adama 5 kilo aldırmışım. göbek yaptı geçen geldi ben de mi şeker orucu yapsam göbeğim çıktı ayakkabımı giyerken zorlanıyorum dedi. Ben bağlarım ayakkabını sen 100 kilo ol yuvarlarım seni dedim. Kendsi bana öyle demişti de vaktiyle
Çoh zevk alıyorum miu harika
Kız anamla da konuştum. Du bakalım çok yoğunmuş vaktim olursa gelirim dedi
Ay ben maydonozu evime sokmam bilebak maydonoz ye, söz dinle yarına etkisini göreceksin
Bi de beni düşün fitim. Kötü niyetle dememişti ama beni anlamıyor diye kızmıştım içten içeohhhhhhhhhh iğde vurdu gol olduuuuuuuu, içimin yağları eridi ne güzel geçirmişsin lafı
Antin kuntin karıAy ben maydonozu evime sokmam bile
Biseyin.icinde ince dogranmis ve pismis olursa yerim.Cig maydonozu fazla olmamak kaydiyla sadece mercimek koftesinde tuketiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?