aynen kuzum tadını bilmediğimiz bişey yok şükür.yemenin de gereği yok.herif artık bi güzel bakıyo bana ya,hatun sen zayıfladıkça daha da güzel oluyon kendine güven geldi sana diyo.çok mutlu oldum yeminle.yok ben artık istemiyom kilo milo yeter 20 senedir taşıdım onları külfetten başka bişey değil sağlığımızı elimizden aldığı da cabasıAğzına sağlık maliBende artık şöyle düşünüyorum bu düşünceyle artık abartıp fazladan geri almıyorum mesela diyorum ki bunca sene yedin de ne oldu hepsinin tadını biliyorsun Nil aynı şey işte sonra zayıflamak için üzülüp duruyorsun bu çok güzel durduruyor misal bugün pastayı gömerdim normalde ama tadına dahi bakmadım senelerce yedim yahu aynı pasta
kuzum yiyecekler bizi mutlu etmiyo ,sadece kendimizi kandırıyoruz.yıllarca mutlu ettiğini sandığımız yiyecekler bizi bu hale getirmedi mi zaten. Kıyafet bulamıyoruz istediğimizi giyemiyoruz.ay popomu büyük mü gösterdi ay göbeğim mi fırladı acaba diye.Bundan daha kötü bişey var mı,yok ya vallaha yok.Ben eşimle alışverişe gittiğimizde yeminle utanıyodum.satıcı o yok abla bu yok abla sana göre bedenimiz yok.yüzlerce kot içinden sana sadece iki tane kot çıkarır onlar da ya olur ya olmaz.elbise beğenirsin düdük gibi durur.Satıcı bıyık altından güler.eşin teselli eder hadi başka yere bakalım diye.ayy ne kötü şeyler yaşıyomuşuz hakkat yazınca anladım
yok arkadaş ben zayıflicam sen de zayıflican kaçarı yok, sağlığın için,istediğin elbiseyi kıyafeti giyebilmen için.özgürlük için,rahatca zevüşebilmek için,
tutmayın ulleeeynnn
çok pis gaza geldim
Esler seni her halinle seviyorum diyor ama zayiflayinca gözleri isil isil parliyor.aynen kuzum tadını bilmediğimiz bişey yok şükür.yemenin de gereği yok.herif artık bi güzel bakıyo bana ya,hatun sen zayıfladıkça daha da güzel oluyon kendine güven geldi sana diyo.çok mutlu oldum yeminle.yok ben artık istemiyom kilo milo yeter 20 senedir taşıdım onları külfetten başka bişey değil sağlığımızı elimizden aldığı da cabası
evet çok kötü.bi de senle iddialaşan satıcılar oluyo .hayır abla sen şu bedensin onu bırak o olmaz sana diyenler var.bide morbid obezlere göre beden blüzleri gösterirler genelde bunlar olur size büyük bedenler için diye.çakacan ağzına bi taneAyy çok kötü dimi?? Büyük beden yok denmesi.. bi kere annemle bi mağazaya girdik çok bilmiş satıcı büyük bedenler üst tarafta dedi uzaktan ... bizde üst kata çıktık surat 5 karış kaça kaça çıktık ordan
evet kilo çok yaşlı gösteriyo hakkaten.dün bi grup genç karşıdan geliyo.bi tane de aralarında kilolu bi kız vardı baya bi kiloluydu.uzaktan gördüm eşime dedim bak ne güzel anneleriyle geziyolar ne güzel dedim.yakına gelince ay dedim o da genç kızmış dedim utandım öyle söylediğime.kilo gerçekten yaşlı durduruyoEsler seni her halinle seviyorum diyor ama zayiflayinca gözleri isil isil parliyor.
Herseyden once zayif olmak yasi gostermiyor.
Benim de gozumun önünde cikolata yiyodu bi ogretmen arkadas.cantamda napoliten bitter tasiyorum (tanesi 4gr)elim gider gibi oldu ma vazgectim yemedim.Ogluma cikolatali kurabiye bana aci kahve ...
Olsun.
Yaglar yansin aclik en guzeli...
Sen listedesin yemezsin kiBenim de gozumun önünde cikolata yiyodu bi ogretmen arkadas.cantamda napoliten bitter tasiyorum (tanesi 4gr)elim gider gibi oldu ma vazgectim yemedim.
Persembe olmasa sade nescafenin yanina 1 tane yerdim :) ama bugun tabi ki yemem.zaten sabitimSen listedesin yemezsin ki
Persembe olmasa sade nescafenin yanina 1 tane yerdim :) ama bugun tabi ki yemem.zaten sabitim
Ben de kiyafet bakarken beden sorduklarinda eskiden 46diydim ama suan 38 falan giyiyorumdur sanirim diyorum.evet çok kötü.bi de senle iddialaşan satıcılar oluyo .hayır abla sen şu bedensin onu bırak o olmaz sana diyenler var.bide morbid obezlere göre beden blüzleri gösterirler genelde bunlar olur size büyük bedenler için diye.çakacan ağzına bi tane
3 öğün mü yaramadi bana anlamadim ki.3 gündür fazla dikkat ediyorum ekmek de yemedim.dun bugun 2 ogune ayarladim kendimce.yarim saat once yedim.aksama da süt icip 1 meyve veya kuruyemis yiyip kapatcam günü. bu sabah tartisindan umutluydum ama olmadiOyyy senin kilo da direnmeye başladıson bi umut akşam yarim demet maydanoz ye
Ben de oglen kendime lahana hasladim pulbiberli limonlu yedim.Benim de gozumun önünde cikolata yiyodu bi ogretmen arkadas.cantamda napoliten bitter tasiyorum (tanesi 4gr)elim gider gibi oldu ma vazgectim yemedim.
Aksama kadar bol su icsen maydoboz suyu yesil cay da icersin aksam.Mortimi simdiden tebrik edeyim.Benim neyime bireysel birinciyle morti olmak
Ben de kiyafet bakarken beden sorduklarinda eskiden 46diydim ama suan 38 falan giyiyorumdur sanirim diyorum.
Maksat hava olsun. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?