Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aynen kuzum tadını bilmediğimiz bişey yok şükür.yemenin de gereği yok.herif artık bi güzel bakıyo bana ya,hatun sen zayıfladıkça daha da güzel oluyon kendine güven geldi sana diyo.çok mutlu oldum yeminle.yok ben artık istemiyom kilo milo yeter 20 senedir taşıdım onları külfetten başka bişey değil sağlığımızı elimizden aldığı da cabası

Esler seni her halinle seviyorum diyor ama zayiflayinca gözleri isil isil parliyor.
Herseyden once zayif olmak yasi gostermiyor.

evet çok kötü.bi de senle iddialaşan satıcılar oluyo .hayır abla sen şu bedensin onu bırak o olmaz sana diyenler var.bide morbid obezlere göre beden blüzleri gösterirler genelde bunlar olur size büyük bedenler için diye.çakacan ağzına bi tane

Esler seni her halinle seviyorum diyor ama zayiflayinca gözleri isil isil parliyor.
Herseyden once zayif olmak yasi gostermiyor.
evet kilo çok yaşlı gösteriyo hakkaten.dün bi grup genç karşıdan geliyo.bi tane de aralarında kilolu bi kız vardı baya bi kiloluydu.uzaktan gördüm eşime dedim bak ne güzel anneleriyle geziyolar ne güzel dedim.yakına gelince ay dedim o da genç kızmış dedim utandım öyle söylediğime.kilo gerçekten yaşlı durduruyo

Ogluma cikolatali kurabiye bana aci kahve ...
Olsun.
Yaglar yansin aclik en guzeli...
Benim de gozumun önünde cikolata yiyodu bi ogretmen arkadas.cantamda napoliten bitter tasiyorum (tanesi 4gr)elim gider gibi oldu ma vazgectim yemedim.

Ben de kiyafet bakarken beden sorduklarinda eskiden 46diydim ama suan 38 falan giyiyorumdur sanirim diyorum.
Maksat hava olsun. :)))

Oyyy senin kilo da direnmeye başladı son bi umut akşam yarim demet maydanoz ye
3 öğün mü yaramadi bana anlamadim ki.3 gündür fazla dikkat ediyorum ekmek de yemedim.dun bugun 2 ogune ayarladim kendimce.yarim saat once yedim.aksama da süt icip 1 meyve veya kuruyemis yiyip kapatcam günü. bu sabah tartisindan umutluydum ama olmadi

Benim de gozumun önünde cikolata yiyodu bi ogretmen arkadas.cantamda napoliten bitter tasiyorum (tanesi 4gr)elim gider gibi oldu ma vazgectim yemedim.
Ben de oglen kendime lahana hasladim pulbiberli limonlu yedim.
Oglum da makarna yedi tereyagli soslu aman yiyeyim dedim yok dedim sonradan yemeyeyim.
Olsun alt tarafi makarna dedim yemedim

Ben de kiyafet bakarken beden sorduklarinda eskiden 46diydim ama suan 38 falan giyiyorumdur sanirim diyorum.
Maksat hava olsun. :)))
havanı yesinler kız.ben de yapcam onu .bedeniniz kaç hanfendi? ay valla bilmiyorum 30 kilo verdim de heralde 36 falan giyiyorumdur falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…