İyiyim cok sukur konuştuk esımle barıştık galibaEvde durumlar nasıl iyisin demi canim
Nickimi bilmiyor kız miu anlar zaten nası anlamasınyenilgiyi kabullenmek
hiç yakışıyor mu berna
sosisi kendin kasaba yaptırıyorsun öyle demişsin o yüzden kızmıyorum
o haldeee menü çok güzel kuzucum afiyet olsun
hahahaha sen istersen herşeyi başarırsın senden korkmayanın aklından şüphe ederim ben iğdem
hadi gelsin annen bekliyoruz inşallah..
peki senin nick i biliyor mu gizleseydin ondan söyleme
Edriyıııııııııııııııııııııııııııııııııııııın
Ay işşallah yarın iyi olur maliciimHe ameleliğe başladın yani gene
Yemeği ihmal etme kuzum o kadar iş yapıyon güçsüz düşersin sonra. Ben yayılmış oturuyom valla, arada sallanıyom detokstan dolayı ama sonucu iyi olucak inşallah
Canım sorun ne bilmiyorum ama umarım halledersiniz. Barışmanıza rağmen yeme içmeden kesilmişsin. Nasıl olacak böyleİyiyim cok sukur konuştuk esımle barıştık galiba
Gunduz kesildim canım ve hayatımda ilk defa iştahım kesildi nasıl der ettiysem Bı de Çocuklar rota olduğunda boyle olmustum aksam konuştuk halloldu gibi yarına iyi olurum InsallahCanım sorun ne bilmiyorum ama umarım halledersiniz. Barışmanıza rağmen yeme içmeden kesilmişsin. Nasıl olacak böyle
Oh gözün aydın :)Gunduz kesildim canım ve hayatımda ilk defa iştahım kesildi nasıl der ettiysem Bı de Çocuklar rota olduğunda boyle olmustum aksam konuştuk halloldu gibi yarına iyi olurum Insallah
İnşallah canım. Hep iyi olunGunduz kesildim canım ve hayatımda ilk defa iştahım kesildi nasıl der ettiysem Bı de Çocuklar rota olduğunda boyle olmustum aksam konuştuk halloldu gibi yarına iyi olurum Insallah
Bende seni ozlicem iyiki morti olmusuz yoksa bu hafta karsima çıkan lara dayanamazdimYok canim persembe demek benim.icin yeterli bir neden
Su an hic canim cekmiyir
Ozledim ama eger bana yenilirsen seni her gun ozleyecem soz
Çok tsk ederim canımİnşallah canım. Hep iyi olun
Canim o hurmalar kara kuruydu zaten, hurmaliktan eser kalmamisti, ama az once esim balik getirdi mangalda sicak sicak, yedim onu ben 1 dilim kadarHurmalar fazla balım onun dışında güzel menü hurma günde 2 taneyi geçmesin emi balimm
TsklerOh gözün aydın :)
Kız nasıl koruma bu??Menü bildirimi
Kahvaltı(07:00)
kabaklı omlet (2 yumurtayla)
10 zeytin
2 ceviz
Tere roka kuzu kulağı
urfa peyniri
domtis+çiğ ıspanak
Öğlen(12:00) yemek yapamadım. İştekiler hamburger yediler. Ben de işteki malzemelerimle bunu ayarladım...
yulaf ezmeli atıştırmalık (içindekiler: 2 yk yulaf ezmesi, az biraz kuru üzüm, 3 badem, 1 su bardağı süt, 1 muz, 1 tk keten tohumu)
Ara(15:00)
1 dilim ayva
3 yk yoğurt
1 kupa tarçınlı hibisküs
Akşam(17:30)
kıymalı kapuska
yoğurtlu közlenmiş biber
Spordan önce
2 yk yoğurt
1 ceviz
1 şekersiz kahve
Su: çok tabii ki
Spor:
2000 ip atlama: 400
15 dk karın egzersiz: 45
Toplam: 445
@MiuLegoWhiteblacklife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?