- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Hep sabah kahvaltısı dolu doludur benim mesela ara öğün kahve meyve tüketirim akşam sebze tavuk ne varsa artık yoksa yumurta yoğurt kurtaricimdir mesela 6 öğünde denedim o zamanda güzel kilo verdim ama o kadar yemek yemek devamlı saat beklemek diyet dışına itiyordu beni 8 de kahvaltı 10 ara 12.30 öğle 2.30 tekrar ara 5 yemek 6 ara yapıyordum ve İnanki durmadan yemek yiyormusum hissi devamlı bı açlık devamlı göz saatte böyle daha rahat oluyorBen genelde 2 ana bazen 1 bazen 2 ara öğün yapıyorum..
Valla nedenini anlasam bugune kadar coktan icabina bakardim ama ben de bilmiyorum.cis cos yok kacamak yok cok fazla olmasa da bolgesel yapsam da spor var.sebebini gercekten anlamiyorum.5 ayi gecti duraklamaya mi girdi netti ne bilim..Hadi benimki haladan da seninki neden ?
Öyle beni se yoruyoo.. sürekli saat hesaplayıp yemek yemek sıkıcı oluyo ...Hep sabah kahvaltısı dolu doludur benim mesela ara öğün kahve meyve tüketirim akşam sebze tavuk ne varsa artık yoksa yumurta yoğurt kurtaricimdir mesela 6 öğünde denedim o zamanda güzel kilo verdim ama o kadar yemek yemek devamlı saat beklemek diyet dışına itiyordu beni 8 de kahvaltı 10 ara 12.30 öğle 2.30 tekrar ara 5 yemek 6 ara yapıyordum ve İnanki durmadan yemek yiyormusum hissi devamlı bı açlık devamlı göz saatte böyle daha rahat oluyor
Oglen yanımda brokoli corbası ile salata goturmustum aslında ama yiyemedim kuzum ya Bı kasık aldım yutamadım midem bulandı simdi simdi bıraz iyiyim artık bu saatten sonra yemek yemek de istemedim boyle oldu yarına duzelır InsallahÇok az bu menü makbusum insallah sıkıntilar hallolur ama bu çok az makbus çok az protein yok denecek kadar az hep bı atıştırmayla geçmiş yarın şöyle sıcak yemekli etli bı menü bekliyorum senden
Evde durumlar nasıl iyisin demi canimOglen yanımda brokoli corbası ile salata goturmustum aslında ama yiyemedim kuzum ya Bı kasık aldım yutamadım midem bulandı simdi simdi bıraz iyiyim artık bu saatten sonra yemek yemek de istemedim boyle oldu yarına duzelır Insallah
Benim de var mali ama evde uyumayan iki çocuk hala işten gelmeyen eş var gelince onada yemek Faslı ısıt topla makina yerleştir falan saat gece yine oldu 12 1 keyfini çıkarÇok uykum var yaa
Doktor 5 saat açlık gerekli dedi. 5 saate bir yersen belki yeterli olur senin içinWhiteblacklife
Benim menüyü yorumlamadın
Bide ben bu leptin olayında kararsizim cnm ya.. daha önce bikaç kez diyetisyene gittim sık sık ara öğün verdi.. şöyle ki bende hafiften acıkmaya başlayınca ufak bi ara yapınca bastırıyo beni önüme gelen yemeklere saldırmıyorum... tabi akşam yemeğinden sonra yatana kadar bişi yemiyorum orda leptin bozulmasın diye de gündüz buna dikkat etmiyorum açıkcası... 2 saat yetmez mi??
Ben emziriyorum cnm yaa 5 saat aç kalamam.. kahvaltı 12 de zati ara 15 30 gibi akşamda 18.30da.. akşam 10 gibi de sütlü kahve genelde .Doktor 5 saat açlık gerekli dedi. 5 saate bir yersen belki yeterli olur senin için
Pişştt noldu yaw?
Allah kolaylık versin kuzum zor iki çocuk bütün evin işiBenim de var mali ama evde uyumayan iki çocuk hala işten gelmeyen eş var gelince onada yemek Faslı ısıt topla makina yerleştir falan saat gece yine oldu 12 1 keyfini çıkar
Tartı durumların nasıl ? Hiç tartıldın mı canım?Gelelim menumuze
13.00
Pancarlı rokali mevsim salatası 1 kase
1 porsiyon zeytinyağlı ıspanak
2 dilim ekmek
21.00
Bol nohutlu Şehriye corbamdan 1 kase
3 yemek kaşığı yoğurt
3 tane galeta
22.00
2 tane mandalina yiyeceğim ama henüz yemedim canım çok şekerli şeyler istiyor bildiğiniz gibi değil mandalinayi ondan yiyeceğim kontrol amaçlı 5 de yiyemedim.
Bugün çok az şu icmisim şimdi içmeye calisacagim
30 dakika yuruyus
@MiuLegonehirnil111 hippotalamus
He ameleliğe başladın yani genePişştt noldu yaw?
SabahtN beri temizlik yaptım, daha yeni bitti, ara bile yiyemedim, ühhüüüüüü spor da yok
Hahhaaa bir dokun bin ah işit gibi oldu
Heeheee
Neyse
Napion?
Bu sabah tartildim 500 gr vermisim ama haftasonu kilo almasaydim 1.5 kilo olacaktı. 86.5 suan ctesi soyleyecegim 3 öğün yiyince kilo aldigimi bakalım bu sefer nasıl birsey verecek.Tartı durumların nasıl ? Hiç tartıldın mı canım?
Bu şarkı ile yaşım ortaya çıkıyor ama ah gençlik ah az dans etmedim bu şarkıda hoppaaaaaa hadi kızlar oturmayin zipliyoruz birlikte coluk çocuk herkes ziplasin
Menün tutar yanı Yok yineEfser menü ver artikkkkkkkjj
İnşallah senin için en uygun programı bulursunuz cakılım.Bu sabah tartildim 500 gr vermisim ama haftasonu kilo almasaydim 1.5 kilo olacaktı. 86.5 suan ctesi soyleyecegim 3 öğün yiyince kilo aldigimi bakalım bu sefer nasıl birsey verecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?