Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben genelde 2 ana bazen 1 bazen 2 ara öğün yapıyorum..
Hep sabah kahvaltısı dolu doludur benim mesela ara öğün kahve meyve tüketirim akşam sebze tavuk ne varsa artık yoksa yumurta yoğurt kurtaricimdir mesela 6 öğünde denedim o zamanda güzel kilo verdim ama o kadar yemek yemek devamlı saat beklemek diyet dışına itiyordu beni 8 de kahvaltı 10 ara 12.30 öğle 2.30 tekrar ara 5 yemek 6 ara yapıyordum ve İnanki durmadan yemek yiyormusum hissi devamlı bı açlık devamlı göz saatte böyle daha rahat oluyor

Hadi benimki haladan da seninki neden ?
Valla nedenini anlasam bugune kadar coktan icabina bakardim ama ben de bilmiyorum.cis cos yok kacamak yok cok fazla olmasa da bolgesel yapsam da spor var.sebebini gercekten anlamiyorum.5 ayi gecti duraklamaya mi girdi netti ne bilim..

Öyle beni se yoruyoo.. sürekli saat hesaplayıp yemek yemek sıkıcı oluyo ...

Çok az bu menü makbusum insallah sıkıntilar hallolur ama bu çok az makbus çok az protein yok denecek kadar az hep bı atıştırmayla geçmiş yarın şöyle sıcak yemekli etli bı menü bekliyorum senden
Oglen yanımda brokoli corbası ile salata goturmustum aslında ama yiyemedim kuzum ya Bı kasık aldım yutamadım midem bulandı simdi simdi bıraz iyiyim artık bu saatten sonra yemek yemek de istemedim boyle oldu yarına duzelır Insallah

Evde durumlar nasıl iyisin demi canim

Doktor 5 saat açlık gerekli dedi. 5 saate bir yersen belki yeterli olur senin için

Doktor 5 saat açlık gerekli dedi. 5 saate bir yersen belki yeterli olur senin için
Ben emziriyorum cnm yaa 5 saat aç kalamam.. kahvaltı 12 de zati ara 15 30 gibi akşamda 18.30da.. akşam 10 gibi de sütlü kahve genelde .

Gelelim menumuze

13.00
Pancarlı rokali mevsim salatası 1 kase
1 porsiyon zeytinyağlı ıspanak
2 dilim ekmek

21.00
Bol nohutlu Şehriye corbamdan 1 kase
3 yemek kaşığı yoğurt
3 tane galeta

22.00
2 tane mandalina yiyeceğim ama henüz yemedim canım çok şekerli şeyler istiyor bildiğiniz gibi değil mandalinayi ondan yiyeceğim kontrol amaçlı 5 de yiyemedim.

Bugün çok az şu icmisim şimdi içmeye calisacagim

30 dakika yuruyus

@MiuLego nehirnil111 hippotalamus

Tartı durumların nasıl ? Hiç tartıldın mı canım?

Pişştt noldu yaw?
SabahtN beri temizlik yaptım, daha yeni bitti, ara bile yiyemedim, ühhüüüüüü spor da yok
Hahhaaa bir dokun bin ah işit gibi oldu
Heeheee
Neyse
Napion?
He ameleliğe başladın yani gene
Yemeği ihmal etme kuzum o kadar iş yapıyon güçsüz düşersin sonra. Ben yayılmış oturuyom valla, arada sallanıyom detokstan dolayı ama sonucu iyi olucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…