- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
İnandımm ♡♡♡
Tevafuk görmesinİnandımm ♡♡♡
Bende seni seviyorum tatlım..
Detoks gibi olmuş canım mortini yiyeceğim diyen menü bu olsa gerek ama mortinde bugün aç gezmişMenüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 12:30
2 yumurta
Yarım kk peynir
Çarliston biber , kıvırcık
Akşam 18:20
Dereotlu pulbiberli cacık
Su 2,5 lt
Spor yapamadım yaparsam yazarım
@MiuLegoWhiteblacklife matematik61
Nevom yine çiçek gibienu şahane bayıldım BAYİLDİMSabah
1 haşlanmış yumurta
Az peynir
3-4 zeytin
1 bardak süt
Öğle
Avuç içine yakın peynir
Akşam
1 büyük kase az tavuklu salata
Ayran
1 Türk kahvesi
Spor:30 dk yürüyüş:30 puan
Gece leslie yapmaya çalışacağım:)
Su:2 lt
@MiuLego
Whiteblacklife
@begum75 Begüm nerelerde bu sıra görmedim
Bakma ona öyle söylediğime canım. Bu hafta menülerimiz iyiydi ama mortim de ben de fazla eksiyle gelemeyeceğiz herhalde bu haftaDetoks gibi olmuş canım mortini yiyeceğim diyen menü bu olsa gerek ama mortinde bugün aç gezmiş
Teşekkür ederim canımNevom yine çiçek gibienu şahane bayıldım BAYİLDİM
Ben karatayci değilim ama hem iki ana öğün 1 ara öğün hem 3 ana öğün 3 ara öğün denedim benWhiteblacklife
Benim menüyü yorumlamadın
Bide ben bu leptin olayında kararsizim cnm ya.. daha önce bikaç kez diyetisyene gittim sık sık ara öğün verdi.. şöyle ki bende hafiften acıkmaya başlayınca ufak bi ara yapınca bastırıyo beni önüme gelen yemeklere saldırmıyorum... tabi akşam yemeğinden sonra yatana kadar bişi yemiyorum orda leptin bozulmasın diye de gündüz buna dikkat etmiyorum açıkcası... 2 saat yetmez mi??
Kacirmadin balim ben bi konuyu yanlis anladim cozdum kendi kendime
Ama.madem.duyuyon opebiliisn
Ay şimdi de tombik dedi bize biz sadece etine dolgunuz lütfen ayıp oliİyi akşamlar nasılsınız dombiklrr
Onlari da yemeyeydin bu ne beeeMenüm
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 12:30
2 yumurta
Yarım kk peynir
Çarliston biber , kıvırcık
Akşam 18:20
Dereotlu pulbiberli cacık
Su 2,5 lt
Spor yapamadım yaparsam yazarım
@MiuLegoWhiteblacklife matematik61
Bugun ac gezsem nolur bi gunde detokssuz ne kadar eksi gelebilirim kiDetoks gibi olmuş canım mortini yiyeceğim diyen menü bu olsa gerek ama mortinde bugün aç gezmiş
Ben daha eksiyi hic görmedim bu hafta..Bakma ona öyle söylediğime canım. Bu hafta menülerimiz iyiydi ama mortim de ben de fazla eksiyle gelemeyeceğiz herhalde bu hafta
Çok az bu menü makbusum insallah sıkıntilar hallolur ama bu çok az makbus çok az protein yok denecek kadar az hep bı atıştırmayla geçmiş yarın şöyle sıcak yemekli etli bı menü bekliyorum sendenSelam millet nasılsınız menu vereyim bugun biraz tuhaf oldu yemek yiyemedim canımın sıkıntısından midem bulanıyor tuhaf bısı oldu
8.30
Sabah 2 dilim peynir 10 badem domates salatalik havuc turp
18.00
Aksam 3 hurma 1 bardak kefir 5 badem
Ara 20.0 2 incir 2 ceviz
Spor 1 saat tempolu yuruyus
Su 3 lt
@MiuLegoWhiteblacklife nehirnil111 @eflalim
Çok az bu menü makbusum insallah sıkıntilar hallolur ama bu çok az makbus çok az protein yok denecek kadar az hep bı atıştırmayla geçmiş yarın şöyle sıcak yemekli etli bı menü bekliyorum sendenSelam millet nasılsınız menu vereyim bugun biraz tuhaf oldu yemek yiyemedim canımın sıkıntısından midem bulanıyor tuhaf bısı oldu
8.30
Sabah 2 dilim peynir 10 badem domates salatalik havuc turp
18.00
Aksam 3 hurma 1 bardak kefir 5 badem
Ara 20.0 2 incir 2 ceviz
Spor 1 saat tempolu yuruyus
Su 3 lt
@MiuLegoWhiteblacklife nehirnil111 @eflalim
Ben genelde 2 ana bazen 1 bazen 2 ara öğün yapıyorum..Ben karatayci değilim ama hem iki ana öğün 1 ara öğün hem 3 ana öğün 3 ara öğün denedim ben
6 öğünde de güzel kilo verdim ama en iyi kiloyu 3 öğünde verdim üstelik hedef kiloma yaklaşmışken 1 kilo altını ya 1 defa gördüm ya iki defa bende çok işe yaradı o yüzden leptin in çalışması için en az 4 saat diyorum şekerin dengelenmesi içinde karatay aynı şeyi söylüyor sık sık beslenmek devamlı mideyi çalıştırıyor midede birşeyler varken de leptin çalışmıyor dediğim gibi deneme yanılma yoluyla öğrendim bu benim fikrim ama 6 öğünde karşı değilim ama en az 3 saat olsun öğünlerin arası bide bence 6 öğün yapmak için en az sabah 7 kahvaltı başında olunmalı akşam 6 7 den sonra ara yapılıyor buda kilo vermeyi engelliyor bence
Ben daha eve yeni geldim yiyim yazcam yemegim isiniyor
Hadi benimki haladan da seninki neden ?Onlari da yemeyeydin bu ne beee
Bugun ac gezsem nolur bi gunde detokssuz ne kadar eksi gelebilirim ki
Ben daha eksiyi hic görmedim bu hafta..
Ben aslında 5 öğün yapıyordum. Ama bu aralar kahvaltım geç oluyor hep. O yüzden 2 ana öğünle kaliyirum.Ben genelde 2 ana bazen 1 bazen 2 ara öğün yapıyorum..
Ben de sürekli çay kahve termusum var yudum yudum içiyorum yoksa akşam sesim kisiliyorSutlusu bozuyor da sadesi bozmuyor diye biliyordum ya neyse.Kararay yapmiyom ki ben diyip cekileyim kenara o zaman
Calismaya basladigimdan beri beni ayik tutacak aralar yapmadan duramiyorum vaytim uykusuz kaliyorum sabahlari kahve mutlaka iciyorum o yuzden.surekli konustugum icin bogazimi yumusatmaya calisiyorum. Gunde 8 9 saat derse giriyorum o yuzden biseyler atistiriyorum derken boyle oluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?