Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nevom yine çiçek gibienu şahane bayıldım BAYİLDİM

Selam millet nasılsınız menu vereyim bugun biraz tuhaf oldu yemek yiyemedim canımın sıkıntısından midem bulanıyor tuhaf bısı oldu
8.30
Sabah 2 dilim peynir 10 badem domates salatalik havuc turp

18.00
Aksam 3 hurma 1 bardak kefir 5 badem

Ara 20.0 2 incir 2 ceviz

Spor 1 saat tempolu yuruyus
Su 3 lt
@MiuLego Whiteblacklife nehirnil111 @eflalim

Ben karatayci değilim ama hem iki ana öğün 1 ara öğün hem 3 ana öğün 3 ara öğün denedim ben
6 öğünde de güzel kilo verdim ama en iyi kiloyu 3 öğünde verdim üstelik hedef kiloma yaklaşmışken 1 kilo altını ya 1 defa gördüm ya iki defa bende çok işe yaradı o yüzden leptin in çalışması için en az 4 saat diyorum şekerin dengelenmesi içinde karatay aynı şeyi söylüyor sık sık beslenmek devamlı mideyi çalıştırıyor midede birşeyler varken de leptin çalışmıyor dediğim gibi deneme yanılma yoluyla öğrendim bu benim fikrim ama 6 öğünde karşı değilim ama en az 3 saat olsun öğünlerin arası bide bence 6 öğün yapmak için en az sabah 7 kahvaltı başında olunmalı akşam 6 7 den sonra ara yapılıyor buda kilo vermeyi engelliyor bence

Onlari da yemeyeydin bu ne beee
Detoks gibi olmuş canım mortini yiyeceğim diyen menü bu olsa gerek ama mortinde bugün aç gezmiş
Bugun ac gezsem nolur bi gunde detokssuz ne kadar eksi gelebilirim ki
Bakma ona öyle söylediğime canım. Bu hafta menülerimiz iyiydi ama mortim de ben de fazla eksiyle gelemeyeceğiz herhalde bu hafta
Ben daha eksiyi hic görmedim bu hafta..

Çok az bu menü makbusum insallah sıkıntilar hallolur ama bu çok az makbus çok az protein yok denecek kadar az hep bı atıştırmayla geçmiş yarın şöyle sıcak yemekli etli bı menü bekliyorum senden

Çok az bu menü makbusum insallah sıkıntilar hallolur ama bu çok az makbus çok az protein yok denecek kadar az hep bı atıştırmayla geçmiş yarın şöyle sıcak yemekli etli bı menü bekliyorum senden

Ben genelde 2 ana bazen 1 bazen 2 ara öğün yapıyorum..

Ben de sürekli çay kahve termusum var yudum yudum içiyorum yoksa akşam sesim kisiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…