- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
İyi gelecektir canım biraz sık hemen toparlarsın buraya da fırsat buldukça gelmeye çalışİki gün protein yapicam evde
Baya iyi gelir bana canım
Hadi banu hadi az kaldı yazaİki gün protein yapicam evde
Sağol canımİşte bu harikasın canım tebrikler 0
Vero var ya tam dayakliksin o kadar cisa ragmen dün gecenin bi cakti baklava yemene ragmen şöyle bi eksiyle geliyosun.Vallahi metanin kiymetini bilmiyosun 5 kilo diyosun 1 ayini almaz 2 3 haftaya tamam dikkat etsenKilo bilidormmm geliyuuii
Gecen hafta 66.3
Bu hafta 65.0
Fark 1.3
İyi gelecektir canım biraz sık hemen toparlarsın buraya da fırsat buldukça gelmeye çalış
Hadi banu hadi az kaldı yazabeyaz pantolon diyorum
veroo konuşalım
İki gün protein yapicam evde
tamam canım bakacağım@MiuLego kaptanım özelden mesaj yazdım müsait olursanız ilgilenebilirmisiniz?
Canım geliyorum da sayfaları yakalamak zor muhabet baya koyu oluyor yetişemiyorum
Ayyy eflalllllll
Ayyyy gozunuz aydin canim bak nasil toparladi maaşallahkızlar pamuğum bugün klinikten çıkıyor eve geliyor
sabah sabah nasıl güzel haber
kesinlikle istiyorum ve yazıyorumMerhaba,
Arkadaslar sayfanin ustunden kaybolan sayfa numaralarinin geri gelmesini isteyen varsa lutfen buraya yazarak istegimizi bildirelim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sayfa-numaralari.1060937/page-2
Hepimize bol eksilerr
Miu takim adina yazsana :)kesinlikle istiyorum ve yazıyorum
teşekkürler
baklava mı yemişVero var ya tam dayakliksin o kadar cisa ragmen dün gecenin bi cakti baklava yemene ragmen şöyle bi eksiyle geliyosun.Vallahi metanin kiymetini bilmiyosun 5 kilo diyosun 1 ayini almaz 2 3 haftaya tamam dikkat etsen
Once dovdum simdi tebrik edeyim
Bravooo
Inşallah canım en kısa zamanda inşallahSagol canim insallah ben de senin gibi intikamimi alirim saka yaptik diye ugrasanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?