Ağlamak yok, icraate geçiyorsun hemen hadi bakalımCanım geliyorum da sayfaları yakalamak zor muhabet baya koyu oluyor yetişemiyorum
Ayyy eflalllllll
şimdi de sevineyim azcık şuna
ay çok şükr BernaAyyyy gozunuz aydin canim bak nasil toparladi maaşallah
Miu takim adina yazsana :)
Teşeklür ederim evet cankmTebrikler ..süper kilo vermissinn . Spor da yapiosun dimi.
Baklavadan sonra aferim tebrikler
ayy ne güzel haber bizede fotosunu gönder bakalım minnoşa bu arafakızlar pamuğum bugün klinikten çıkıyor eve geliyor
sabah sabah nasıl güzel haber
Tebrikler ederim ortim 65 gelmis ustu bi daha gelmesin
kızlar pamuğum bugün klinikten çıkıyor eve geliyor
Bak bana sabahin korunden beri burdayimay nerde bu liste tayfaaa
@Sidelya95
malipina
@Lunya
Esra_4378
HAbibte
cuma günü takıma uğramamak da ne demek
aynen nilişkom aşırı sevindim yahuKaptanım cuma cuma ne güzel bir haber bu hafta sonu hasret giderirsiniz ohh çok şükür Rabbim bir daha göstermesin gözünüz aydın
evetttttttttttttttttttttBak bana sabahin korunden beri burdayim
Bende mezun olacaktımEki Görüntüle 2117925 seni yerim sen sev seeennnnnnnn
çünkü ben de seni çok seviyorum kuzucum
zaten mezun olacaksın bi duygusalım anammmmmmmm
ye ki
çok duygusalım bugün sen veKonyakk mezun oluyor.. bırakıp gelmeyeceksiniz diye korkuyorum azcık da
siz bırakmazsınız ama daha beraber kilo koruyacağız zayıflamak isteyen takım arkadaşlarımıza destek ve örnek olacaksınız değil mi canlarım
ay evet o yanaklar hiç inmiyor namıssızlar
ben kuru yüz çok seviyorum bende de o yok..
çekemeyenlerin klasik sözüdür yüzün gözün çökmüş..onun meali şudur: ben sen gibi zayıflayamıyorum, iradesizim, seni kıskanmaktan geberiyorum. Bari böyle b*k atayım da kendimi rahatlatayım.
aha mesali bu. çok da güzelsin kuzucum
kesinlikle banu hadi bakalım pazartesiye hafiflemiş gireceksin
veee işe giderken bu kıyafet de sıktı derdinden günden güne kurtulacaksın
sen banusun kilo vermeyi iyi bilirsin
İlkbahar geldi çattı artık canım son 2 ay neredeyse tatile moduna girmek için o yüzden moralini bozma yüksek tut mümkün oldukça yakalamaya çalış bir yerden
Ağlamak yok, icraate geçiyorsun hemen hadi bakalım
Tebrikler eflalim çok güzel gidiyorsun .
oyy gözün aydın kaptanım çok sevindimkızlar pamuğum bugün klinikten çıkıyor eve geliyor
Ne meta var sende
kız uzun yazı yazdım sana da görmedin mi konyakkkkkkkkkkBende mezun olacaktımbeni sevme sen zaten
pide aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSabah gec kaliyodum yanima yemek getiremedim yemekhanede ne var bilmiyorum arkadaslar disardan biseyler soyluyolardi her hafta onlara katilirim dedim onlarin da pide soyleyesi tutmus
Yemekhanede yenir bisey olsa bari.
Ya sen bı tanesin :)
Kocama soruyorum ya doğru söyle cirkinlesmiyim yok diyor ne alaka saçmalama diyor olsa söylerdi kilimi da beğeniyor 2 kilo versem ses etmez :) ben de hem ince yapılı hemide seninki gibi yuzude seviyorum kime ne yakisirsa sana çok yakışıyor e benimde yüzüm küçüktür minnak öyle dediklerine de deli oluyorumaz buçuk beni tanıdın takintiliyim ay haklısın takmamm lazim
Gayet güzel vero metanın masallahhi varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?