Amin canım aminİmtihan
Kimininkileri ağır oluyor . Allah evlatlarına evlatlarimiza dert bela vermesin
Aaa hadi gözün aydın :)teşekkür ederimköpeğim hasta idi ameliyat olmuştu .. taburcu oluyor da bugün :)
ah kıyamam kuzucum aç kalmışsınDün ki menüm
Lapa üç öğün, 1 kase şekersiz kayısı hoşafı wc için.
Detoks niyetine yapmadım kızlar. İştahım sıfırdı kalkıp bir tost bile yemek istemedim. Lapa geldi aklıma onu da zorla yedim bu sefer
Kilomu etkilememiş hiç zaten. Stresten şişen tek insan benim cidden
@MiuLego
Whiteblacklife
@Cutemom007
@malipina
Ben de yazayım kilomu
Geçen hafta:63.4
Bu hafta :63.3
Ya sen bı tanesin :)
Kocama soruyorum ya doğru söyle cirkinlesmiyim yok diyor ne alaka saçmalama diyor olsa söylerdi kilimi da beğeniyor 2 kilo versem ses etmez :) ben de hem ince yapılı hemide seninki gibi yuzude seviyorum kime ne yakisirsa sana çok yakışıyor e benimde yüzüm küçüktür minnak öyle dediklerine de deli oluyorumaz buçuk beni tanıdın takintiliyim ay haklısın takmamm lazim
Vermesem de olur ,korumadayım yaah kıyamam kuzucum aç kalmışsın
stresten ödem vardır yoksa tartıda eksi vardır lapadan..
stres yok eksi var
vay beeeeeeeeeeeeeeeee
haftayaki hedefin de -100 deynebim
ay helal olsun be en istikrarlı üye sensin ulen burda
UnuttumKız senin boyun kaç
Foto atacaktin bana
Zayifladim etin yumuşak sarkmisin dediler ulan sikilastim kaya gibi sert oldum bu seferde yüzün çökmüş dediler gidip botoks yapamTürkan zayıflayınca kırışmışsın dediler bana ki 158 e 53 kiloyum zayıf da değiliminsanları takma
Ben de geçen gün görümceden veto yedim.Türkan zayıflayınca kırışmışsın dediler bana ki 158 e 53 kiloyum zayıf da değiliminsanları takma
Sende spor falan yapıyorsun merak ettim :) neden 53 kilo az daha ver dur seni gıcık edimUnuttum
Foto at gorekBen de geçen gün görümceden veto yedim.
Neden zayıfladın dedi,kendim istedtedim diyorum ,neden istedin diyor,çok zayıflamışsın ,soracağım hep unutuyorum diyorben böyle daha iyi hissediyorum kendimi dedim Benim gibi balıketi seven birine diyor ,şüpheye düştüm acaba geri mi alsam kiloyu
Bugün de hava bayağı güzelFoto at gorek
Süper :)
Saol cnmSüper :)
Gunaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?