- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Eksi eksidir hala etkisiyle beraber yeniverdim seni.halan benden yanaKilo bildirimi
Geçen hafta: 61.1
Bu hafta 60.9
Fark 200 Gr
Geleyim calla spor yapiyon arada vakit bulup kitap okuyon hele bi de guzel yemek var.bence ben geleyimgelsene ay ne güzel olur
Allah beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sana msj attım bi bak bakim..Allah beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeene diyosun hippoşum o ne güzel listeye girmek öyle yaaaaaaaaaaaaaa
dur öpücem
az daha
liste hayırlı olsun bebeeem istikrar önemli ve %1 barajı biliyorsun
Yeni uyandım. Patron geldik geldik sakın ol
Sidelya dün detoks dün menüsü balım gormessen küserim kiiiseni kalbim her daim görür vaytım
ula 12 oldu sen bildir iyidir sende eksi zaten
tamam canom üzülme
regl zamanlarını iyi analiz edip en az -500 de tutucaz birdahakine inşallah
Arkadas ben niye kilo bildirimi gormeden morti oluyom ki gecen hafta sidelyayla da oyle oldum
He onu yendim hippoyla morti oldum haftaya ben regl olcam ce hipponum yuzdeye bak.Kara bahtim kör talihimmatematik61 kuzummmmmmmmmmm sidelyayı yendin hihuahuahuahuahua
Oyyyyy hippom ne güzel eksi maşallah şahane sahaneeeee listen hayırlı olsun kuzummmmmmm
daha yeni gördüm mesajınıVuralım hazırım kaptanım
Çok tatlı değil miGünaydın Mali vurulmayacaksın değil mi
Hadi gel bu hafta da morti olalım hocam ister misinEksi eksidir hala etkisiyle beraber yeniverdim seni.halan benden yana
Geleyim calla spor yapiyon arada vakit bulup kitap okuyon hele bi de guzel yemek var.bence ben geleyim
hee yürüyüşte miydin oyyyne demek uğramamakbana hem de bana
yörödök höröldööö
boş durmadık yaniiii
Tebrikler kuzum tebriklerrrrrKilo bildirimi:
Geçen hafta:79.5
Bu hafta:78.400
Verilen kilo:1.100 gerisini siz hesaplayın @MiuLego
Ooo tebrikler canım çok güzel bir giriş yaptın hayırlı olsun
Yap yap kuzu yemeğin üzerine güzel giderkahvemi de yaptım.nehirnil111 kuzum sana da yapim mi kave .kimseyi vuramamışın daha teselli olursun kahveyle
daha yeni gördüm mesajını
yok yok benden pas bugün
Darısı başıma darısı başıma darısı basimaDana gibi uyumusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?