daha ne olsun kuzucummmm
sev kendini ben çok seviyorum seni
haftaya da aynından isterim bu eksinin
oh beeeee içim açıldı he
canım esmerim benim canım canımmmmmmmmmmmmm[/QUOTE
İnsallahhhh masallah
Çıldırıyorum uleeeeeen@MiuLego çarşamba 90,500düm biliyon kuzum.sağlam ödem attım o kadarını söyliyim sen anla
çılgın sedat mısın sen ulenÇıldırıyorum uleeeeeen
Vallahi bakarım gönder çocukları sen uyu dinlenSallamana ne hacet sen kivrilacak yer göster bana kıvrılır uyurum sen yeterli benim bebislere bakkkk
Gördüm gördümDur etiketlemeyi unuttummatematik61 yendin canim kos gel
Başka bir iyi yuzdeliye sözüm varHadi gel bu hafta da morti olalım hocam ister misin
Bence ben yenmedim @Sidelya95 kendisi yenildivalla en lere kafa tutuyorsun ama bak yendin de
Sabah -1.5 var dedi ama resmi kilo bildirimi yapmafi@Lunya yı gören var mı kızlar? Uyanmadı mı acaba daha?
Beni dövme.bağırma hep öyle kal seni daha çok. SeveyimHAbibte en çok beni seviyor işte miu kim kiiii
Sana özel yazacağım diye beklemeye almıştım banum ne olur artık cik su moddan işin oldu şükür ve geriye su kilolardan kurtulmak kaldı ne olur menü ver geceleri saldırma adım kadar eminim akşama kadar gayet sağlıklı beslenip akşam evde cozutuyorsun lütfen yapma bak yaz geldi İfil İfil giyinmek varken oranı buranın kapatmaya çalışacaksın gerek var mı her hafta 500 ver ver amma eksi gelsin her hafta hergun menü yaz artık lütfen lütfen lutfennnnn
şimdi gördüm tebrik ederim kuzucum güzel vermişsin
YAYLA ÇORBASI
PATLICAN KEBABI
ETLİ BEZELYE
PİRİNÇ PİLAVI
İÇECEK ÇEŞİTLERİ
ELMA
ZENGİN SALATBAR
mENÜ BÖYLE BANUŞ.. ÇORBA ANA YEMEK SALATA YERİM :)
Gecmisteyim.
Gecmisteyim.
Mali aklina geldimmi sonunda
sen hep aklımdasın diyom bu kız gene kimlerle boğuşuyo kimleri parçalıyo gene acaba diyeGecmisteyim.
Mali aklina geldimmi sonunda
Bende sen gibiyimTamda böyleyim işte
Akşama kadar diyet sonra boffff
Yaz geldi bile dedigin gibi
Çok panik oldum napcam ben ya
Bugünden itibaren menü vereyim potada basliycam
Sabah saatimi kurup uyanamiyorum
Akşam yapmak en mantiklisi ..
Keske sabah 5:30 gibi uyanıp yapabilsem ama olmuyor
Bu kez kendimi parcaliyorum malisen hep aklımdasın diyom bu kız gene kimlerle boğuşuyo kimleri parçalıyo gene acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?