Saol kuzum siz olmazaniz yapamazdım ki ben iyiki tanımışım hepinizide
Miu ben daha hastanedeyim gorumcemin oğlan sarılık yattı eve ne zaman gitcem bilmiyom fenalardayim
Tebrik ederim canım korumada inşallah başarılı olarak devam edersin
Çok güzel bir şey bu canım biliyorsun mesela bizim düzen şaşırdı şuanda dışarıdan yemek söylüyoruz bir kaç gündür ve böyle de olacak gibi en azından Müdür yok ameliyatlı 1 hafta böyle idare edeceğiz çok zormuş her yerde dürüm lahmacun şaka gibi porsiyon söylesem bu sefer fiyatlar çok tuzlu her güne o kadar yüksek fiyat ödemezler
Evet canım. Bazen kendimi çok kötü hissediyorum. Biz kim bilir nelerle uğraşırken şehit oluyor onlar. Annelerin ciğerleri yanıyor.
Abdullah Taha koç canım. Konyalı olan.
Kiz düşüp bayilma oralarda.gitmeden bi tartilsaydin en olmadi onu kabul ederdik de sen yerdin biseyler.Miu ben daha hastanedeyim gorumcemin oğlan sarılık yattı eve ne zaman gitcem bilmiyom fenalardayim
Vero 3 mil lessie nerden indirdin ya bana deseneOoyyy bal bastıkım. Ben de seni tebrik ederim . Sayende biraz da kız. Seni takip ediöm. Güzel iraden örnek alinacak cinsten...ay bi de sizin desteginizle spora baslasam . Şu lesli 1 mil 2 mil 3 mil indirdim telefonà. Ne zaman nasıl yapcam bakalım bu hafta baslasam .
P.tesi de göreve başlayım diom.
K.vlde dede gelecek oğluslara bakmak icin
öğle arası geliyoooor
haydi öğleden sonraya tüm güzel eksi bildirimler yağsın buraya emi
Aaa canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallahMiu ben daha hastanedeyim gorumcemin oğlan sarılık yattı eve ne zaman gitcem bilmiyom fenalardayim
Neden böyle oldu ?
Dışardan yemek sıkıntı ya .
Bizim bı ara 20 TL veriliyordu ama cidden çok zor
Tartı için uğraşıyorhippotalamus bildirimleri burada kendisi nerede :)
Hadi bekliyorum mustakbel mortimTartı için uğraşıyor
Aaa canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
Canım bizim o kadar yüksek olamıyor işte normal yemek parası kişi başı 7-10 TL idi şimdi 14 falan oldu ee dürüm içecek anca alıyorsun ya da lahmacun diğer porsiyonlar çok fazla çorba da doyurmaz ne yapacağım bilmiyorum araç sıkıntısı var yemeği gidip diğer yerden getiriyorlardı o yüzden iptal durumda şuandaSalata falan yerleri yok çok ters bir yerdeyiz açıp dürümcüye de salata gönder sadece de denmiyor getirmez ki
TememHadi bekliyorum mustakbel mortim
Ben de çok üzgünüm. Onlar şehit oldu inşallah. Allah ailelerine sabır versin.Canım Rabbim sabır versin çok zor çok kişiyi sabah gördüm içim yandı ne kadar küçük yüzü nasıl nurlu demiştim inanamıyorum şuanda daha da arttı üzüntüm
Sana özel yazacağım diye beklemeye almıştım banum ne olur artık cik su moddan işin oldu şükür ve geriye su kilolardan kurtulmak kaldı ne olur menü ver geceleri saldırma adım kadar eminim akşama kadar gayet sağlıklı beslenip akşam evde cozutuyorsun lütfen yapma bak yaz geldi İfil İfil giyinmek varken oranı buranın kapatmaya çalışacaksın gerek var mı her hafta 500 ver ver amma eksi gelsin her hafta hergun menü yaz artık lütfen lütfen lutfennnnn
YAYLA ÇORBASINe yiyceksin öğlene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?