Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Neden böyle oldu ?

Dışardan yemek sıkıntı ya .
Bizim bı ara 20 TL veriliyordu ama cidden çok zor

Evet canım. Bazen kendimi çok kötü hissediyorum. Biz kim bilir nelerle uğraşırken şehit oluyor onlar. Annelerin ciğerleri yanıyor.
Abdullah Taha koç canım. Konyalı olan.

Canım Rabbim sabır versin çok zor çok kişiyi sabah gördüm içim yandı ne kadar küçük yüzü nasıl nurlu demiştim inanamıyorum şuanda daha da arttı üzüntüm

Vero 3 mil lessie nerden indirdin ya bana desene

Miu ben daha hastanedeyim gorumcemin oğlan sarılık yattı eve ne zaman gitcem bilmiyom fenalardayim
Aaa canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
Neden böyle oldu ?

Dışardan yemek sıkıntı ya .
Bizim bı ara 20 TL veriliyordu ama cidden çok zor

Canım bizim o kadar yüksek olamıyor işte normal yemek parası kişi başı 7-10 TL idi şimdi 14 falan oldu ee dürüm içecek anca alıyorsun ya da lahmacun diğer porsiyonlar çok fazla çorba da doyurmaz ne yapacağım bilmiyorum araç sıkıntısı var yemeği gidip diğer yerden getiriyorlardı o yüzden iptal durumda şuanda Salata falan yerleri yok çok ters bir yerdeyiz açıp dürümcüye de salata gönder sadece de denmiyor getirmez ki

Anladım canım Bian önce cozulur inş .
Yemek cidden sıkıntı peki evden getir diycem ama yol sorunu var dimi

Whiteblacklife

Naber ,pas vermiyorsun hiç hayırdır
Sana özel yazacağım diye beklemeye almıştım banum ne olur artık cik su moddan işin oldu şükür ve geriye su kilolardan kurtulmak kaldı ne olur menü ver geceleri saldırma adım kadar eminim akşama kadar gayet sağlıklı beslenip akşam evde cozutuyorsun lütfen yapma bak yaz geldi İfil İfil giyinmek varken oranı buranın kapatmaya çalışacaksın gerek var mı her hafta 500 ver ver amma eksi gelsin her hafta hergun menü yaz artık lütfen lütfen lutfennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…