Her hafta en wz %1 i tutturacaksın vero ben anlamam en az %1anaaaa. Ama dışarıda ben hep Hamburger pide neyin yerdim . ben napdim ki iskender in ekmeklerini yemedim ki
sonra Sonra annemlere ikramlik çayın yaninda baklava aldık. Tabağımda 4 dilim vardı. Ben yarim dilim yedim ki
Bı de.ben aus da bilirdi listedekiler gibi diyet menu yazamiom. Ama listedekiler sabit ken falan .mutlaka eksi ile gelirim . Orda kesin söz veririim de.menu kısmı cisss cos kısmı sikintiii ona söz veremiom
Gelmek istiyorum ama ayaklarim geri tepiyotamam yine verirsin sen yaparsın ben inanıyom sana.bırak kendini miunun şevkatli kollarına işkence sandalyelerine.eritir o seni
inanmam
kulağıma söylesene
Miu beni gebertsin assin hucrelere tiksin yemek vermesin anca oyle gider gercekten cok fazlasöyle kilonu.az laf yersinWhiteblacklife tan ama olsun çeki düzen verirsin kendine.bırakma kendini.sen ki 2 ayda doksanlardan 60lara düştün.yine verirsin
zararın neresinden dönersen kar.istersen 80e çıkmış ol.yeniden başla.zor değil sen güçlü karısın maşallahGelmek istiyorum ama ayaklarim geri tepiyo
Cok utaniyorum ondan heralde
Bide ben problemlerle basa cikabilecek yapida degilim heralde
Olumune diyet yaparim ama bir anda bisey olur boyle yapar beni
Banu sen benim gibisin ne yazikki akşama kadar dur dur akşam patla ama bitmeli artık yaz geldi bak Mart 2 bugün önünde iki ay var nişan Mayıs'a kadar 60 olmalısın İnanki çok büyük bir rakama değil böyle gidersen 75 doğru yol alacaksın kızma bana ama bak gittikçe alıyorsun kilo kilo bildirimi menü vermiyorsun yardımcı olamıyoruz sana ama bı başlasam menü vereceğim örnek olacağım yemeğim mantığını hatirlasan olacak bu iş başla artik bugün başlayacağım yarın baslacagimi bırak başladım de artikTamda böyleyim işte
Akşama kadar diyet sonra boffff
Yaz geldi bile dedigin gibi
Çok panik oldum napcam ben ya
Bugünden itibaren menü vereyim potada basliycam
Sabah saatimi kurup uyanamiyorum
Akşam yapmak en mantiklisi ..
Keske sabah 5:30 gibi uyanıp yapabilsem ama olmuyor
Kir valla kirHandeeeeeee kafani kirdirtma geri gellll
Hunharca yemek basit kaldiHande bende ilaca başlamadım henüz ama bizim durum cidden ikaclik bir vakka valla yiyorum kendimden utanıyorum ya
Bı insan böyle hunharca yermi ya
Gündüz yemeyin gece yatincaya kadar tikinmanin en büyük bedeli Hande kilo almak bunu gece yemeyi en çok seven kişi söylüyor eşime yemeği hazırlayıp mutfaktan kaçıyorum halaHemde nasilllllll
Bi insan bu kadar hizli nasil alir
Ben anlamadim
Evet sen sevin diye
Ayyyy waytta geldiGündüz yemeyin gece yatincaya kadar tikinmanin en büyük bedeli Hande kilo almak bunu gece yemeyi en çok seven kişi söylüyor eşime yemeği hazırlayıp mutfaktan kaçıyorum hala
Hande ölümüne diyet değil yediğinde hayatında düzelmiyor ki senin sağlık açısından da bir ton sorunun var o yüzden şimdi şöyle kilonun ve başla artik baslaaaaaaGelmek istiyorum ama ayaklarim geri tepiyo
Cok utaniyorum ondan heralde
Bide ben problemlerle basa cikabilecek yapida degilim heralde
Olumune diyet yaparim ama bir anda bisey olur boyle yapar beni
Canım neden kızayim aşk olsunBanu sen benim gibisin ne yazikki akşama kadar dur dur akşam patla ama bitmeli artık yaz geldi bak Mart 2 bugün önünde iki ay var nişan Mayıs'a kadar 60 olmalısın İnanki çok büyük bir rakama değil böyle gidersen 75 doğru yol alacaksın kızma bana ama bak gittikçe alıyorsun kilo kilo bildirimi menü vermiyorsun yardımcı olamıyoruz sana ama bı başlasam menü vereceğim örnek olacağım yemeğim mantığını hatirlasan olacak bu iş başla artik bugün başlayacağım yarın baslacagimi bırak başladım de artik
Hunharca yemek basit kaldi
Her dakika yedim
Hele geceleri yedigim tatlinin ekmegin haddi hesabi yok
İnsulin 92 oldu
Yakindir öldürür beni
Homa ınr degerim cok fenaCanım neden kızayim aşk olsun
Hergun buradayım artık söz , menüde yazayım iki ana bir ara yapacağım
Canım başlayalim ilaca
78Hande ölümüne diyet değil yediğinde hayatında düzelmiyor ki senin sağlık açısından da bir ton sorunun var o yüzden şimdi şöyle kilonun ve başla artik baslaaaaaa
Homa ınr degerim cok fena
İnsulin direncim tavan yapti
Doktora gittim fenalastim
Direnc 20 lerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?