sensin süperSüpperr
Ne ne olmusnolmuş
Canım 200 Gr gitti benden regl sebebi ileSağol ciciom ben de senin bildirim ı göremedim. Duydum ki kendine morti ariomusunnnn
Helal olsun Hemsomm mm masallahhhh masalllllahhGeldiiim @MiuLego @Whiteblacklife @eflalim
Geçen cuma :89,600
bu cuma:87,700
Fark:1,900
Yüzde:2,12
Eki Görüntüle 2118027
canom en az 4 gün git derim ben mümkünse de 5 gün :)Haftada kac gun gitmeli yarim saat suruyo
Denemesine gittim
K....mdan ter akti
ulan övdün mü gömdün mü anlamıyom yeminleNe ne olmus
Bisey olmamissss
Pehhhhh
Ben yokum ya tabi
Gezin bakalim kopeksiz koyde degneksiz bicimde
Harikasin
ay belli değil çok heyecanlıEsroş-Tefoş yarısını kim kazandı
İnş mahçup etmem seni cnm ♡♡♡sana güvenim sonsuz
Tabiki ovdumulan övdün mü gömdün mü anlamıyom yeminle
Ordekim hoş geldin gönlümüzün ortasına sandalye attik buyur geç oturHayırlı cumalar.
Ausu çok seviyorum.
Takımımı çok seviyorum.
Miuyu çok seviyorum.
Beraber kilo verdiğim liste arkadaşlarımı çok seviyorum.
Liste dışı kaldığım zamanlarda beraber yürüdüğüm arkadaşlarımı çok seviyorum.
Kara bulutlar dolaştığında üstümüzde inadına beraber olan arkadaşlarımı çok seviyorum.
İnadına sevgiyle başlamak istedim. Daha öncesinde aklımda başka şeyler vardı fakat kötülük insanı yorar nefret insanı çürütür. Haketmediğini düşünsem de bazı şeylerin bazı kimselere ben kendi kalbimi iyileştirmek kendi kalbimi yumuşatmak istiyorum. Sevgi iyileştiriyor her olumsuzluğu ben bunu kızımdan öğrendim.
Alıntılarım gitmiş geçmiş mesajlarda beni alıntılayan etiketleyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Bu hafta 54.7 yim. Vira bismillah diyelim
kilo bildir begüüş
Bugün cok yorgunmus
Selam soyledi size
Kar yagmis sular kesilmiş dedi bide
Galiba evime yakin var miu.sikilasma saglar mi ben de gitsem mi yeri cok uzak degilse.canom en az 4 gün git derim ben mümkünse de 5 gün :)
Sağol hepfitim . Belim agrimasa bi dé spor yapabilsemmmNe meta var sende
Nare83 Storm- kızlar benım halim belli cok akıl verecek bu durumum yok ama anladığım sey sızı harekete gecırecek bir sey yapın mesela ben Bı diyetisyene baya bir para verdım durumum cok iyi oldugu icin degil benı zor durumda bıraksın da bırakmayayım diye ve asla hedefime ulaşmadan kacamak yapmamayı ve asla hedefime ulaşmadan yolumdan sasmamayı kafama koydum tek yol bu geldı bana 2 haftadır dikkat ediyorum ama tek kacamak yok yine 59 gorunce korktum boyle iyiyim koruyım dersem biliyorum ki Bı kac gun sonra bana yetmeyecek ve yine diyet kafası oldugu icin sunu yiyim baslarım suraya gideyim baslarım bunlar baslıyor o yuzden kızlar itici gucunuzu bulun başlayın ve kendinize soz verin ve asla bugun sunu da yapım yarın baslarım diye dusunmeyın kac ayım geçti Öyle Öyle
Ayyy koca takimda iki cürük bizmiyiz kizzzz
Neyse artik yapalim da arkamizdan sövdürmeyelim
Bak sen beni ben seni denetleyim
Menuleri etiketleyelim olarmi
Banu ben senin yerinde olsam evde yerim ki gece saldirmayayim evde de hafif beslenir 3 ana öğün yapar ara öğün yapmam meyve yada kuruyemisi kahvaltıya eklerim
Nare83 hayır 4 te bitirmek yok
Kahvaltı
Ara YOK
Öğle
Ara 15-16 gibi sütlünescafe kuruyemiş
Eve gidşnce saat 7-8-9 fark etmez
2 yk yoğurt tarçın ve 1 meyve
Hüplwtiyorsun
Böylece akşam yedim diyeceksin zaten paikolojik ve gece yemelerin olmayacak
Haftada kac gun gitmeli yarim saat suruyo
Denemesine gittim
K....mdan ter akti
ellerine sağlık temiz kuzucum benim hijyen senin diğer adınKALDIRIN AYAKLARINIZI KAKILMISTIR BENİMMM ADIMIMI HER YERİ SİLER SUPURUURUMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?