Miu 'mmmmmmm çok severim cok
Sadece bir deli ben sanıyordumElle silenen emoji istiyorum
Ellen daha temiz
Hemide spor
Geldiiim @MiuLegoWhiteblacklife @eflalim
Geçen cuma :89,600
bu cuma:87,700
Fark:1,900
Yüzde:2,12
Eki Görüntüle 2118027
Hepinize çok teşekkürler kızlar.. liste benim için çok önemli.. herkes dikkat ederken kaçamak yapamazdım :))
Banum senin de toparlanmana sevindimGeldik artık buradayız canimmm
Geldiiim @MiuLegoWhiteblacklife @eflalim
Eki Görüntüle 2118027
hee beni pas geç dedim ya ondan şeettiydimOoO Maliiii harika bu tebrikler seni seni bir de diyor ki vuracak mısın
SüpperrGeldiiim @MiuLegoWhiteblacklife @eflalim
Eki Görüntüle 2118027
Ohoooo sende beni paylasamiyorsun da onlarında sevgiye ihtiyacı var benim sıcacık kollarıma koynumaama sadece beni sev
öbürküler tüü kaka
7 de uyumuştum bacim 5 saat çok geç uyuyorum.. ama 5 saat çocukları örtmeye kalktım sonra yine karaya çarpmış balina gibi uyumusumKeşke benimmmn olsaa
Sağol ciciom ben de senin bildirim ı göremedim. Duydum ki kendine morti ariomusunnnnKız seni etimetleyemedim meğer nickini yanlış biliyormuşum. Harika kilo vermişsin. Tebrik ederim seni
Çok çok iyi. Tebrik ederim. Bu hafta takımımız uçuyor mu nee
Üçlü morti olabiliyor muyuz kaptanım. Biz hippo berna ve ben olmak istiyoruzKIZLAR HAFTAYA CUMA İÇİN
bugün başladı biliyorsunuz yarış
her gün her ağza atılan önemli
o yüzdennnnn
ne yediğimize lütfen dikkat!
sporu ihmal etmek de yok
nasıl gururlandım bak şimdi seninle yineAyyyy kizlar okuldaki cemaat pide soyledi ben gittim yemekhanede corbami ve 1 tane koftemi yedim geldim.arkadas bi parca ye bari dedi yok sagol dedim.senin kacamagin ödülün ne dedi benim odulum istedigim kiloya gelmek olacak kacamak sayilabilecek bi bulgur pilavi yerim canim cok isterse dedim :)
Baska bi arkadas da bu okulda diyet yapmak zordur saatler cok uzun tebrik ediyorum dedi.5 ayi gecti aliskinim sikibti yok dedim.kac kg verdin 24 dedim
Hepsi bana döndüaha bole oldular
Bu halinden 24 kg fazla miydin sen ayyy ve hala hicbisey yemiyosun ayyy azmin karsiligi olarak resmini duvarlara asalim fln dediler.
Su an odada 15 civari bayan var ay bi havam var bi havam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?