tabi ki olunuyor mis gibi olur hem de daha eğlenceli olurÜçlü morti olabiliyor muyuz kaptanım. Biz hippo berna ve ben olmak istiyoruz
58.3 kilocucukkilo bildir begüüş
@nehirnil111 kuzucum begümü vur da bi kendine gelsin. acıma bak sakın kilo bildirmiyor hiç
Bir hafta birinci bir hafta heroay belli değil çok heyecanlı
ama sen YENİLDİN dimimatematik61 e
haftayanın hero su sensin biliyorsun dimi listeyi sırtlayacak kişi efsane eksi ile gelmek mecburiyetinde olan kişi sensin pikaçuuuuu bu haftanın telafisi olarak
ne var accık sevinmiş gibi yapsan yanikilo bildir begüüş
@nehirnil111 kuzucum begümü vur da bi kendine gelsin. acıma bak sakın kilo bildirmiyor hiç
He mii dionn . Ay mutlu oluom. Mesajlarnizi görünce. İnşallah. Şu 5 kiloyu da böyle kolaylıkla veriyim de bişi istemmemGayet güzel vero metanın masallahhi varrr
Sayenizdeeeenasıl gururlandım bak şimdi seninle yine
MAŞALLAH dedirtseydin Berna nazar edecekler
sen azimin vücut bulmuş halisin
Ay miu bu haftanin efsanelerinden hippo ve haftanin herosu ile morti oldum ya la hemi de onumuzdeki cumartesi regl olcamay belli değil çok heyecanlı
ama sen YENİLDİN dimimatematik61 e
haftayanın hero su sensin biliyorsun dimi listeyi sırtlayacak kişi efsane eksi ile gelmek mecburiyetinde olan kişi sensin pikaçuuuuu bu haftanın telafisi olarak
geçmişten geliyorum alıntın cebimde şuan bekle senne var accık sevinmiş gibi yapsan yani
1,900 verdik
yüzsüz ben
Ozluyorum
Yine yaparim
Yaz yaklaşıyor bedava danışmanlık yapmaAyyyy kizlar okuldaki cemaat pide soyledi ben gittim yemekhanede corbami ve 1 tane koftemi yedim geldim.arkadas bi parca ye bari dedi yok sagol dedim.senin kacamagin ödülün ne dedi benim odulum istedigim kiloya gelmek olacak kacamak sayilabilecek bi bulgur pilavi yerim canim cok isterse dedim :)
Baska bi arkadas da bu okulda diyet yapmak zordur saatler cok uzun tebrik ediyorum dedi.5 ayi gecti aliskinim sikibti yok dedim.kac kg verdin 24 dedim
Hepsi bana döndüaha bole oldular
Bu halinden 24 kg fazla miydin sen ayyy ve hala hicbisey yemiyosun ayyy azmin karsiligi olarak resmini duvarlara asalim fln dediler.
Su an odada 15 civari bayan var ay bi havam var bi havam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?