Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyyii mesajına bi bakakaldım hee . Temamm. Da bu yüzde 1 ne demek pek anlamadim. Yani kaç eksi olması gerekir. Regl zamanları falan değişr ya

Gidem accuk kivirtam ondan sonra veristtiiiii sguat falan burda takilirsam spor yapamam hadi ben kactim optim ulan hepinizi

hee beni pas geç dedim ya ondan şeettiydim
Ben biliyordum ki zati
kilo bildir begüüş

nehirnil111 kuzucum begümü vur da bi kendine gelsin. acıma bak sakın kilo bildirmiyor hiç
Ben sabah masumla beraber vurdum ama bir daha vurim ona hem üzülüyorum hem kızıyorum ben spor yapmam o deli gibi yapıyor aşırı güzel ama emekleri gidiyor begum75 seni kendi silahınla vurdum

Günaydın
Gelsin bildirim:
Geçen hafta 56,7(tam hatırlayamadım 56,8 de olabilir)
Bu hafta:55,9
Fark:800
Yüzde:1,41
@MiuLego @hepfit
Tebrik ederim canım çok güzel

Kilo bildirimim:
Geçen hafta: 55
Dün sabah: 56.2 ödemlere gelmiştim. Sanırım düzenli uyku uyumadığımdan
Şu an: 54.7
Fark: -300

@MiuLego

Metaya bak be maşallah

Geçmiş yapamadım ama miunun alıntılarından birkaç güzel tartı gördüm
Bu hafta coşmuşuz orası kesin
Tebrikler canlar
Şuraya da ponpon bırakayım şimdiden. Akşama gelemem
Bu arada kuşlara ayrı bir sevgim olmasına rağmen baykuşu hiç sevmem neyse takımım için baykuşlu da oluruz napalım
Bi de aklıma takılan bu baykuşların dişilerine de baykuş mu deniyor. Eğer öyleyse kimlik karmaşası yaşamıyorlar mı bana bayinsan deseler çok bozulurdum şahsen
Tamam sakinim sustum

Oyyii mesajına bi bakakaldım hee . Temamm. Da bu yüzde 1 ne demek pek anlamadim. Yani kaç eksi olması gerekir. Regl zamanları falan değişr ya
Bi onceki haftadaki kilonun 10 kati kadar gram verirsen yuzden 1 olur.mesela 65 sen 650 yani 60 kiloya kadar haftada 700 gram versen yuzde 1 olur.700le de gelirsin heralde verooo

@MiuLego çiçeam akşam kardeşim inecek. Bu üç gün pek gelemem sanıyorum. Meraklanma olar mı
Sabahtan beri temizlik yemek filan uğraştım ondan gelmedim
tamam kuzum siz hasret giderin keyfinize bakın
kolay gelsin selam söyle cadıya
Ben gidiyorum yaa. Gözlerim acıdı. Azıcık temizlik sonra oğluşla oyun sonra spor sonra yemek yaparım. Buraya uğramamayı becerebilirsem
kolay gelsin sidoşum
Ayyy acil spor yapmam kazim üzerimdeki halsizligi def etmem lazim
oyyy kalk kalk türkan durmaz spor yapar

Kız bu metam delirdi diyette gibi besleniyorum sadece diyetteyken 2 öğündü şimdi 3 öğünlü karatay yapıyorum...
Bu ara cozutasım var çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…