Oyyii mesajına bi bakakaldım hee . Temamm. Da bu yüzde 1 ne demek pek anlamadim. Yani kaç eksi olması gerekir. Regl zamanları falan değişr yaalıyorum vero
söz ver ama bana
bak metan çok iyi.. emziriyorsun.. maşallahı var.. bana her hafta en az %1 ile geleceksin tamam mı?
anlaştık mı? %1 senin için kolay ki listeyi sırtlayıp bireysel derecelerin de olacak eminim ben.. geçmişte olduğu gibi..
dimi? sen istersen liste sorumluluğu ile neler neler yaparsın.. hedefine de hemen varırsın..
kaçamaklar olmayacak abartılmayacak.. lohusasın ama tadında olacak herşey..bugün alıyorum listeye.. hedef kilo kaç yazalım?
tamam der şartları kabul edersen alıyorum listeye..
Bende haftaya tartı ile bildirim yapacağım, kıskandımEki Görüntüle 2118034 kıskandım bende tartı atıcam
Ay geriden geliodum ozurrrrr
He oyleyimSquatci seni
Adam bana da oynar evde diye almış seni oynuyorsun.dimi.yoksa tavlamak.için mi oymadinkız bunları barnağımızda çeviririzkiii.ben kii seneler önce herifimi oryantalimle tavlamış kadınım hehehehehe
Ben biliyordum ki zatihee beni pas geç dedim ya ondan şeettiydim
Ben sabah masumla beraber vurdum ama bir daha vurim ona hem üzülüyorum hem kızıyorum ben spor yapmam o deli gibi yapıyor aşırı güzel ama emekleri gidiyorkilo bildir begüüş
nehirnil111 kuzucum begümü vur da bi kendine gelsin. acıma bak sakın kilo bildirmiyor hiç
Tebrik ederim canım çok güzel
Kilo bildirimim:
Geçen hafta: 55
Dün sabah: 56.2ödemlere gelmiştim. Sanırım düzenli uyku uyumadığımdan
Şu an: 54.7
Fark: -300
@MiuLego
Tebrikler tebrikler harika eksi@MiuLego Kaptan telefonum kitlendi
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 69
Bu hafta: 67.5
Fark: 1.5
Yüzde: 2.17
Şimdi biz senin arkadaşınız sıra bizdeHe oyleyim
Bekarken kizlar hep dokunurdu tuvalet teaklima geldi sapik kizlar
Bi onceki haftadaki kilonun 10 kati kadar gram verirsen yuzden 1 olur.mesela 65 sen 650 yani 60 kiloya kadar haftada 700 gram versen yuzde 1 olur.700le de gelirsin heralde veroooOyyii mesajına bi bakakaldım hee . Temamm. Da bu yüzde 1 ne demek pek anlamadim. Yani kaç eksi olması gerekir. Regl zamanları falan değişr ya
tamam kuzum siz hasret giderin keyfinize bakın@MiuLego çiçeam akşam kardeşim inecek. Bu üç gün pek gelemem sanıyorum. Meraklanma olar mı
Sabahtan beri temizlik yemek filan uğraştım ondan gelmedim
kolay gelsin sidoşumBen gidiyorum yaa. Gözlerim acıdı. Azıcık temizlik sonra oğluşla oyun sonra spor sonra yemek yaparım. Buraya uğramamayı becerebilirsem
oyyy kalk kalk türkan durmaz spor yaparAyyy acil spor yapmam kazim üzerimdeki halsizligi def etmem lazim
Kız bu metam delirdi diyette gibi besleniyorum sadece diyetteyken 2 öğündü şimdi 3 öğünlü karatay yapıyorum...Ben biliyordum ki zati
Ben sabah masumla beraber vurdum ama bir daha vurim ona hem üzülüyorum hem kızıyorum ben spor yapmam o deli gibi yapıyor aşırı güzel ama emekleri gidiyorbegum75 seni kendi silahınla vurdum
Eki Görüntüle 2118052
Tebrik ederim canım çok güzel
Metaya bak be maşallah
Başlangıç 71.5 idi. Hedef é 59 disek 58 olurum benkuzummmmmmmmm
hedef kilon kaçtı senin he?
listeye alayım mı seni? de bana bakayım
beeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Güzel güzel sen alma böyle güzelKız bu metam delirdi diyette gibi besleniyorum sadece diyetteyken 2 öğündü şimdi 3 öğünlü karatay yapıyorum...
Bu ara cozutasım var çok
her içki masasında oynarım kendine,içime köçek kaçmışAdam bana da oynar evde diye almış seni oynuyorsun.dimi.yoksa tavlamak.için mi oymadin
Biseyler dedigin pasta borek değil dimiBaşlangıç 71.5 idi. Hedef é 59 disek 58 olurum benşimdi ben sahiden listeye mi gircem ay gidip bişiler yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?