Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menü yazayım
Sabah (10.30)
1 çilek
2 kayısı kurusu
3 ceviz
3 kaşık yoğurt

Öğlen(13.00-14.00)
1 tabak Tavuk korma (kaju ve Hindistan cevizi ile yapılan bir hint yemeği)
4 kaşık cuscus (bulgura en yakın şey)

Ara(17.00)
1 muz

Akşam(20.00-20.30)
1 biftek
Ispanak püresi
Salata
Su 2 litre
Spor yapacağım etiketlerim
@MiuLego hepfit

kuskus = makarna cınıımm
kuskus hariç güzel menü

Menü vereyim
Sabah 6
1 tatlı kaşığı dut pekmezi
2 3 bardak su
Kahvaltı 11
Az kaşarlı 2 yumurtadan tereyağlı omlet
Az dometes salatalık peynir
1 tane zeytin
2 dilim TB ekmek
Çay kaşığı pekmez
Ara 1 kahve yarım elma
Akşam 17.30
Kuru fasulye
Salata
2 tane acı biber turşusu
Ayran
18.00
Bir tane sütlü kahve
Az kan üzümü
Pekmez ve üzüm kansızlık için arkadaşlar günde 2 yemek kaşığı yemem gerekiyormuş pekmezi ama sevemedim

Şu 3 4
Sporu yapınca yazacağım
@MiuLego

kuzum pekmezi süte katıp içsen daha kolay olur belki.ya da tahin pekmez yapıp yesen

Canım benim bildiğim kadar kamu da Hindistan cevizi de çok yağlı az kullan emi kuskus bizim bildiğimiz dense makarna oluyor kendisi onunda tam buğdaydan tercih etmemiz lazım demi balım
Bunların dışında menü guzel

kuzum pekmezi süte katıp içsen daha kolay olur belki.ya da tahin pekmez yapıp yesen
Canım süt yasak bana kansızlık yaptığı için ben sınırın çok altındayım süt icemiyorum doktor kesinlikle icmeyeceksin dedi tahinli çok severim ama fazla kalorili yağlı tahin ya

Canım süt yasak bana kansızlık yaptığı için ben sınırın çok altındayım süt icemiyorum doktor kesinlikle icmeyeceksin dedi tahinli çok severim ama fazla kalorili yağlı tahin ya
tahin sağlıklı kuzum kaçma tahinden.susam yağı çok faydalı kilo da yapmaz ekmekle yemediğin sürece.hem kahvaltıda yiyeceğin için bütün gün zaten ayaktasın kesinlikle erir gider o

tahin sağlıklı kuzum kaçma tahinden.susam yağı çok faydalı kilo da yapmaz ekmekle yemediğin sürece.hem kahvaltıda yiyeceğin için bütün gün zaten ayaktasın kesinlikle erir gider o
Bilmiyorum mali bı tirsiyorum eşim özel buldu tereyağını dut pekmezini falan kendi köyünden getirttirdi belki işe yarar umuduyla tereyağı bildiğim tahta yayık yağı yüzde yüz katkısız pekmezle sıfır şeker hatta içine özel bı toprağı keseleyip atıp şekerini çektiriyorlarmis ben bilmiyordum mesela kv annesi gönderdi
Çok aşırı baş dönmesi yaşıyorum titreme geliyor aynı sıtma hastası gibi serum dedi doktor istemiyorum artik

mezun etmicen mi beni
hayır dur daha fit oldun mu sanki

@MiuLego

Kilo bildirimi

Geçen hafta 100.6
Bu hafta 99.5

Kilo vermek değil bu şişip iniyorum sürekli. 98 in altına indiğim an gerçekten kilo vermiş sayıcam kendimi.

Kaptanımdan 98 hedefi istiyorum.

önce bir alkışlayayım

şişip insen de bonnus eğer yesen durmadan artı gelirdin bu da bir gerçek

ha gayret 98 bizim olacak o kadar

hedefi verdim dümdük 98

bizim olsun.. düzenli spor ile olur canısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…