- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Kız şansa ikisininde işi var.. çatlicimmmm...
Aman birinin işi olsaydi da digeri mortisi gelmeden soylemezdiKız şansa ikisininde işi var.. çatlicimmmm...
Çok heyecanlıyım gelseler dee listeye girmem resmiyet kazansa :))
Ben öğrenirdimAman birinin işi olsaydi da digeri mortisi gelmeden soylemezdi
Esrayla tevo nolcakcanlar işten çıkmadan listeyi paylaşmak zorundayım.. liste dışı olup kilo bildirmeyenler de bildirirse çıkmadan sğper olur:)
foto atarım bakhayır dur daha fit oldun mu sanki
çok geçmiş olsun kuzum ya.çok uykusuz kalıyosun ondan hep baş dönmeleri bence.tereyağıyla ye o zaman kuzum mademBilmiyorum mali bı tirsiyorum eşim özel buldu tereyağını dut pekmezini falan kendi köyünden getirttirdi belki işe yarar umuduyla tereyağı bildiğim tahta yayık yağı yüzde yüz katkısız pekmezle sıfır şeker hatta içine özel bı toprağı keseleyip atıp şekerini çektiriyorlarmis ben bilmiyordum mesela kv annesi gönderdi
Çok aşırı baş dönmesi yaşıyorum titreme geliyor aynı sıtma hastası gibi serum dedi doktor istemiyorum artik
tamamdır hepfitim sendeyimOrdekim hoş geldin gönlümüzün ortasına sandalye attik buyur geç otur
Bu hafta da benim mortim olllll ben de 53.5 oldum
hadi başladın ördeğimmmm hayırlı olsun not aldım fit hatunum benim
yaa bonusum benim ne çok severim teşekkür ederimYaaaaaaaaaa ördekmi geldiiiiiii
Yerim onun turuncu gagasını bee
Dışardaydım yeni girdim siteye
Ördeğimize gelsinnnnn
çok geçmiş olsun kuzum ya.çok uykusuz kalıyosun ondan hep baş dönmeleri bence.tereyağıyla ye o zaman kuzum madem
Uğraşıyorum mali çıkacak o kan 11 üstüne yemeyeceğim serum artık bananeçok geçmiş olsun kuzum ya.çok uykusuz kalıyosun ondan hep baş dönmeleri bence.tereyağıyla ye o zaman kuzum madem
atsanafoto atarım bak
sen ankarada mısın
Hemen giriyorum
yazın buluşalım bu ayazda kimse beni evden çıkaramazasla bırakmam
buluşsak ya biz deli miyiz yahu
hemen buluşalım biz
Hemen giriyorum
Gecen hafta 66.8
Bu hafta 65.6
Fark 1.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?