Beni de ekleBireysel de @Ytmz vehippotalamus derce yapmış tebrik ederim
7. Takımda yakışan yere yükselmiş
Uykusuzum gideyim biraz uyuyayım, miu menüyü ister sabaha eklerim
Kız savunmuyorum kii.. cnm çok istiyordu sonrasında saldırmamak için cuma günü 1 çay kaşığı yedim sadece..Bence de yesin
Ama sende saralleyi savunma
Sütlü tatlilarinla yenersin heeee
Bende apartmana veriyorum.. yinede artarsa buzluğa atıyorumBende dün evde şobiyet yaptım tüm tepsiyı eşime verdim alın elemanlarına ye dedim bi tane bırakmadım evde kek.yaptım. onu da yolladım çocuklar 2 dilim cikardim yersem devamı gelecek hatta üstüne neler yiyecem. Bilmiuorum ama.yemedim yerine su içtimm ohh miss
Ben diyette yaparım tatlıdaSütlü tatlilarinla yenersin heeee
Teşekkür ederim cnm ... sen de bu azim ve hırs varken,hele deHepimizi tebrik ediyorum aferin bize
@Ytmz yüzdeye bak ya keske benim olsa umarım korumadada başarılı olursun canım
hippotalamus Kız k.cinizi kaşıyın nazar değecek o nasıl listeye giriş öyle firtina estirdi n
Hadi açalım mezdeke hoppidi hoppidi oynayalim
Tey tey tey tey
Sikkidi sikkidi sikkidi sikkidi
Varya gerçekten sagolun yaza 50 li sayıları görürüm diye umut ediyorum ins.
Teşekkürler nevroş :))
Kilo bildirimini goremedimdi . Kaç kilosun kaç gitms. Son tevo nun fena eksi ile geliom hazir olun falan dedigini okumstum ne çekişme beaaaa . Aslında bu cekişmeye mesela tevos da birini bulsa ben dé senin yanında . Ortalamamiza göre kapissak . .yani 2 ye 2. .Galiba mi kız unuttun mu kszandik
Sağol kuzum senide tebrik ederim harikaaa artık öbür sefereee@Ytmz cnm tebrik ederim de o nasıl yüzde.. birinci olurum diye sevinmiştim kendi yüzdemle
Teşekkürler kuzum sizlerde tebriklerEki Görüntüle 2118295
Heeyyyy 7. Takiimmmmmm
@Ytmz tebrikler kuzum harika bir eksi ve derece ile mezun olmak dedikleri
hippotalamus kuzum listeye derece ile girmek ve tabiki 80 kilo ile mezun oldugun cuma yarislarina kilo almadigin gibi 67 kilo ile geri donmek dedikleri
Valla suoer ötesi bildirim ve derece icin emek veren herkesi tebrik ederim
bende öptüm kiii teşekkür ederim yaşasın 7.takımHarikayız harikaaa harikayız harikaaaaaaaaaaa tebrikler hepimize bu bedenler fit olacak fitttthippotalamus @Ytmz harikasiniz sizde öperim sizleri manyak severim hepinizi laaaa
teşekkürler canım işte 7. TakımmBireysel de @Ytmz vehippotalamus derce yapmış tebrik ederim
7. Takımda yakışan yere yükselmiş
Uykusuzum gideyim biraz uyuyayım, miu menüyü ister sabaha eklerim
görürsün canım üzülme teşekkürlerHepimizi tebrik ediyorum aferin bize
@Ytmz yüzdeye bak ya keske benim olsa umarım korumadada başarılı olursun canım
hippotalamus Kız k.cinizi kaşıyın nazar değecek o nasıl listeye giriş öyle firtina estirdi n
Hadi açalım mezdeke hoppidi hoppidi oynayalim
Tey tey tey tey
Sikkidi sikkidi sikkidi sikkidi
Varya gerçekten sagolun yaza 50 li sayıları görürüm diye umut ediyorum ins.
teşekkürler nevom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?