Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çakıl arkadaşın doğum günü iyi hoş burada kendi çocuğun doğum gününde kendi doğum gününde yemeyen insanlar var sanane arkadaşın doğum gününden ekmek söylemek istemiyorum diyorsun hani şeker hani karaciğer yağlanması hani verdiğin paranın boşa gitmemesi hani igdeyi yenecektin sporda hani maliyle mortiydin gomecektin sahalara böyle mi gomeceksin anne olmak istiyordun zayıflayıp ondanda mi vazgeçtin ağır mi geldi söylediklerim gelsin artık bı silkelen yaş artık

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 559. ETAP

TAKIM DERECELERI

1....%1.974......... 7.TAKIM

2......%1.210.........12. TAKIM

3......%0,976........ 3.TAKIM

BIREYSEL DERECELER

1......% 3.89..... @Ytmz ( 7. Takim)

2.....% 3.07.... soffty ( 12. Takim)

3....%2,87.... hippotalamus ( 7. Takim)

ŞU GÜZELLİĞE BAKIN YAA

TAM BİR GURUR TABLOSUU

HARİKAYIZZZZZZZ

@Ytmz kocaman tebrikler balım ne desem az kalır bireysel birincisinnnnnn veeeee başarı sırrını ilgili topiğe yazmalısın unutmaaaa

@hippotalamus ne güzel bir liseye giriş can hippommmm kocaman tebrikler

Bu başarı her birimizin iyi ki varsınız

Güzel menü benden sana not spor yapppppp

Ayy çok mutlu oldum yaa :))

Hippom ne ödülü anlamadım senin ödülün hedef kiloya inmek değil yaaaa

Heeyyyy 7. Takiimmmmmm

@Ytmz tebrikler kuzum harika bir eksi ve derece ile mezun olmak dedikleri

hippotalamus kuzum listeye derece ile girmek ve tabiki 80 kilo ile mezun oldugun cuma yarislarina kilo almadigin gibi 67 kilo ile geri donmek dedikleri

Valla suoer ötesi bildirim ve derece icin emek veren herkesi tebrik ederim

Tebrikler canlar tebrikler

Ekmek ucundan yiyeydin bari niye gömüldün o kadar ekmeğe. Kek de yemişsin. Kalk dans et bişey yap çabuk

Güzel menü benden sana not spor yapppppp
Cumartesi pazar benim icin spor gunu
. diger gunler isten gelişim 16.30 olacak. Evde 1. Sınıf ogrencisi ve 3 yas oglan beni bekliyor olacak. Ama elimden gelen hernseyi yapacam..

cakil80 şu an önümde koca bi tabak aburcubur var. Herif hominigırtlak yiyo. Ben sadece çay içiyorum. Bi tane yesem biliyorumki o tabağı bitiricem. Ama yemiyorum. Sen de yeme canım. İstediğin kiloya in o zaman haftada bir yersin. Yapma bunu kendine. Cuma diyeti salma günü değil. Haftasonu ne kadar kaçamak yaparsan o kadar uğraşırsın haftaboyu.

Teşekkür ederim canım ♡♡♡

Valla bende seni tebrik ederim.. 1 kaşık bile yemedin helal olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…