- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Kızlar hepinizi tebrik ediyorumŞU GÜZELLİĞE BAKIN YAACUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 559. ETAP
TAKIM DERECELERI
1....%1.974......... 7.TAKIM
2......%1.210.........12. TAKIM
3......%0,976........ 3.TAKIM
BIREYSEL DERECELER
1......% 3.89..... @Ytmz ( 7. Takim)
2.....% 3.07.... @soffty ( 12. Takim)
3....%2,87....hippotalamus ( 7. Takim)
TAM BİR GURUR TABLOSUU
HARİKAYIZZZZZZZ
@Ytmz kocaman tebrikler balım ne desem az kalır bireysel birincisinnnnnn veeeee başarı sırrını ilgili topiğe yazmalısın unutmaaaa
@hippotalamus ne güzel bir liseye giriş can hippommmm kocaman tebrikler
Bu başarı her birimizin iyi ki varsınız
Bilmem ki tevo bulabilirse olur da herkes birilerini kaptı herhaldeKilo bildirimini goremedimdi . Kaç kilosun kaç gitms. Son tevo nun fena eksi ile geliom hazir olun falan dedigini okumstum ne çekişme beaaaa . Aslında bu cekişmeye mesela tevos da birini bulsa ben dé senin yanında . Ortalamamiza göre kapissak . .yani 2 ye 2. .
Fena gaza gelmisemmm tutmayin uleeee
Tekrar tebrik ederim ben bilem gecmism tevo yu 1.3 verdim kiii . Haftaya mesela bu ikisinin ortalaması ile yarissak. Bulaabilse iyidii
Bilmem ki tevo bulabilirse olur da herkes birilerini kaptı herhalde
Tevo 66.8 den 65.6 1.2 vermiş
Ben 76.2 ydim 74.6 1.6 verdim
Kız savunmuyorum kii.. cnm çok istiyordu sonrasında saldırmamak için cuma günü 1 çay kaşığı yedim sadece..
Ben bilmem @MiuLego bilirTekrar tebrik ederim ben bilem gecmism tevo yu 1.3 verdim kiii . Haftaya mesela bu ikisinin ortalaması ile yarissak. Bulaabilse iyidii
Amaan yok ben tek takılacam bu haftaSen istedin naabiim
Gene morti olak mı
Hadi olur inşaallah canımYarın bi yerle iş görüşmesine gitcem. Ayakkabı mağazasına muhasebe için eleman alıcaklarmış. Muhasebem yok arkadaş söylemiş zaten, kasiyerlik bilmesi de yeterli demişler. Hadi bakalım ne olucak
Gormezmiyim sırnasmis kari koca biri öpücük yapmış ne seksuuuEki Görüntüle 2118357 Kocama Kahve falı Baktım Aha da bak biz varIZ dedim inanmadı bende çizdim :) Ay Çok güldüM Ya
Siz de gördünüz Mü
Teşekkür ederim canım
sağol kuzum
Teşekkürler ♡♡♡
Dimı dimiGormezmiyim sırnasmis kari koca biri öpücük yapmış ne seksuuu
sende harikasın kuzum yarın yazarımŞU GÜZELLİĞE BAKIN YAACUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 559. ETAP
TAKIM DERECELERI
1....%1.974......... 7.TAKIM
2......%1.210.........12. TAKIM
3......%0,976........ 3.TAKIM
BIREYSEL DERECELER
1......% 3.89..... @Ytmz ( 7. Takim)
2.....% 3.07.... @soffty ( 12. Takim)
3....%2,87....hippotalamus ( 7. Takim)
TAM BİR GURUR TABLOSUU
HARİKAYIZZZZZZZ
@Ytmz kocaman tebrikler balım ne desem az kalır bireysel birincisinnnnnn veeeee başarı sırrını ilgili topiğe yazmalısın unutmaaaa
@hippotalamus ne güzel bir liseye giriş can hippommmm kocaman tebrikler
Bu başarı her birimizin iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?