- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Gozum accccdövek mi
bence direk dalalım
Anaaa
45e kadar yolu var diyosunGozum acccc
yoo gayet de aynı kulvardayız bence.bıngılların maliyim ben bunu hiçbişey değiştiremezBiz derken?
Aynı kulvarda değiliz mali bütün takım şahit ve şaşkın ula
yoo gayet de aynı kulvardayız bence.bıngılların maliyim ben bunu hiçbişey değiştiremez
etme kız.nazardan iki büklüm gezdim kaç ay nazar da edebilirim
fentezi baabında mıSeni dövmek istemiyorum
Keki musterim yapmış gıda işi ile uğraşıyor diet yeni denemis düşük kalorili denemem için pastanın yanına küçük kibrit kuruluş gibi bir kutunun içinde geldi normal kek gibiydi tadı ama içinde ceviz ve havuç var diet dedi. Doktora sordum yiyebilirsiniz dedi. Ama akşam yorgunluktan yemek yapamadım ondan biberli domates yedim ekmeğin ucu orda kaçtı. Sonrada sizmisim bugün doktor a gidip ölçüm yapılacak. Dün ben de kızdım kendime özellikle ekmek konusunda aldigim kalori nin çoğu ekmekten geliyorEkmek ucundan yiyeydin bari niye gömüldün o kadar ekmeğe. Kek de yemişsin. Kalk dans et bişey yap çabuk
Dün gece rüyamda Hayır dediğim pelitin efsane pastasını yiyordum hain köfte rüyama girdi arkadaşlar ö pastayı yerken emin olun hayat da zindandi bana. Hayat böyle birşey olmamalı biri yiyip biri bakmamali burda bir haksızlık yok mucakil80 şu an önümde koca bi tabak aburcubur var. Herif hominigırtlak yiyo. Ben sadece çay içiyorum. Bi tane yesem biliyorumki o tabağı bitiricem. Ama yemiyorum. Sen de yeme canım. İstediğin kiloya in o zaman haftada bir yersin. Yapma bunu kendine. Cuma diyeti salma günü değil. Haftasonu ne kadar kaçamak yaparsan o kadar uğraşırsın haftaboyu.
Bak sana fırça atma keyfi yaşatıyorum bu da mortilik cuma gorusecegiz. Şu ekmek bagimliligini anlatım bugün doktora ne çözüm bulacak ne önerecekUlan morti miyim orti miyim belli değil uleeen
Çok güzel bir mezuniyet oldu harika sonucun tebrik ederimteşekkürler nevom
Güle güle kullan güzel spor sonuçları kaydetsinAyy hem yenı telım oldu hemde 1 olduk
Çok neşeli ve guzelEki Görüntüle 2118357 Kocama Kahve falı Baktım Aha da bak biz varIZ dedim inanmadı bende çizdim :) Ay Çok güldüM Ya
Siz de gördünüz Mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?