Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Popişimi kaldırdım yatak odası cocuk odası mutfak tuvalet banyo tamam bır oda kaldı oturma odası ve dıs kapımı supurme yerı sılerken camasur duyu dokmüştüm mutfaga yere sıldıö dızımı yere koymuştum gitti camaşır suyu oldu allahım gitti eşofman altım

Günaydın kızlar. Dün geceki konuyu okudunuz mu bilmiyorum ama çok üzgünüm şuan. Gece kazen game over yazınca yattım uyudum sabahtan beri olanları okuyorum. Gözlerime inanamıyorum.
Olaylar çok üzücü bir şekilde gelişmiş kazen ilgili yerlere haber vermiş. Kızı darp ederken polisler Çilingirle kapıyı açmışlar.
Veeee malesef kız şikayetçi olmamış o şerefsizle birlikte eve dönmüşler ya inanamıyorum yaa. Allah kahretsin o pisliği.

Nerde bunyazı

Kızlar günaydın

Moralim çok bozuk. Arwen (köpeğim) eve geldi ama kötü. Kötü yani. Giremem bir süre. Whiteblacklife kuzu girersen menülere bakabilir misin?

Canım kliniktekinden daha mi kötü? Sabırlı ol çok fazla dikişi var

Kızlar günaydın

Moralim çok bozuk. Arwen (köpeğim) eve geldi ama kötü. Kötü yani. Giremem bir süre. Whiteblacklife kuzu girersen menülere bakabilir misin?

Ameliyat nedeniyle mi vucudu mu yorgun sonuclar mi kotu belki dinlenince toparlar biz bile ameliyat sonrasi inlenmeye ihtiyac duyuyoruz. Umarim toparlar brnim icin sarilmayi unutma olur mu

Rakamlardan çok nasıl göründüğün önemli 70 bile değil bence daha aşağısını gosteriyorsun diyetisyenlerde yag kas kemik ağırlığı falan ölçüyorlar bi baktirsana
bi de diyetisyene gidip ay ben çok zayıfladım da beni bi ölçün mü diyim.o kadar da uzun boylu deel

hee diyet diyosun yani.iyi hadi sopayı saklıyorum o zaman yiyince tekrar gelirim tepene.ama şu ekmeğe bi çare bulmak lazım hakkaten

işin orasına takılırsak bunalıma gireriz çakıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…