Kızlar günaydın
Moralim çok bozuk. Arwen (köpeğim) eve geldi ama kötü. Kötü yani. Giremem bir süre.Whiteblacklife kuzu girersen menülere bakabilir misin?
Saol canım:)Güle güle kullan güzel spor sonuçları kaydetsin
Gecmış olsun....Kızlar günaydın
Moralim çok bozuk. Arwen (köpeğim) eve geldi ama kötü. Kötü yani. Giremem bir süre.Whiteblacklife kuzu girersen menülere bakabilir misin?
Dostum insallah toparlarKızlar günaydın
Bende kabız oldum kac gündür neymiş cok zayıflamısımetme kız.nazardan iki büklüm gezdim kaç ay
Rakamlardan çok nasıl göründüğün önemli 70 bile değil bence daha aşağısını gosteriyorsun diyetisyenlerde yag kas kemik ağırlığı falan ölçüyorlar bi baktirsanaetme kız.nazardan iki büklüm gezdim kaç ay
Günaydın :)Günaydınlar herkeseselam verip kaçabilirim pazar kahvaltıya da misafirim var iş yerine geldim işlerimi halledip eve kaçacağım temizlik hazırlık pazar misafir ağırlama pazartesi dinlenemeden görüşürüz
Nerde bunyazıGünaydın kızlar. Dün geceki konuyu okudunuz mu bilmiyorum ama çok üzgünüm şuan. Gece kazen game over yazınca yattım uyudum sabahtan beri olanları okuyorum. Gözlerime inanamıyorum.
Olaylar çok üzücü bir şekilde gelişmiş kazen ilgili yerlere haber vermiş. Kızı darp ederken polisler Çilingirle kapıyı açmışlar.
Veeee malesef kız şikayetçi olmamış o şerefsizle birlikte eve dönmüşler ya inanamıyorum yaa. Allah kahretsin o pisliği.
sağol kuzucum@Ytmz ve @hippotalamus
Kuzulaaaarrr yerimmm siziiii
Maşallah sizeeee
Tebrik ederim canı gönülden. Harikasınız
Veeee canım takımımın güzel hatunlarıı hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim.
teşekkür ederim canoÇok güzel bir mezuniyet oldu harika sonucun tebrik ederim
Kızlar günaydın
Ameliyat nedeniyle mi vucudu mu yorgun sonuclar mi kotu belki dinlenince toparlar biz bile ameliyat sonrasi inlenmeye ihtiyac duyuyoruz. Umarim toparlar brnim icin sarilmayi unutma olur muKızlar günaydın
bi de diyetisyene gidip ay ben çok zayıfladım da beni bi ölçün mü diyim.o kadar da uzun boylu deelRakamlardan çok nasıl göründüğün önemli 70 bile değil bence daha aşağısını gosteriyorsun diyetisyenlerde yag kas kemik ağırlığı falan ölçüyorlar bi baktirsana
Nerde bunyazı
Trend konularda kızlar. Konu eksi sözlüğe kadar taşınmış en son baktığımda 1200 civarı ziyaretçi vardı.Yok okumadim neede
hee diyet diyosun yani.iyi hadi sopayı saklıyorum o zaman yiyince tekrar gelirim tepene.ama şu ekmeğe bi çare bulmak lazım hakkatenKeki musterim yapmış gıda işi ile uğraşıyor diet yeni denemis düşük kalorili denemem için pastanın yanına küçük kibrit kuruluş gibi bir kutunun içinde geldi normal kek gibiydi tadı ama içinde ceviz ve havuç var diet dedi. Doktora sordum yiyebilirsiniz dedi. Ama akşam yorgunluktan yemek yapamadım ondan biberli domates yedim ekmeğin ucu orda kaçtı. Sonrada sizmisim bugün doktor a gidip ölçüm yapılacak. Dün ben de kızdım kendime özellikle ekmek konusunda aldigim kalori nin çoğu ekmekten geliyor
işin orasına takılırsak bunalıma gireriz çakılDün gece rüyamda Hayır dediğim pelitin efsane pastasını yiyordum hain köfte rüyama girdi arkadaşlar ö pastayı yerken emin olun hayat da zindandi bana. Hayat böyle birşey olmamalı biri yiyip biri bakmamali burda bir haksızlık yok mu
Eki Görüntüle 2118476
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?