Sen yaptın mı yürüyüş bugün hıHerkşin sporuna kimse karışamaz
Kilolu halim 77 ydi canimBende artidayim hala olayları
Bide hani bir resim paylasmistin kilolu olan kaç zayıf olan kaç kiloykendi 58 boyuna göre az geldide
Sen yaptın mı yürüyüş bugün hı
Olsun yapmışın geneYok yürüyüş yapamadım yağmurdan dolayı.
Müsait olduğum vakitte öyle az ki zaten.
Akşam yemeğinden önce bi boşluk buldum 2 mil yaptım.
Geçmiş olsun kuzum
Geçmiş yapamadım alıntılardan gördüm sadece
@MiuLego geldi mi hiç? Nası olmuş yaşlı kurt? İyidir inşallah
Bi de yine alıntıda gördüm.nar_cicegim Allah şifa versin kuzum. Geçmiş olsun. Genetik önemli evet ama yaşam kalitesini yükseltmek çok çok önemli korunmak için... Kendini yıpratma nolur. Zor tabi bu söylediğim ama yapabileceğin bişey yok ki olsa yapardın şimdiye
Başka hastamız yoktur inşallah... Herkesler iyi mi ki?
Ben de bacımı gönderdim. Güzeldi gezdik eğlendik bi sıkıntı olmadı çok şükür
Ama sizi özledim
Oyyy duygusal bonus seniii
2 sene önce bi gittim küçük kız 4 aylıktı. Çok bişey yapamadım çocuklardan bıraktım. Daha önceki yıllarda da bir kere gitmişliğim var. En fazla 88 e düşmüştüm o zaman.
Geçen sene mayısın ortasıydı diyetisyen için değil sadece insüline falan baktırmak için devlet hastanesine gittim o diyetisyene yönlendirdi.
Gittim bende standart bildiğim şeyleri ve listeyi verdi.
Uygulayınca iyi geliyor. Birebir olmasada hep örnek bana ölçülerim yediklerim ona göre çoğunlukla.
O zaman ramazan girdi bayramın peşine buraya geldim zaten. Gerisini az çok bilirsin.
En son kasım yada aralıkta gittim sanırım. Ramazandan önce tekrar gitmek istiyorum.
Şu an dr ihtiyacım yok hiç yok gerçekten.
Motive kaynağımın en büyüğü burda zaten
Gecmis olsun nanamm limonlu naneli ihlamurlu seyler ic e mi
Hi bisey yememissin kuzum halsiz dusersin yazik sana pideyi yeseydin ya direk niye icini ayiriyonMenü vereyim alıntıları müsait olunca cevaplayağım
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 11:30
5 minik köfte
Yarım kk peynir
1 ceviz
Domates, salatalık, maydonoz,tere
Ara 14:30
Yarım armut
Akşam 18:30
4 yk kıyma (annem pide yaptırmıştı içinden ayırdım kavurdum yedim)
Salata
Ayran
100 dk yürüyüş
2,5 lt su
Ek spor yapabilirim bildiririm yaparsam
@MiuLego @Whiteblacklife @begum75matematik61 benden korkmuş menüye etiketlemiyormuşş
Geçmiş olsun cnm.. benimde bebiş hastaGeçmiş olsun kuzum
Geçmiş olsun cnm.. benimde bebiş hasta
Geçmiş olsun canım şimdi nasılGeçmiş olsun cnm.. benimde bebiş hasta
Çok halsiz cnm yaa... keyfi yokNasıl oldu hippo?
Geçmiş olsun canımCAnlar selam
Çok zor bir gündü hala zor. Arwen sabahtan beri çok kötü başında nöbet tuttuk hep. En son iyice kötü oldu şimdi kliniğe bıraktık geldik.
Ciddi anlamda kötü. Ablam hüngür hüngür ağlıyor, annemin tansiyon gidik. Şu durumda sağlam kalması gereken ben oldum mecbur ama hiç iyi değilim
Sadece inşallah yarına çıkar kuzucuğum diyorum (sanki ölecek gibi geliyor kahroluyorum ya)
Dua edin olur mu
Gelemiyorum ama aklım gerçekten sizde. Yarın sabah işyerinde daha çok gelirim inşallah.
Şimdi bi nfes alayım elim ayağım titredi
559. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU
Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Yarışmamız 559. Etap birincisi 7. Takımdan @Ytmz !
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.
BİREYSEL SIRALAMA
Son iki aylık dönemi kapsayan ve 559. etap verilerine göre hazırlamış olduğum Bireysel Derece Listemizde hata ve/ya eksik varsa lütfen uyarınız.
İlk ona, beş üyesini yerleştiren 7. takıma tebrikler!
551-559 etaplar arasında kilo alan yarışmacılarımız:
1. Takım: berceste_
12. Takım: Innuk
Toplamda 99 üyenin yer aldığı sıralama listesinde kalan 97 kişi, son iki ay zarfında kilo vermeyi başarmışlardır. Tebrikler!
Not: Ocak-Şubat 2018 Analiz döneminde takım ortalaması minimum değerin altında olması sebebi ile, ceza olarak 2. takım üyeleri bireysel sıralama listesi kapsamına alınmamıştır.
ETAP NOTLARI:
5. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 5. takıma isabet etti.
Tebrik ediyorum, hata yok.
12. TAKIM
İnnuk ile ilgili olarak;
Üyemizin 2018 yılı izin hakları dolmuştur, bilginize.
ETAP MEZUNLARI
- 6. Takımdan Deli ve Cesur mezun oldu, tebrikler.
- 7. Takımdan Konya 42 mezun oldu, tebrikler.
- 7. Takımdan Ytmz mezun oldu, tebrikler.
- 14. Takımdan Bir garip mezun oldu, tebrikler.
Mezunların karnelerini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorlarsa başarı hikayelerini burada paylaşabilirler:
Rapor Kaynağı
Kuzum benim kıyamam inşallah iyileşir arwen. Annene de acil şifalar inşallah düşer tansiyonu.of allahım yaCAnlar selam
Çok zor bir gündü hala zor. Arwen sabahtan beri çok kötü başında nöbet tuttuk hep. En son iyice kötü oldu şimdi kliniğe bıraktık geldik.
Ciddi anlamda kötü. Ablam hüngür hüngür ağlıyor, annemin tansiyon gidik. Şu durumda sağlam kalması gereken ben oldum mecbur ama hiç iyi değilim
Sadece inşallah yarına çıkar kuzucuğum diyorum (sanki ölecek gibi geliyor kahroluyorum ya)
Dua edin olur mu
Gelemiyorum ama aklım gerçekten sizde. Yarın sabah işyerinde daha çok gelirim inşallah.
Şimdi bi nfes alayım elim ayağım titredi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?