Bölgesel egzersize giriyo. Yaz tabikiBen sürekli kol çalışıyorum hiç yazmadım kol çalışmak da mı puan ben de yazım
Geçmiş yapamadım alıntılardan gördüm sadece
@MiuLego geldi mi hiç? Nası olmuş yaşlı kurt? İyidir inşallah
Bi de yine alıntıda gördüm. @nar_cicegim Allah şifa versin kuzum. Geçmiş olsun. Genetik önemli evet ama yaşam kalitesini yükseltmek çok çok önemli korunmak için... Kendini yıpratma nolur. Zor tabi bu söylediğim ama yapabileceğin bişey yok ki olsa yapardın şimdiye
Başka hastamız yoktur inşallah... Herkesler iyi mi ki?
Ben de bacımı gönderdim. Güzeldi gezdik eğlendik bi sıkıntı olmadı çok şükür
Ama sizi özledim
KıskanmadımkiMenume gelim
12.00
2 haşlanmış yumurta
2 tane burgu peynir
1 domates
2 salatalık
1 biber
1 koz biber
7 tane zeytin
2 dilim ekmek çavdar Ekmekcik
Saat 16.00
2 dilim ananas
2 tane ceviz
19.00
Firinda ızgara patlıcan ve kabak
3 yemek kaşığı yoğurt lahana da koydum içine
2 yemek kaşığı et sote
1 dilim çavdar ekmeği
Kendi yaptığım et soteyi yiyemedim midem bulandı resmen etten. Eşim 1 tencereyi afiyetle bitirdi bayılma bayıla.
Şimdiye kadar
500 ip atlama=100 puan
30 dakika dans=105
15 kol ve göğüs çalışması =45
Bugün işlerden çok yoruldum belim ağrıdı zorlamadim kendimi yarın is yerinde sıkıntı olmasın
@MiuLegoWhiteblacklife @nehirnil111 begum75 malipina
Niye vardı bilmiyorum da bitti sanki. Hiç girmedi o konulara ben de açmadım. İçim rahatladı. Ne çok yükmüş üstümde meğer bu durumBitti dargınlık hemi?
Ay ben bugün karatayın daaa şeker orucunun daaa validesini bir miktar ağlatmış olabilirim. bir miktar dediysem az bi miktar gelmesin gözünüzün önüne
Bende işe yaramıyo demekki temizlik yapatken daha çok sinirleniyorum. Temizlik mi yapıyom evle kavga mı ediyom bilmiyorum tuhaflık bende o zamanYok ya temizlik kesinlikle terapi gibi. Hele sinirli isen, bütün sinirin geçiyor yaparken.
Ben de menü vereyim bi sürü okul isi var pc den kalkamam bi süre heralde.Bugun detoks gibi olacak demistim.sabah iyi doydum aralarda da baya su ictim azcik da canim sıkkındi derken acikmadim zaten.
Kalkinca 3 findik
Sabah 12.00
Tost
7 zeytin
1 haslanmis yumurta beyazi
5 6 tane firinda parmak patates
Salatalik
1 bardak sekersiz cay
Aksam 18.00
1 bardak süt
5 6 findik
1 muz
Ara 19.00
Az sütlü nescafe
Yatmadan once yesil cay icerim
Su 2 yi gecti
Spor
45 dk leslie=135 p
15 dk bolgesel =45p
Toplam=180 puan
@MiuLegoWhiteblacklife @nehirnil111
Gel senle listeleri sallayalim bonusum.Hatta daha ayrıntı bakarsaksuspushanimcim la aynı zamanda deneme süresindeydik o hafta aus beni alamadı listeye nisayı aldı
Nisa mezun oldu yeniden girmek istiyor listeye. Ben 107 ilemi 104 lemi girdim hatırlayamadım 98 le izine çıktım zaten.
Niye vardı bilmiyorum da bitti sanki. Hiç girmedi o konulara ben de açmadım. İçim rahatladı. Ne çok yükmüş üstümde meğer bu durum
Teşekkür ederim masumumİğdos çok tatlisinnnn :)
Kardeşin için de gözün aydın cnm
İçin rahat değilse git öp elini bonusum
Olmazmı hiç kardeş bide. Kurban bayramında kp ile bi gerginliğim oldu haklıydım çoğunlukla ama hatalı davrandım sesimi yükselttim.
O günden beri konuşmuyor benimle demişti zaten konuşmayacağını.
Kaç ay olmuş geçmemiş hala.... ben böyle gurur yapan bi insan değilim kinde hiç tutmam ama yapmam gerekeni bir türlü yapamıyorum...
Gelip gidiyoruz boğuluyorum her seferinde öyle görünce... annem ablam yükleniyolar git elini öp diye nasıl olucak bilmiyorum.
Keşke olmasaydı diyorum keşke sussaydım... yakıp yıkmak kolay yeniden bişey yapmak ne kadar zormuş
Şimdi gördüm.sidelya seni etiketlememisim :) galiba ikili mortiyiz yine bu hafta
Teşekkür ederim masumum
İçin rahat değilse git öp elini bonusum
3 günlük dünya hiç değimiyor dargın kalmaya cidden
Şimdi gördüm.
Sabah patates yemişsin. Akşam birşey yememişsin. Çok beğendim doğrusu
Ölümüne yapma düzenli yap yeterSporla oluyorsa ben ölümüne spor yapcam
Ölümüne yapma düzenli yap yeter
Bende artidayim hala olaylarıSence neden
Yok.yok saka canim keskek odem yapiyir bir kere daha test etmis oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?