Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bonusum hic diyetisyen yardimi aldin mi. Bi sorum daha var instagramda 40kilonasilgider var ece hanim takip ediyor musun. Belki sana motivasyon olur .

Menume gelim

12.00

2 haşlanmış yumurta
2 tane burgu peynir
1 domates
2 salatalık
1 biber
1 koz biber
7 tane zeytin
2 dilim ekmek çavdar Ekmekcik

Saat 16.00
2 dilim ananas
2 tane ceviz

19.00
Firinda ızgara patlıcan ve kabak
3 yemek kaşığı yoğurt lahana da koydum içine
2 yemek kaşığı et sote
1 dilim çavdar ekmeği

Kendi yaptığım et soteyi yiyemedim midem bulandı resmen etten. Eşim 1 tencereyi afiyetle bitirdi bayılma bayıla.

Şimdiye kadar

500 ip atlama=100 puan
30 dakika dans=105
15 kol ve göğüs çalışması =45

Bugün işlerden çok yoruldum belim ağrıdı zorlamadim kendimi yarın is yerinde sıkıntı olmasın

@MiuLego Whiteblacklife nehirnil111 begum75 malipina

Eflalim hic bir seyi icine dert etme. Insan once kendini mutlu etmeli bu hayatta sen mutlu oldugun zaman cocuklarin da mutlu olacak esin de.
Ve degmeyecek insanlar icin kendini asla uzme.
Değmeyecek tek insan eşimmiş bu hayatta. Boş ver kuzum beni.

Annene üzüldüm yazamadım ki bir şey
Allah şifa versin bir an önce

Bonusum hic diyetisyen yardimi aldin mi. Bi sorum daha var instagramda 40kilonasilgider var ece hanim takip ediyor musun. Belki sana motivasyon olur .

2 sene önce bi gittim küçük kız 4 aylıktı. Çok bişey yapamadım çocuklardan bıraktım. Daha önceki yıllarda da bir kere gitmişliğim var. En fazla 88 e düşmüştüm o zaman.
Geçen sene mayısın ortasıydı diyetisyen için değil sadece insüline falan baktırmak için devlet hastanesine gittim o diyetisyene yönlendirdi.
Gittim bende standart bildiğim şeyleri ve listeyi verdi.
Uygulayınca iyi geliyor. Birebir olmasada hep örnek bana ölçülerim yediklerim ona göre çoğunlukla.

O zaman ramazan girdi bayramın peşine buraya geldim zaten. Gerisini az çok bilirsin.

En son kasım yada aralıkta gittim sanırım. Ramazandan önce tekrar gitmek istiyorum.

Şu an dr ihtiyacım yok hiç yok gerçekten.
Motive kaynağımın en büyüğü burda zaten

Kızlar çok abuk subuk bi gün oldu maalesef.. gece uyumadık sabah oğlan acile gitti fln kahvaltı geçe kaldı..

12 de limonlu su

Kahvaltı 13te..
2 haşlanmış yumurta
Peynir
5 zeytin
Bikaç çeri domates
Salatalık
Bi dilim kapya biber
4te 1 simit
Şekersiz çay

Çocuğu uyuturken uyuya kaldım.. uyanınca çaya misafir geldi yemek yiyemedim başım dönünce ağzıma bi bisküvi attım..

Misafire hazırladıklarımı yiyemezdim.. akşam yemeği de yapamadım maalesef .. bende geçiştirim dedim...

20de..
1 bardak süt
1 tarçınlı muz

Birazdan kahve fln içerim.. başımı tutamıyorum ..

Spor da maalesef yapamadım..

@Lunya @MiuLego Whiteblacklife

Geçmiş yapamadım alıntılardan gördüm sadece
@MiuLego geldi mi hiç? Nası olmuş yaşlı kurt? İyidir inşallah
Bi de yine alıntıda gördüm. nar_cicegim Allah şifa versin kuzum. Geçmiş olsun. Genetik önemli evet ama yaşam kalitesini yükseltmek çok çok önemli korunmak için... Kendini yıpratma nolur. Zor tabi bu söylediğim ama yapabileceğin bişey yok ki olsa yapardın şimdiye
Başka hastamız yoktur inşallah... Herkesler iyi mi ki?
Ben de bacımı gönderdim. Güzeldi gezdik eğlendik bi sıkıntı olmadı çok şükür
Ama sizi özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…