Sence nedenNiue detoks yaptinki
Sporla oluyorsa ben ölümüne spor yapcamspor yapıyolar cınııım
sen de yap sen de böyle olursun
Insani piskopat ediyorlarOnlar kadinsa ben neyim?
Bn kadinsam onlar nediyesim geldi
Insallah kuzum. Umut var tabikiRabbim şifa versin çiçeğim önce sıl aklındaki kötü düşünceleri rabbim veriyor derdi inşallah şifasını da verir
Sagol kuzumCiceemm geçmiş olsun alıntıda gördüm
Bence de.Hayatta en sevmedigim şey çat kapidir saygisizlik gelir. Hadi o an uygun olmayan bir durumda olsan ki buna cinsellik de dahil. Ya kim olursa olsun düşünmeli ya
Geçmiş olsun canımGünaydın cnm...
Bizim küçüğün ateşi var gece hiç uyumadık desem yalan olmaz
Bonusum hic diyetisyen yardimi aldin mi. Bi sorum daha var instagramda 40kilonasilgider var ece hanim takip ediyor musun. Belki sana motivasyon olur .Whiteblacklife biliyorum 8,5 ay önce geldim... o günden bugüne yerimde sayıyorum...
Bunu zaten çok iyi biliyorum. Ayları günleri gramları çok iyi biliyorum.
Geçeceğini umut ediyorum. Bu zaten bir yerde dur demiş halim. Umut ettiğim zaman, inş olacak dediğim zaman ne kadar rahat göründüğümüde biliyorum.
Oysa herkes zehir ediyor kendine hayatı ben rahat rahat, yiyip yiyip olacak inşallah diyorum.
Ne diyim "ettekraru ahsen velev kanü 180" derdi bir hocam. Tekrar güzeldir 180 kere olsada.
Aynen. Ustelik cocuklari olarak bizde de cikma ihtimali varmis. 30 yasindan sonra her yil duzenli test yaptirmamiz gerekiyormus. Kolon kanserini onlemek icin de bol hareket etmek lazim. Allahim neler dusunuyorum bi bilseniz o kadar karmasik ki her sey.
Yaninda olmak istiyorsun olamiyorsun. Her an ne olacak diye dusunuyorsun. Surekli bi care ariyorsun. Bulamayinca kendini sorumlu hissediyorsun. Ne yediginin tadi var ne yasadiginin. Bu duygu cok baska ruhunda gezen kara bi hayalet gibi. Ve bununla mucadele eden ne cok insan ne cok genc ve cocuk var. Caresi en kisa zamanda bulunur insallah.
Insan icine dusunce ogreniyor kanserin ne oldugunu. Dilerim ki kimse ogrenmesin, tatmasin bu duyguyu.
Yok ya temizlik kesinlikle terapi gibi. Hele sinirli isen, bütün sinirin geçiyor yaparken.bizim türk karılarının uydurmasıdır o herkesin evi temiz dursun diye
Eflalim hic bir seyi icine dert etme. Insan once kendini mutlu etmeli bu hayatta sen mutlu oldugun zaman cocuklarin da mutlu olacak esin de.
Değmeyecek tek insan eşimmiş bu hayatta. Boş ver kuzum beni.Eflalim hic bir seyi icine dert etme. Insan once kendini mutlu etmeli bu hayatta sen mutlu oldugun zaman cocuklarin da mutlu olacak esin de.
Ve degmeyecek insanlar icin kendini asla uzme.
Yiyip içmiyorlar çakıl işin sırrı buMoral felan kalmadı ölümüne açlık yapcam şimdi bu nasıl 50 yaşında kadın vücudu allahım bu nasıl birsey bunlar ne yiyor ne içiyor böyle
aradılae cnm 10 dk sonr geldiler.. hep böyle yapıyorlar alıştım :))Hayatta en sevmedigim şey çat kapidir saygisizlik gelir. Hadi o an uygun olmayan bir durumda olsan ki buna cinsellik de dahil. Ya kim olursa olsun düşünmeli ya
Saol cnm ..Geçmiş olsun canım
Bonusum hic diyetisyen yardimi aldin mi. Bi sorum daha var instagramda 40kilonasilgider var ece hanim takip ediyor musun. Belki sana motivasyon olur .
Ovvv bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?