Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah az olmuş Esra o yüzden acikmissin şöyle yeşillik ekmek yoksa ceviz ekle kahvaltıya gayet güzel menü sabah az ama spor neden yok balim

Ciddi bisey degil igde.
Hatta somut bisey de yok.
Hep kirici konusur.
Karsidakini begenmez falan filan.
Ailedekilere hep öyle anne babam dahil.
Onlar takmiyor ama ben böyle yapmasini hazmedemedim ve tepkimi böyle ortaya koydum.
Bizdeki de benzer şeyler o kadar iyi anlıyorum ki...

Bonus bunu bildiğini bende biliyorum ama bazen kendi bildiğimiz başkasından duymak belki bı uyarı yaratır bizde...
Evet kilo verirken bazılarımız çok takıntılı mesela ben bunu hiçbir zaman inkar etmedim etmeyeceğim de ama şunu çözmek lazım sen hayatı zindan etmeden yiyerek veriyim diyorsun bende hayatı zindan et ver istiyorum yalan yok
Hayatı zindan Edip verip kurtulunca yedin aldın mesela 1 hafta dikkat sonra eski güzel günler..
Ama öyle bana göre hayat zindan olacak mı verdim mi aldım 100 oldum mu yeniden yine mi olmadı 8 ayım yine çöpe mi gitti 8 ayda ne kadar ilerledim ne yapıyorum ben...böyle uzar gider bu sorular....
Ciddi söylüyorum bunu bütün açık yüreklilikle eğer başaramayacağıni düşünsem ne bu kadar senin üstüne giderim nede bu kadar üzülürüm giden aylara
Var sende o ışık ama sanki sen o ışığı görmek istemiyor gibi davranıyorsun ya o beni üzen miu senden menü ister yok ben isterim yok 7 8 aydır 1 hafta düzenli menü yazdığını görmedim 1 gün varsa 2 gün yok
Kizabilirsin bana sanane ya da diyebilirsin umrumda değil artık yaza kadar en azından 90 altını görmeni istiyorum

Süper menü canım keşke perşembe yapsaydın artı cokmu
Okulda olunca çok zor oluyor vaytim, birde perşembe günleri nöbetçiyim 17 ye kadar okulda oluyorum..
Artım cok degil canim telafi edecegim bir arti yarin itibari ile birnseye daha baslauacam bütün şartlarımı zorlayarak.. menülerimde göreceksin nasıl şifreli konuştum yaaa :)) Esra_4378 çatlayacak meraktan

Şahane menü beğendim çakıl gerçektende beğendim yaaa

Güzel menü hippom tekrar geçmiş olsun bebise

Pro günü gibi olmuş canım beğendim spor da var ohhh misss

Ne sabah ki menü ne akşam ki menüyü beğenmedim sabah menüsü tek başına olup akşam hafif atlatilsaydi bişey demezdim kuzum ama akşam glesimin indeksi en yüksek besinlerden biridir misir

Mium canım rabbim şifa verir inşallah üzme kendini lütfen duamiz arwenle

Koruma için güzel menü balım ama spor yap spor yap spor yap

Menü güzel balım ama spor yok spor yapmam lazım makbus sporrrrr

Ne sabah ki menü ne akşam ki menüyü beğenmedim sabah menüsü tek başına olup akşam hafif atlatilsaydi bişey demezdim kuzum ama akşam glesimin indeksi en yüksek besinlerden biridir misir
Kuzım akşam istemsiz oldu yemeğe davetliydik ancak kahvaltıdan sonra söylediler..
Bugün böyle oldu maalesef

Kuzum arwen köpeğim annemde de tansiyon fırlayıverdi ona demiştir

Sağol fılavırımmmm
Sen nasılsın diyet nasıl gidiyor
Tartı nasıl
Kuzum bugün biraz iyi olmadı maalesef tartıya bakmadım bakarsam cozuturum diye
Yarın bakarım amma şişim pek de ümitli değilim ama merak etme yarından itibaren iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…