- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Sabah az olmuş Esra o yüzden acikmissin şöyle yeşillik ekmek yoksa ceviz ekle kahvaltıya gayet güzel menü sabah az ama spor neden yok balimSabah 10 30
Domates haşlama yumurta peynir zeytin çay
1500
1 porsiyon karışık meyve
1700 bir avuç içi kuruyemis
Neskafe akşam abartmamak için yedim çok acıktım
18.20
4yk taze fasulye
Yoğurt
Şu 3
Spor yok
@MiuLegoWhiteblacklife tevafuk55
Bizdeki de benzer şeyler o kadar iyi anlıyorum ki...Ciddi bisey degil igde.
Hatta somut bisey de yok.
Hep kirici konusur.
Karsidakini begenmez falan filan.
Ailedekilere hep öyle anne babam dahil.
Onlar takmiyor ama ben böyle yapmasini hazmedemedim ve tepkimi böyle ortaya koydum.
Bonus bunu bildiğini bende biliyorum ama bazen kendi bildiğimiz başkasından duymak belki bı uyarı yaratır bizde...Whiteblacklife biliyorum 8,5 ay önce geldim... o günden bugüne yerimde sayıyorum...
Bunu zaten çok iyi biliyorum. Ayları günleri gramları çok iyi biliyorum.
Geçeceğini umut ediyorum. Bu zaten bir yerde dur demiş halim. Umut ettiğim zaman, inş olacak dediğim zaman ne kadar rahat göründüğümüde biliyorum.
Oysa herkes zehir ediyor kendine hayatı ben rahat rahat, yiyip yiyip olacak inşallah diyorum.
Ne diyim "ettekraru ahsen velev kanü 180" derdi bir hocam. Tekrar güzeldir 180 kere olsada.
Okulda olunca çok zor oluyor vaytim, birde perşembe günleri nöbetçiyim 17 ye kadar okulda oluyorum..Süper menü canım keşke perşembe yapsaydın artı cokmu
Şahane menü beğendim çakıl gerçektende beğendim yaaaMenume gelim
12.00
2 haşlanmış yumurta
2 tane burgu peynir
1 domates
2 salatalık
1 biber
1 koz biber
7 tane zeytin
2 dilim ekmek çavdar Ekmekcik
Saat 16.00
2 dilim ananas
2 tane ceviz
19.00
Firinda ızgara patlıcan ve kabak
3 yemek kaşığı yoğurt lahana da koydum içine
2 yemek kaşığı et sote
1 dilim çavdar ekmeği
Kendi yaptığım et soteyi yiyemedim midem bulandı resmen etten. Eşim 1 tencereyi afiyetle bitirdi bayılma bayıla.
Şimdiye kadar
500 ip atlama=100 puan
30 dakika dans=105
15 kol ve göğüs çalışması =45
Bugün işlerden çok yoruldum belim ağrıdı zorlamadim kendimi yarın is yerinde sıkıntı olmasın
@MiuLegoWhiteblacklife @nehirnil111 @begum75 malipina
Güzel menü hippom tekrar geçmiş olsun bebiseKızlar çok abuk subuk bi gün oldu maalesef.. gece uyumadık sabah oğlan acile gitti fln kahvaltı geçe kaldı..
12 de limonlu su
Kahvaltı 13te..
2 haşlanmış yumurta
Peynir
5 zeytin
Bikaç çeri domates
Salatalık
Bi dilim kapya biber
4te 1 simit
Şekersiz çay
Çocuğu uyuturken uyuya kaldım.. uyanınca çaya misafir geldi yemek yiyemedim başım dönünce ağzıma bi bisküvi attım..
Misafire hazırladıklarımı yiyemezdim.. akşam yemeği de yapamadım maalesef .. bende geçiştirim dedim...
20de..
1 bardak süt
1 tarçınlı muz
Birazdan kahve fln içerim.. başımı tutamıyorum ..
Spor da maalesef yapamadım..
@Lunya @MiuLegoWhiteblacklife
Pro günü gibi olmuş canım beğendim spor da var ohhh misssMenü vereyim alıntıları müsait olunca cevaplayağım
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 11:30
5 minik köfte
Yarım kk peynir
1 ceviz
Domates, salatalık, maydonoz,tere
Ara 14:30
Yarım armut
Akşam 18:30
4 yk kıyma (annem pide yaptırmıştı içinden ayırdım kavurdum yedim)
Salata
Ayran
100 dk yürüyüş
2,5 lt su
Ek spor yapabilirim bildiririm yaparsam
@MiuLegoWhiteblacklife @begum75 @matematik61 benden korkmuş menüye etiketlemiyormuşş
Ne sabah ki menü ne akşam ki menüyü beğenmedim sabah menüsü tek başına olup akşam hafif atlatilsaydi bişey demezdim kuzum ama akşam glesimin indeksi en yüksek besinlerden biridir misirSelamlar
Temizliğe giriştim yeni bitti şimdi de alış veriş yapmam lazım eve
Menü vereyim
Sabah-öğlen (12.30)
2 yulaf kepeğinden krep
(1 tanesinin içinde beyaz peynir+domates
Yarım tanesi yer fıstığı ezmesi
Yarım tanesi bal-kaymak-cevizli)
Ara(17.30)
1 kupa sebze çorbası
Akşam(20.30)
2 tane taco (mısır unuyla yapılan krep ve içinde et)
@MiuLego @hepfit @Nevreste
Su 2 lt kesin
Spor olamadı maalesef
Mium canım rabbim şifa verir inşallah üzme kendini lütfen duamiz arwenleCAnlar selam
Çok zor bir gündü hala zor. Arwen sabahtan beri çok kötü başında nöbet tuttuk hep. En son iyice kötü oldu şimdi kliniğe bıraktık geldik.
Ciddi anlamda kötü. Ablam hüngür hüngür ağlıyor, annemin tansiyon gidik. Şu durumda sağlam kalması gereken ben oldum mecbur ama hiç iyi değilim
Sadece inşallah yarına çıkar kuzucuğum diyorum (sanki ölecek gibi geliyor kahroluyorum ya)
Dua edin olur mu
Gelemiyorum ama aklım gerçekten sizde. Yarın sabah işyerinde daha çok gelirim inşallah.
Şimdi bi nfes alayım elim ayağım titredi
Koruma için güzel menü balım ama spor yap spor yap spor yapSabah10:30
1.5 dilim kepek ekmeği
Dom sal
Lor peyniri
2 dilim sucuklu yumurta(3 çatalda sucuklu yumurta)
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
Ara16:00
4 tane mercimek köftesi
Salata ayran
Su:2.50 lt
Spor: yapamadım
@MiuLegoWhiteblacklife
Yolculuktayim bizim vizelerle ilgili sorun çıktı giremiyce Bir süre merak ettiğim için sağol tevo
Menü güzel balım ama spor yok spor yapmam lazım makbus sporrrrrMenu yazayım Dunde yazamadım iki gundur zorlanıyorum hafta sonu diye iki ogun oldu ve yarın diyetisyen kontrolu var artıda gibiyim niye boyle oldu bilmiyorum maydanoz falan içtim bıraz once Insallah iner sabaha Bı de bu ay sabahcı calısacagım 7 de okulda olacagım 6 da tartılacagım falan
Dun 11.00
Sabah 2 dilim peynir 10 badem domates salatalik havuc turp
15.00
Ara 3 kuru incir 10 badem 1 bardak sutlu kahve
Aksam 18.30 3 köfte kadar tavuk salata 1 buyuk ayran
Ara 1 salep
Spor yok
Su 3 lt
Bugun sabah 10.00
2 yumurtalı menemen 1 dilim peynir domates salatalik havuc turp
Ara 15. 00 10 badem 3 kuru incir 1 bardak sutlu kahve
Aksam 17.30 3 köfte salata 1 bardak ayran bir kac lokma lahmacun
19.00
Ara 2 mandalina
Spor 20 dk merdiven inip cıkma
Su 3 lt
@MiuLegoWhiteblacklife @nehirnil111
Kuzım akşam istemsiz oldu yemeğe davetliydik ancak kahvaltıdan sonra söylediler..Ne sabah ki menü ne akşam ki menüyü beğenmedim sabah menüsü tek başına olup akşam hafif atlatilsaydi bişey demezdim kuzum ama akşam glesimin indeksi en yüksek besinlerden biridir misir
Kuzum bugün biraz iyi olmadı maalesef tartıya bakmadım bakarsam cozuturum diyeKuzum arwen köpeğim annemde de tansiyon fırlayıverdi ona demiştir
Sağol fılavırımmmm
Sen nasılsın diyet nasıl gidiyor
Tartı nasıl
Kuzum yaa menüyü bozduğun gün wayta fena tosladınKuzım akşam istemsiz oldu yemeğe davetliydik ancak kahvaltıdan sonra söylediler..
Bugün böyle oldu maalesef
Hadi hayirlisi ile bebisiniz olsun gönlünüze göre versin beybisiBitirdin bizi resmen hayallerimi yıktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?