- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
Şimdi nasıl kuzumCAnlar selam
Çok zor bir gündü hala zor. Arwen sabahtan beri çok kötü başında nöbet tuttuk hep. En son iyice kötü oldu şimdi kliniğe bıraktık geldik.
Ciddi anlamda kötü. Ablam hüngür hüngür ağlıyor, annemin tansiyon gidik. Şu durumda sağlam kalması gereken ben oldum mecbur ama hiç iyi değilim
Sadece inşallah yarına çıkar kuzucuğum diyorum (sanki ölecek gibi geliyor kahroluyorum ya)
Dua edin olur mu
Gelemiyorum ama aklım gerçekten sizde. Yarın sabah işyerinde daha çok gelirim inşallah.
Şimdi bi nfes alayım elim ayağım titredi
klinikte öğleden sonra belli olacak eflalim..Şimdi nasıl kuzum
Çok şükür canımklinikte öğleden sonra belli olacak eflalim..
sen nasılsınnnnn
diyet nasıl gidiyorÇok şükür canım
Bende kenarın dilberi millete yağ bal bana seni yicem micemseni özlemem yazmakla bitmeyeceği için yazmıyorum bile
dün özlemekten whatsapp fotona baktım
yanında bi erkek vardı
hemen geri kapattım fotoyu
La biz öpüyoruz o bize kilo diyoriğdeeeeeeeeeeeeeeeeeee
anam bacınla neler ettiniz anlat hele
kaç kilo aldın iyice şişko oldun mu
Canım beni eklemedin dimi istemiyorum biliyorsunCanlarım geçmiş olsun dilerklerinize çoook teşekkürler.. kalpleriniz ne güzel
Baykuşlar için listeyi Kazen beye gönderdim. İnşallah arada kaynayan olmamıştır. Kafam yerinde değil ama hallettim bir an önce kavuşalım diye. Siteye girince yapar :)
Merhabalar kilo vermeye gönül vermiş arkadaşlarım sizinle kilo vermede yardımcı olduğum sırlarımı paylaşacağım
Öncelikle bu yolda bize kaptanlık yapan ve çok büyük hakkı geçen @MiuLego kaptanıma teşekkürlerimi sunuyorum en başta çok istikrarlı ve azimli biriyim kafama koyduğumu yaparım dedim ve yaptım 74.4 teen 59.3 e
Gelelim kilo vermede yardımcı olan sırlara
Öncelikle aç karnına ılık limonlu su yada ceviz suyu faydasını çok gördüm ödem attı diye düşünüyorum çoğu zaman hiç çikolata tatlı pilav normal ev yemekleri ağzıma almadım diyebilirim çok hafif ve doyurucu öğünlerle beslendim yeşilliği ve suyu çok içtim gezmeye gitsem bile diyetime zeval getirmedin ama en önemlisi SPOR herkes gece uyurken ben sıkılaşmak ve zayıflamak için jillian leslie cardio öğlen iki saat akşam yada gece 2 saat spor yaptım gece 1 de olsa sporumu ihmal etmedim gece 3 te uyuduğumu bilirim vede yeşilçay ve çok faydasını gördüğümü düşündüğüm kayısılı biberiyeli form çayı kesinlikle alıp içmenizi tavsiye ederim benim küçük bi sırrımm daha var spor yaparken vücuduma poşet bağlayıp korse giyorum üzerinehem sıkı oluyor hemde çok terletiyordu ve yatmadan önce biberli limonlu yoğurt yerdim hiç aksatmadan eğer kaptanımız bize böyle disiplinli olmasaydı başaramazdık belkide cıss yiyebilirdik ama yemedik o üzülmesin kızmasın diye çünkü kaptanıma o kadar seviyor ve bağlıyız ki gönülden yesek de tartıda artı çıkmamak için telafisini yapardık... umarım bu yazıyı oluyan sizlerde en yakın zamanda sağlıkla istediğiniz kiloya ulaşırsınız sağlıcakla kalın
Demirden korksak ispanagi yogurtsuz yemezdik pu ha hakoğğğğğkkktuuuuunnnnn muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Bende kenarın dilberi millete yağ bal bana seni yicem micem
ekledimCanım beni eklemedin dimi istemiyorum biliyorsun
Demirden korksak ispanagi yogurtsuz yemedik pu ha ha
Dün kötüydü, toparlarım merak etme. Hiç sorma kızma. İnan hayatımda şu an diyetten kilo vermemden çok daha büyük sıkıntılarım var ama devam diyete biraz saldım diye bırakmak yokdiyet nasıl gidiyor
Şişkooo iğdeeeeeeeeeeeeeeeeeLa biz öpüyoruz o bize kilo diyor
İlişkimizi gözden geçirmemiz lazım
Gezdik birazcık
Bol bol da sohbet muhabbet
Çok eğlendik
Sabah tartılmadım ama aldım farkındayım
Bonus furur şimdi aldım da demiyim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?