Yoo hafta sonu da çağıracağım aileleri yarın yazarım eltime falanAnnem gelecek zaten cumartesi beraber yapacağız cumadan ben tatlıyı bir kaç mezeyi hazırlayacağım sadece Yemekten sonra tatlı da yaparsam pert olurum gibi bir de kalır o kadar tatlı 2 kişi gelecek sadece hafta sonuna da tatlı yapacağım çünkü ee çarşambadan yapılan tiramisu cumartesiye de kalmaz Hazır alırım olmadı trileçe
iki kişiyse dediğin gibi dılardan az bişey tatlı alsan yeter,hani çayın yanına illa oluyo ikram ya ondan dedim kuzum
hafta içinin tatlısı hafta sonuna kalmaz olmaz
hafta sonuna kalabalıkya onlara yaparsın tatlı daha iyi olur
Sabaha kadar uyumadı .. 39lara çıktı yine ateşi de şükür şimdi daha iyi gibi..Nasıl oldu canım bebeğin
Üç gün sürer canım ateşi. Daha iyi olur inşaallahSabaha kadar uyumadı .. 39lara çıktı yine ateşi de şükür şimdi daha iyi gibi..
Toparlar insalah canım..Ahh cnm sabah 9 da uyudu.. şükür şimdilik ateşi yok.. çıplaktı giydirdim.. açlıktam öldüm bütün gece
Senin niye kafan dolu hayırdır?
Gülemezsin ki hepfit telafi ederAh canimmm ne diyo bu
Eki Görüntüle 2119559
Komik mi cuma da ben gülecem
Sana da gülecem koruyamadiklarina hem de
Begüm canım cumartesi 1 saat yürüyüşüm var
Bahar depresyonu çarptı toptan bizi heraldeEki Görüntüle 2119324
günaydın kızlarherkese hayırlı mutlu sağlık dolu bir hafta dilerim
çok kötü bir hafta sonu geçirdim
ne yemek yaptım ne temizlik sadece yattım ,kah salondakah yatağımda
neden böyleyim bilmiyoum ruh halim hiç iyi değil
Valla varya cok zor çocukların hastalığı baya hastalanmış ama seninki aman dikkat et uykusuz kalcan yorulcan artik ama Biran önce iyileşir insallahSabaha kadar uyumadı .. 39lara çıktı yine ateşi de şükür şimdi daha iyi gibi..
Ne oldu ev mi degistireceksiToparlar insalah canım..
Valla ben bu ev mevzusunu kafaya takıyorum o yüzden gözüm e uyku girmiyor
Bahar depresyonu çarptı toptan bizi heralde
Ben genel olarak öyleyim, sizi okuyunca bahar depresyonu geldi hemen aklıma :)sendemi öylesin eflal
ayy baharda gelmediki daha doğrusu kış gelemedi hangi mevsimdeyiz oda belli değil
bünyelerde şaşırdı demek
Evet nasip olursa değiştirecez:)Valla varya cok zor çocukların hastalığı baya hastalanmış ama seninki aman dikkat et uykusuz kalcan yorulcan artik ama Biran önce iyileşir insallah
Ne oldu ev mi degistireceksi
Hayırlı olsun canımEvet nasip olursa değiştirecez:)
bahardan mı, havadan mı,benden mi bilemedim şimdilik iyiyim ama eve gidince nolur bilmemBen genel olarak öyleyim, sizi okuyunca bahar depresyonu geldi hemen aklıma :)
Regl zamanın yaklaşıyor senin de o yüzdendir kuzum, bir de havalar da etkiler mart geçiş ayı olduğundan insanın üstüne ölüz oturur arada böyleBilmiyorum kuzu arada aşırı duygusallasiyorum
Hiç okumadım benKemal Sayar okuyan var mı? Konu açtım ama kitap bölümünde kim bilir ne zaman cevap gelir. Hangi kitabı ile başlasam. Netten de baktık ama
Ula şu söylediğini dışarda söylesen adım çıkar yeminleseni özlemem yazmakla bitmeyeceği için yazmıyorum bile
dün özlemekten whatsapp fotona baktım
yanında bi erkek vardı
hemen geri kapattım fotoyu
Oyyyy sevgiye boğdu beni oyyyUla şu söylediğini dışarda söylesen adım çıkar yeminle
Ben seni yeriiimmm aşk böcüğüm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?