Ben sen gibi değilim temizlik yaptıkça keyif alıp arındığımı rahatladığımı hissediyorumDemekki sen de öyle yapıyon, yani bendensinben normalim de mi
Bakim. Valla normalim
Gülemezsin ki hepfit telafi eder
Valla sorma kuzucum, regli de gelebilir de gelmeyebilirde guvenmiyom ona ben 25 le 40 gün arası değişiyorRegl zamanın yaklaşıyor senin de o yüzdendir kuzum, bir de havalar da etkiler mart geçiş ayı olduğundan insanın üstüne ölüz oturur arada böyle
Fılavırım aşın mı ağrıyor oyyyy kıyamammmm
Ne kıyamıcam befitin ovsun başını beni seveydin ben ovardım
Hee pardon aplaaa saygılarBen sen gibi değilim temizlik yaptıkça keyif alıp arındığımı rahatladığımı hissediyorumzaten benim ruh sağlığım normal değil, sen normalsin
Nil kız ramazan çadırı gibisin, hep davet var sende. Ben de gelecem
7 gün çok değil mi kuzu yayok kızzzzz
Bnce hiiiiç irdelemeProgramları çok güzel. İnsana iyi geliyor huzur veriyor. Yazar olarak da iyi deniyor ama hangi kitap ile başlasam bilemedim.
Görmedim anlatsanıza
Kuzum klinikte@MiuLego köpeğin nasıl oldu canom
İçtim canım yeni. Normalde tok tutar ama anlamadım. Baş ağrım şiddetli geliyor sanırım, öyle olunca midem sürekli kazınır benimKahve ic bari eflalim
çooooook7 gün çok değil mi kuzu ya
Aaaaa süper en güzeli yürüyüş zatenHastaneye gittik. Yuruyus yapabilır kosü yapamaz misim. Kollarİ uzatmadan falan hareketler im kısıtlı
. Ama olsun yürüyüş yapcam vercem kilolar ii . Ha Ha .. kocam dà daha yapamazsin desin. .
Kalk yap da ye sopa geliyoooorAcıktım ya baş ağrım da artıyor. Fındık hurma vs yedim ama cıks. Kim yemek yiycek ki ya. 5 gibi haşlanmış tavuk yoğurtlu brokoli yerim yeter diyordum. Pöf kalkıp yemek yapamam da yiyemem de şimdi
Kuzumyok kızzzzz
AŞIKSIN İŞTEEEHöyör köm dömöş onoo
İnanmammmmm:)Offf geçmiş oku oku bitmiyor, sıkıldım. Okumuycam galiba
çooooook
ama işe yararsa önemli değil
Valla sorma kuzucum, regli de gelebilir de gelmeyebilirde guvenmiyom ona ben 25 le 40 gün arası değişiyor
Floweroflife benim
Ben bakar iyilestiririm
Hih
Maşallah eksik olmasınlar Kuzum, tatlı yorgunluk bunlarNiye böyle anlamıyorum davetim bitmiyorseverim ağırlamayı da fazla kişi var herhalde etrafımda Gel canım tabi ki isterim
Aldım mesajı nehiir kıpıs kıpssMesajımı aldığına sevindim
Allah korusun canım iyi bir şey değil zaten çok şükür öyle sıkıntılarım yok
Bnce hiiiiç irdeleme
Ön yargın olmasın kitaplarla ilgili
Görmedim anlatsanıza
Kuzum klinikte
Akşam bakıcax
çooooook
ama işe yararsa önemli değil
Öyle tabi canım güzel yorgunluklar misafir berekettirMaşallah eksik olmasınlar Kuzum, tatlı yorgunluk bunlararada da sen git ama
Aldım mesajı nehiir kıpıs kıpss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?