Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Demekki sen de öyle yapıyon, yani bendensinben normalim de mi
Bakim. Valla normalim
Ben sen gibi değilim temizlik yaptıkça keyif alıp arındığımı rahatladığımı hissediyorum zaten benim ruh sağlığım normal değil, sen normalsin

Gülemezsin ki hepfit telafi eder

Regl zamanın yaklaşıyor senin de o yüzdendir kuzum, bir de havalar da etkiler mart geçiş ayı olduğundan insanın üstüne ölüz oturur arada böyle
Valla sorma kuzucum, regli de gelebilir de gelmeyebilirde guvenmiyom ona ben 25 le 40 gün arası değişiyor
Fılavırım aşın mı ağrıyor oyyyy kıyamammmm

Ne kıyamıcam befitin ovsun başınıbeni seveydin ben ovardım
Floweroflife benim
Ben bakar iyilestiririm
Hih

Hastaneye gittik. Yuruyus yapabilır kosü yapamaz misim. Kollarİ uzatmadan falan hareketler im kısıtlı
. Ama olsun yürüyüş yapcam vercem kilolar ii . Ha Ha .. kocam dà daha yapamazsin desin. .
Aaaaa süper en güzeli yürüyüş zaten
Acıktım ya baş ağrım da artıyor. Fındık hurma vs yedim ama cıks. Kim yemek yiycek ki ya. 5 gibi haşlanmış tavuk yoğurtlu brokoli yerim yeter diyordum. Pöf kalkıp yemek yapamam da yiyemem de şimdi
Kalk yap da ye sopa geliyoooor
Kuzum

Patates
Ananas
Ya da muz-süt detoksu
Höyör köm dömöş onoo
AŞIKSIN İŞTEEE
Offf geçmiş oku oku bitmiyor, sıkıldım. Okumuycam galiba
İnanmammmmm:)
çooooook
ama işe yararsa önemli değil

Hande hayır
Kesinlikle hayır
Detoks yapacaksan sadece bir gün
7 gün edir ya alla alla

1 gün zaten vücudunu çoook rahatlator acelemiz yok
Vücuduna detoksla kötülük yapmayacaksın
Ki zaten bizim diyetler detoks gibi pro ve sevze ile oluyor
Yeterli gayet

Güzelce diyetini yap kuzu. Çok istersen de sadece bir gün detoks başka yok!

Bnce hiiiiç irdeleme
Ön yargın olmasın kitaplarla ilgili

Görmedim anlatsanıza

Kuzum klinikte

Akşam bakıcax

Bisey yok canım yulaf kepegiyle krep yapıp bal kaymak, fıstık ezmesi ile yemiş. Akşamda mısır unundan yapılmış tacolarla et durum yemiş Floweroflife

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…