Programları çok güzel. İnsana iyi geliyor huzur veriyor. Yazar olarak da iyi deniyor ama hangi kitap ile başlasam bilemedim.Hiç okumadım ben
Bi araştırayım iyi yazar mı nasıl
Evet Kuzum, boğazım geçmedi gittiGeçmiş olsun kuzum neyin var grip mi?
Bir çorba yapsaydın iyi olurdu? İyileş çabucak
Ben de hastayım, boşver sen fiti benle ilgilen. Bana çorba yapsana
Sissstttt @MiuLego miu görmediNoldu yaw?
O kadar da skandal değil şimdi , değil Yani değil mi?
Ay ne güzel tespit valla . Nerede oldgumz belli değil. . Hele ne giyeceğimiz5 de öyle . Kabani almadim yanima pişman olurum mu falan Die . Kırk kere düşündümsendemi öylesin eflal
ayy baharda gelmediki daha doğrusu kış gelemedi hangi mevsimdeyiz oda belli değil
bünyelerde şaşırdı demek
Storm- canım şuan detoks seni bunaltir bence normal bı yeme düzenine gec
masum biraz kendimi gaza getireyim istiyorum canım o yüzden@HAbibte yapmıştı canım
Bir ya sa iki gün yaptı o ama hatırlamıyorum kaç verdiğinimasum biraz kendimi gaza getireyim istiyorum canım o yüzden
işyerine resmi kıyafet olayı geldi ve ben giyecek bişey bulamıyorum stresten sivilceler patladı her yarimden
eflal habibte kaç kilo verdiydi hatırlıyomusunuz
hımmmmBir ya sa iki gün yaptı o ama hatırlamıyorum kaç verdiğini
Ah canimmm ne diyo bu
Eki Görüntüle 2119559
Komik mi cuma da ben gülecem
Sana da gülecem koruyamadiklarina hem de
Begüm canım cumartesi 1 saat yürüyüşüm var
Aynen kuzum öyle yapacağım bir arkadaşımız yeni hamile bulantısı olabilir sordum soslu şeyler yiyemiyorsa çay yanı börek makarna salatası falan da yapabilirim hafta sonundan poğaçam da kaldı buzluğa atmıştım
7 gün evet de o az yapmıştı. Başka detoka yok mu daha önce yaptığım bildiğinhımmmm
nette 7 gün yazıyodu kız hurma diyeti
ama tok tutuyo
Kahve ic bari eflalimAcıktım ya baş ağrım da artıyor. Fındık hurma vs yedim ama cıks. Kim yemek yiycek ki ya. 5 gibi haşlanmış tavuk yoğurtlu brokoli yerim yeter diyordum. Pöf kalkıp yemek yapamam da yiyemem de şimdi
Ev mevzusu ne kuzuToparlar insalah canım..
Valla ben bu ev mevzusunu kafaya takıyorum o yüzden gözüm e uyku girmiyor
yok kızzzzz7 gün evet de o az yapmıştı. Başka detoka yok mu daha önce yaptığım bildiğin
Demekki sen de öyle yapıyon, yani bendensinSenin ruh sağlığını çok normal o zaman benim gözümde yani
Lapa ve patates tavsiye ederim. Bende iyi işe yarıyor bunlar. Anlıyorum seni ilk başta iyi kilo verip motive olmak istiyorsunyok kızzzzz
masum if çok iyi süper hoşta öğlen erken yiyince ertesi sabaha kadar hal kalmıyo yaa
bide akşam spor falan yapayım dersen çok zor olmaz mı?
masum biraz kendimi gaza getireyim istiyorum canım o yüzden
işyerine resmi kıyafet olayı geldi ve ben giyecek bişey bulamıyorum stresten sivilceler patladı her yarimden
eflal habibte kaç kilo verdiydi hatırlıyomusunuz
Höyör köm dömöş onooMali bana aşık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?