Tamam malim ne demek sen , herkes eleştirsin diye yazdım zaten.
Dikkat edicem söz yok başka cıs
https://www.google.pt/imgres?imgurl=https://lh3.googleusercontent.com/iuApkIdvh0QD7HNQ72BkGc0zTIejuWgpuL_vvUBsvWMIJUOMTh6NfSg9aIxQ2cDCHyNIU2jasTvtWqo=w426-h275-no&imgrefurl=https://plus.google.com/photos/108881505553286471611/albums/6250014239332805105/6250014240326571826&docid=RdGmcDlc294AIM&tbnid=Swvqb7mRgUyYuM:&vet=10ahUKEwj9hsrxotbZAhXCVxQKHXvaDTMQMwhaKAUwBQ..i&w=426&h=275&itg=1&hl=en-pt&client=safari&bih=454&biw=320&q=enseye tokat gif&ved=0ahUKEwj9hsrxotbZAhXCVxQKHXvaDTMQMwhaKAUwBQ&iact=mrc&uact=8
Şunu tekrar bırakayım
İyi geceler canım
Ben rahatimdir damdan kapidan konu acmada iyiyim o kadar pazarlama yaptik yani bide yuksek.lisans konum kulturler arasi iletisimdi o derece. Siz bana konus diyin yeterBen de soğuk nevaleyüm malesef
Katiliyorumvalla boşuna konuştuğumu hissedersem susarım ben, pis bi huyum var tekrar kimse konuşturamazbizim canımızı çektirdiğinin farkında değil neyse sustum ben
Simdi gururum oksandi ozel hissettimYan oda sadece size özel
Ben de dusundum yemesi kolay olur diye sarinsakli oluyormus sanirim cakma etleKızlar kelle paça çorbası için ne düşünüyorsunuz?? Yani diyette... ben kelle yiyemem ama haşlamalık etle çakma kelle çorbası yapim diyorum yarına..
Yok ortalarda olmayan ortimesra günaydın
cuma, cumartesi,pazar günü sporun var mıydı?
Kız bi program vardı gece çıkardı ben unideyken matraxs diye insanlara gece gece saçma şeyler yaptırır 'di acım diye arayanlara falan yakındaki oturanlardan yemek isterdi prog o kadar dinlenirdiki com değişik şeyler yaptiriyordusende mi ankarada yaşıyosun?
aslında hepinizi görmeyi sizlerle buluşmayı o kadar istiyorumki ama yol iz bilmem ben bu akşam 7.caddede bi misafirhanede kalıcam yakınım gelebilirim diyenle görüşmeyi isterim
Ay deme midem bi tuaf olduKiz normal eti bilmiyirum ki..
Ay ben galiba bugün dilini yedim birara öyle hissettim
Ben o programda trabzonun gobeginde hamsi tava yapmistim gece 1 deYok ortalarda olmayan ortim
Kız bi program vardı gece çıkardı ben unideyken matraxs diye insanlara gece gece saçma şeyler yaptırır 'di acım diye arayanlara falan yakındaki oturanlardan yemek isterdi prog o kadar dinlenirdiki com değişik şeyler yaptiriyordu
ortim bu haftada ortalarda olamıyacam gerçekten çok yoğun ve koşturmacalı geçiyor günlerimYok ortalarda olmayan ortim
Kız bi program vardı gece çıkardı ben unideyken matraxs diye insanlara gece gece saçma şeyler yaptırır 'di acım diye arayanlara falan yakındaki oturanlardan yemek isterdi prog o kadar dinlenirdiki com değişik şeyler yaptiriyordu
Allahtan hamsi tava yaptirmis.Ben o programda trabzonun gobeginde hamsi tava yapmistim gece 1 de
Dostum kaldı üç gün ve bu üç günde ne 500 eksisi alalsen.. dün 700 gören yarına o 700 ü yine görür ve cumaya onu harika menülerle 1.5 bile yaparYok ya . Biz ona yüz buldum diyelim. Kahvaltı dan sonra hastane ye falan gittik çokk yorulmuştum . Bi de sürpriz regl var ki tatlı krizim tuttu. Market alışveriş ı yaparken elim cikolataya gitti. Ve nakavt istee. Neyse ki 1 tane kare yedim . De kuruyemiş abartılı oldu.
Dün ki etiketine cevap söylemiştim ama arada kaynadı sanırım canım. Cumartesi 1 saat yuruyusum vargünaydıınnnn
cuma,cumartesi,pazar günü sporun var mıydı?
Dedim kiAy deme midem bi tuaf oldu
Aaa gercektenmi ne güzeldi dimi ne cesaret kızBen o programda trabzonun gobeginde hamsi tava yapmistim gece 1 de
Ben zekirdekten cok guzel arkadaslar edindim ama guzel etkinliklerimiz olurdu :)Allahtan hamsi tava yaptirmis.
Millete neler yaptiriyordu.
Ama bazen siniri asiyordu.
Ben severdim valla bizim bi arkadasi da mutfaginizi gormek istiyorum diye mc donaldsa yollamistiAaa gercektenmi ne güzeldi dimi ne cesaret kız
Deli gibi seylerde yaptırıyordu oğlanın birini yastıkla sevgili gibi cirbaciya mi ne göndermişti
12 den sonra çıkıyordu sanirimortim bu haftada ortalarda olamıyacam gerçekten çok yoğun ve koşturmacalı geçiyor günlerim
bu hafta sonu pazar akşamına kadar da çok yoğunum
o program neyin nesi ben iç denk gelmemişim
erkenden uyuduğum için olabilirmi acabası
11den 2 ye kadardi12 den sonra çıkıyordu sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?