- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
hee doğru görmüşüm menün çok güzel de akşam menü dışı yediklerin olmadı.bak ben kaç kere bisküvi gofret çekirdek reddettim bu akşam hele o hindistan cevizli hoşbeş buram buram koktu herif yanımda yerken.hatta canım tatlı çekti çayın yanına kuru incir fındık falan mı yesem dedim yemedim.bi tontiş olarak benim seni eleştirmem çok ironik oluyo biliyom
hee ben sandım gece yedinYok yahu ara 1 muz yazmıştım ya onun yanına erikle ceviz aa bir de mandalina yedim
Oh iyi yemişim bugün
hee ben sandım gece yedin
problem yok o zaman
ilgi istiyosan söylemen yeterli şekerli ay çöreğim
Tamam malim ne demek sen , herkes eleştirsin diye yazdım zaten.hee doğru görmüşüm menün çok güzel de akşam menü dışı yediklerin olmadı.bak ben kaç kere bisküvi gofret çekirdek reddettim bu akşam hele o hindistan cevizli hoşbeş buram buram koktu herif yanımda yerken.hatta canım tatlı çekti çayın yanına kuru incir fındık falan mı yesem dedim yemedim.bi tontiş olarak benim seni eleştirmem çok ironik oluyo biliyom
sen zayıfsın ama sonuçta hedefin var.dikkat et kuzum yediklerine
SEn meleksinatladığım menü yok sanırım .olanları hallettim.
aferim bana
Kızamıyorum1 tane kurabiye yedim
Ben dovsem de utanmiyorsun ki bendenEvet ben de inanamadım kendime ama geliyorum galiba
Ay bana gereken senin gibi bir rakipmiş galiba, hepfit çok insaflı hemencik bana yumuşuyor
Bide veroyu gorBen dovsem de utanmiyorsun ki benden
Günaydın tatlı melegimGünaydın..
Günaydın canım ♡♡♡♡Günaydın..
Nasıl oldun??Günaydın
Ablama kahvati hazırlıyorum
kahvaltı nerdeee
öğlen akşam güzel ama kahvaltı niye yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?