Ya işte bunlar değişik şeylerdi düşün bir radio bunları yaptırıyor simdi ooo herşey nette var çok sıkıcı bizim arkadaşta kızlar aç kalmış onlara yemek götürmüştüBen zekirdekt co k
Ben severdim valla bizim bi arkadasi da mutfaginizi gormek istiyorum diye mc donaldsa yollamisti
Yanlış oldugunu biliyorum kuzum ya onu yedım diye aksam yemegi yemedim zaten bugun den itibaren protein ağırlıklı beslenecegım 3 gun Insallah 58 olur artıkara öğünde börek yerine akşam güzel bi yemek yeseymişin keşke kuzum.sporun çok güzel
Bulgur yemekleri dr guzel oluyir simdiBen zaten haftada bir kaçamak yaptığım için kilo vermekte zorlanıyorum.Kaçamağımda tatlı,pasta,börek değil bulgur yemekleri
tahmin ettim zaten.proya ben de başladım şükür.prosuz zayıflanmıyo hakkaten ya.hadi bol eksi gelir inşallah cumayaYanlış oldugunu biliyorum kuzum ya onu yedım diye aksam yemegi yemedim zaten bugun den itibaren protein ağırlıklı beslenecegım 3 gun Insallah 58 olur artık
hoşuna gittiSimdi gururum oksandi ozel hissettim
Yerim seni dostumm. Ay uni de ev arkadaslarim dostum derdi .Dostum kaldı üç gün ve bu üç günde ne 500 eksisi alalsen.. dün 700 gören yarına o 700 ü yine görür ve cumaya onu harika menülerle 1.5 bile yapar
Dün ki etiketine cevap söylemiştim ama arada kaynadı sanırım canım. Cumartesi 1 saat yuruyusum var
Dedim ki
yok valla hiç rahat bi insan değilim tanımadığım ortamda geriliyorumBen rahatimdir damdan kapidan konu acmada iyiyim o kadar pazarlama yaptik yani bide yuksek.lisans konum kulturler arasi iletisimdi o derece. Siz bana konus diyin yeter
inşallah ablacımTeşekkürler ablacim azaltarak devam edicem inşallah
Hey hey gençlik ... ben dé yorganin altında dinlerdiimmm11den 2 ye kadardi
hee ortalığı boş bulunca zıpladım hemenSağol canim menüleri yorumladinmalipina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?