Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çok kıskanıyom lan, kardeşime çemkirmesem bari

ona yorum yapmıyorum ben, inatlaşıyor ben böyle kilo veriyorum diyor o yüzden öneri sunmaya gerek yok
Ben yeri geliyor yemeden 100 gram anca veriyorum iyi badem yorum yaptiydim ama yapmiyom bari artik yesin dimi o zaman fatmacim

Ben yeri geliyor yemeden 100 gram anca veriyorum iyi badem yorum yaptiydim ama yapmiyom bari artik yesin dimi o zaman fatmacim

valla boşuna konuştuğumu hissedersem susarım ben, pis bi huyum var tekrar kimse konuşturamaz bizim canımızı çektirdiğinin farkında değil neyse sustum ben

ben menümü yazayım bi atak dönemindeyim, sanırım moral bozukluğu da eklenince abuk subuk beslenmeye başladım bu dönemleri hep 3 saatlik aralarla çözdüm ara öğünlü gideceğim o yüzden

08:00
2 dilim tb ekmek
2 yağda yumurta

11:00
1 yeşil elma+10 fındık+sade neskafe

14:00
1 bardak tarçınlı süt

17:30
yoğurtlu kereviz salatası

20:30
2 ceviz+yeşilçay

yeme atağı yaşamamayı umuyorum, yarın yazarım sonucusporu yapınca yazayım. su en az 3 litre, ya ben çok mu su içiyorum acaba

Whiteblacklife malipina

günaydıınnnn
cuma,cumartesi,pazar günü sporun var mıydı?

gençsin tabi ama hazır ankardayken bunu yakından mı test etsem
sende mi ankarada yaşıyosun?
aslında hepinizi görmeyi sizlerle buluşmayı o kadar istiyorumki ama yol iz bilmem ben bu akşam 7.caddede bi misafirhanede kalıcam yakınım gelebilirim diyenle görüşmeyi isterim

Teşekkürler ablacim azaltarak devam edicem inşallah

Tabak cok guzel gorunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…