Zor bir süreç geçiriyorum tüm aksilikler beni buluyor bir süre cevrimdisiyimallah hayirlisini versin herşey düzeldi derken sjmdi vize uzatma işlemleri skinti oldu sinir disi söz konusu allahım sen aklımı koru
Burda kanunlar çok farkli ben ziyaretçi vizesi ile gelmisim hemso..3 ayda bir uzatmam lazım ülkeye çıkış yaptık 3 ay önce zamanımız dolmadan tekrar uzatmak için gittiğimizde mühür basmamis lar şuan onlarla uğraşıyoruz ülkeye kaçak olarak girdiğimiz görünüyor. .bu da geldi başıma..KAÇAK HABİBTEoturum iznin yok mu habibte.niye sınır dışı edilicen ceza da bile olsan işlemleri başlattığın an cezanın silinmesi lazım
sen ballı çörek değil misin?çörek gevrek olur yani çıtırsın
offfBurda kanunlar çok farkli ben ziyaretçi vizesi ile gelmisim hemso..3 ayda bir uzatmam lazım ülkeye çıkış yaptık 3 ay önce zamanımız dolmadan tekrar uzatmak için gittiğimizde mühür basmamis lar şuan onlarla uğraşıyoruz ülkeye kaçak olarak girdiğimiz görünüyor. .bu da geldi başıma..KAÇAK HABİBTE
Okulda ama ders verilmedi. BekliyormNerde çalışıyodun kuzu
Günaydın balımmmm
dünki menüm
sabah
7 hurma 6 kaşık yoğurt
öğlen
7 hurma 6 kaşık yoğurt
akşam
şeker düştü tabi titremeler falan fazlaydı
2 dilim tam tahıllı ekmek 1 dilim peynir 1 tane portakal
2 litre su
bugün yine yapıyorum 7 gün yapıcam çok zorlanırsam 1 öğünü normale çeviricem
@MiuLego
Burda kanunlar çok farkli ben ziyaretçi vizesi ile gelmisim hemso..3 ayda bir uzatmam lazım ülkeye çıkış yaptık 3 ay önce zamanımız dolmadan tekrar uzatmak için gittiğimizde mühür basmamis lar şuan onlarla uğraşıyoruz ülkeye kaçak olarak girdiğimiz görünüyor. .bu da geldi başıma..KAÇAK HABİBTE
hee çıtır begüş piliç begüş yavyum begüş
bana çıtıv didi
Canım yeni başladığın için süperstarlardan giriş yapacaksın ben eklemeye başladım kaptanıma bilgisini veriyorumBen geldiiimm
3 mil leslie ile
15 dksi 8 kilo bebegim kucagmdayken yaptim
En son kilo bildirimininehirnil111 yapiyoduk hala sanami yapiyoz canimmm
Canım senin önceliğin kilo vermek değil sağlığını geri kazanmak olmalı.Günaydın balımmmm
dünki menüm
sabah
7 hurma 6 kaşık yoğurt
öğlen
7 hurma 6 kaşık yoğurt
akşam
şeker düştü tabi titremeler falan fazlaydı
2 dilim tam tahıllı ekmek 1 dilim peynir 1 tane portakal
2 litre su
bugün yine yapıyorum 7 gün yapıcam çok zorlanırsam 1 öğünü normale çeviricem
@MiuLego
Zor bir süreç geçiriyorum tüm aksilikler beni buluyor bir süre cevrimdisiyimallah hayirlisini versin herşey düzeldi derken sjmdi vize uzatma işlemleri skinti oldu sinir disi söz konusu allahım sen aklımı koru
hee çıtır begüş piliç begüş yavyum begüş
Canım yeni başladığın için süperstarlardan giriş yapacaksın ben eklemeye başladım kaptanıma bilgisini veriyorum@MiuLego
Ördek artık benimle pek ilgilenmiyor@Portakal Sulu Ordek Günaydın Begüşüm ben gelene kadar öğlen oldu gerçi
tamam canım anneciğinide öp yerimize iyiki doğurmuş senin gbi güzeller güzeliniCanlar
İşyerindeyim ben.. öğleden sonra çıkıcam ama.. annemi alıcam bi kahve içeriz dışarıda.. iyi gelir bize..
Sizi çok seviyorum iyi ki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?