Söylememiştin kuzum balım.kaymagim bitenemm brezilya p..pişlimtevo ben seni tutuyom söylemiş miydim
ceviz ve hurma yemekle meşguldüm ondan giremedim benMaliii buralar çok sessiz
beni fılavırla hepfitle karıştırdın kız benimki yanlamasına büyük onlarınki dikine büyükSöylememiştin kuzum balım.kaymagim bitenemm brezilya p..pişlim
Yediğin hurmalar cuma seni tirmalar miceviz ve hurma yemekle meşguldüm ondan giremedim ben
Pastanla kaldın aklimdabeni fılavırla hepfitle karıştırdın kız benimki yanlamasına büyük onlarınki dikine büyük
Dün aksam rahatsizlandim bu aksam da duygusal takılıyom ama diyeti bozmadim sadece 2 tane mandalina kacamagim var kilo sabit sinir bozacak kadar . Kalp ritmini 140 in altına indirmeye calisiyorum 2 gündür çok yüksek
Yedin miEki Görüntüle 2120736 Süt kaynıyor ocakta tarçınlı süt içen gelsiiinnn kızlaaa
ay tırmalamasınYediğin hurmalar cuma seni tirmalar mi
neyi yedim miii tevoYedin mi
Hürrem ıneyi yedim miii tevo
o zamanlar kkya çok bakmıyodum.yarışmalardan bile haberim yoktu.gerçi katılsam siteden şutlarlardı beniPastanla kaldın aklimda
Niye pastalar yarışmasına katılmadın ki
yidiiimmHürrem ı
Valla en sansasyonel pasta secilirdino zamanlar kkya çok bakmıyodum.yarışmalardan bile haberim yoktu.gerçi katılsam siteden şutlarlardı beni
geçmiş olsun kuzum çarpıntın mı varDün aksam rahatsizlandim bu aksam da duygusal takılıyom ama diyeti bozmadim sadece 2 tane mandalina kacamagim var kilo sabit sinir bozacak kadar . Kalp ritmini 140 in altına indirmeye calisiyorum 2 gündür çok yüksek
tam benlik bi sembol olurdu haaValla en sansasyonel pasta secilirdinbelki de bir tanga sembolü kazanırdın
biri beni mi andı
Kasabın karısının altında o şekil vuuuwwwtam benlik bi sembol olurdu haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?