Evet sinüs tasikardi arada oluyorgeçmiş olsun kuzum çarpıntın mı var
hee kulaklarım çınladı da ondan şeyettimbiliyodum senin dönüş yapacağıni
Takımın catlagsn yeminle
gel cay icelim malimm
Yarına planın ne dostum bana da söyle ben de yapayımhee kulaklarım çınladı da ondan şeyettimben dukan şeysi içiyom ödem yok ama sabit takılıyorum miu duymasın
afiyet olsun canımcım
çok geçmi olsun canım çok sıkıştırma mideni çok da yorma kendiniEvet sinüs tasikardi arada oluyor
azcık yedim napıcan sen tadını gece gece boşverGüzel miydi
bilmiyomki detoks düşünüyodum ama daha cuma yaptım pattis detoksunu çok sık yapmak zarar verir die düşünüyom.dukan şeysine abanayım diyorumYarına planın ne dostum bana da söyle ben de yapayım
Çarşamba gecesi ne desen aklım celinmez ki zatenazcık yedim napıcan sen tadını gece gece boşver
Bende napacam bilmiyorum ama akşama kabak yiyebilirim. Gündüz de en sagliililarindanbilmiyomki detoks düşünüyodum ama daha cuma yaptım pattis detoksunu çok sık yapmak zarar verir die düşünüyom.dukan şeysine abanayım diyorum
Eşin son zamanlarda büyük azimle sana komplolar yapıyor hippoEşim olacak dondurma almış gelmiş
Yer miyim yemem
Duydumhee kulaklarım çınladı da ondan şeyettimben dukan şeysi içiyom ödem yok ama sabit takılıyorum miu duymasın
afiyet olsun canımcım
Yemiceksin tabi kaşık bile yalamayacaksinEşim olacak dondurma almış gelmiş
Yer miyim yemem
Öyle mi oluyorBir şey soracam bu baykuş niye arada sol tarafta arada ortada oluyir
İşte baykuşlarımmmmm iradeli baykuşlaaarYemiceksin tabi kaşık bile yalamayacaksin
Az önce türk kahvesinin yanına eşime elcaazlarimla çikolata hazırladım yedim mi tabi ki hayırhatta kırıntılarını da yememek için paketini hemen çöpe attım
Zamanlamam harikaEşin son zamanlarda büyük azimle sana komplolar yapıyor hippo
Mezarını hazırla ben vurmaya geliyorum
Kız valla sorma yaa..kız yıllarca başının etini yedim arada eve gelirken ben söylemeden bişiler al diye.. yaa sen söyle derdi.. ben düşünemiyorum diye.. listeye girdiğim hafta coştu adam..Eşin son zamanlarda büyük azimle sana komplolar yapıyor hippo
Mezarını hazırla ben vurmaya geliyorum
Vallaha adam senin erimelerini kıskanıyorKız valla sorma yaa..kız yıllarca başının etini yedim arada eve gelirken ben söylemeden bişiler al diye.. yaa sen söyle derdi.. ben düşünemiyorum diye.. listeye girdiğim hafta coştu adam..
Mezarımı derinde kazın dar olsun yar yar dar olsun... bu şarkı eşime gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?