İşte çiğ fındık beyaz leblebi biraz masum Die aldimdi bitsin almicam artık yà da beyaz leblebi yi sabah okula gidince yesem ii olacakAslında totali 1 avuç olsa sıkıntı yokbirde bu kuruyemiş tarzi şeyler çok kalorili
Eksilerin ne durmda arttılar mi azaldılar miİşte çiğ fındık beyaz leblebi biraz masum Die aldimdi bitsin almicam artık yà da beyaz leblebi yi sabah okula gidince yesem ii olacak
bi kere yapmıştım bende pek etkisi olmamıştıSırf sonucu için alınabilir
Cok lezzetli kuzmmm ama cayla olmazImmmm lezzetli duruo. Çayla yenseydı yaprdim
Hee o zaman herkesin bünyesi farklı..bi kere yapmıştım bende pek etkisi olmamıştı
bakla da bende gaz yaptı.sabah bakcam tartı ne durumda.gerçi ceviz ve hurmadan sonra pek umudum yok tartıdanHee o zaman herkesin bünyesi farklı..
Mesela bana bugünkü 4 kaşık nohut hiç yaramadı atom bombası gibi dolaşıyorum
Banada hic yaramiyo bos bos gaz yapiyo kivrandiriyo ancakHee o zaman herkesin bünyesi farklı..
Mesela bana bugünkü 4 kaşık nohut hiç yaramadı atom bombası gibi dolaşıyorum
Ben de bu takımda değil miyim ,kapı gibi baykuşum varAma takımlara katılmadınBiz sana gel dedik Mezun ol dedik
Çok istersen olur benceÜzülme la benimde biraz zor olur kep neyin sen en azından kilo verdin
6.5 kilo verdim ,o zaman geri kilo alayım ,listeye girip geri mi vereyimE listeye gir mezun ol hemen kepin olsun
Ben de 2 günlüğüne 38 yaşındayım ,yavaş yavaş yaşlanıyorum
Ben de bu takımda değil miyim ,kapı gibi baykuşum var
Çok istersen olur bence
6.5 kilo verdim ,o zaman geri kilo alayım ,listeye girip geri mi vereyim
Bana sürpriz doğum günü mü yapacaksın ?2 gün öncemi hepi börtdeyindi 2 gün sonramı
evet bundan daha güzel bi benzetme olamazdıSessiz ortamda allah çok şükür diyen teyze gibisin sanki
he valla en iyisi uyumak heraldeBende skldm
Bebem uyanıkhe valla en iyisi uyumak heralde
Listeye gir sana da kep versinlerBen de bu takımda değil miyim ,kapı gibi baykuşum var
Çok istersen olur bence
6.5 kilo verdim ,o zaman geri kilo alayım ,listeye girip geri mi vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?