- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Olacam dahaMinnak 21 değil misin sen
Ay sende
Lız senın Instagram ın yokmu
he valla gece gece demiyoki olan var olmayan var kocası çekyatta horlayan var.utanmaz
iyi geceler de bana ben yatmaya gidiyomGünaydın öali heehheehheee
ben de kapatmıştım bi senedir kullanmıyodum bunlar yüzünden açtım geriYok kuzum, sosyal medya kullanmıyorum Benanammm suratımizi görmedik şimdi farkettim karna takılınca
he valla gece gece demiyoki olan var olmayan var kocası çekyatta horlayan var.utanmaz
Evet ya görüşemedikBana çekerse ben ayvayı yedim
Oh sulu sulu öperim ki
Hayırdır kuzu ne raporu?
Bugün gorusemedik
Türkan
Yasını bılmıom ama gel sen de ablamz ol yada kardeşimizzzzzBir iki saat girmedim abla kardeş bağları kurulmuş
Allah muhabbetinizi arttırsın gızlaaaaar
Benim varozele gel verim takipleselm
Ficutu güzel olanım yuzu kımbılırYok kuzum, sosyal medya kullanmıyorum Benanammm suratımizi görmedik şimdi farkettim karna takılınca
yalan mı amakiz beni guldryon Allah ta seni güldürsün emi
ne kadan arsız oldu bu zayıflayıncaDur canıö yazayım sana %)
Ficutu güzel olanım yuzu kımbılır
Aç bee
Valla o benı baglamaz bulsunlar
Kocaso olanda yani halletsin
Ayyy hadi son sıkıntılar o zaman, işin rast gitsin kuzucumEvet ya görüşemedik
Restonanın dizaynını rapor haline getirmem lazım, aylardır konuştuğumuz.
, beğendiğimiz, bulduğumuz malzemeleri falan , bir dizaynıea vereceğiz yarın o da son noktayı koyacak, artık son aşamaya geldik
Dur canıö yazayım sana %)
Ficutu güzel olanım yuzu kımbılır
Aç bee
Valla o benı baglamaz bulsunlar
Kocaso olanda yani halletsin
Benimki şu anda diyet araştırıyor, kilo alcakmış sağlıklı şekilde adam oldu 75 kilo!!he valla gece gece demiyoki olan var olmayan var kocası çekyatta horlayan var.utanmaz
Bizimkilerin cinsi odungillerdengidin yapın ay aman yatın diyor kendisi
Ya valla bak kocayad a dedım bnım kndıme hiç guvenı m yoktu ya kendimi çok kötü hissediyordum eşim benı afedersin hıc iclikle bıle görmedi zayıflayana kadar geceşik bile giymedim ben ki gecelik hastasıyım. Kocaya diyordum sen bnı beğenmiyorsunne kadan arsız oldu bu zayıflayınca.kız sen şişkoyken de böyle miydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?