75 az geldi gözümeBenimki şu amda diyet araştırıyor, kilo alcakmış sağlıklı şekilde adam oldu 75 kilo!!
Ben de dinliyorum arka fonda
Eklesene beniben de kapatmıştım bi senedir kullanmıyodum bunlar yüzünden açtım geri
odun olana soba olacan yavruuuBizimkilerin cinsi odungillerden
Versene hesabını yafa dur bulcam senıben de kapatmıştım bi senedir kullanmıyodum bunlar yüzünden açtım geri
İyi geceler canım, uyandır kasabı da daha gece uzuunn hihhiihhiyi geceler de bana ben yatmaya gidiyom
evet o konuda katılıyorum güven geliyo insana.ama ben 100küsür kiloyken de giyiyodum ben de o konuda arsızım işteYa valla bak kocayad a dedım bnım kndıme hiç guvenı m yoktu ya kendimi çok kötü hissediyordum eşim benı afedersin hıc iclikle bıle görmedi zayıflayana kadar geceşik bile giymedim ben ki gecelik hastasıyım. Kocaya diyordum sen bnı beğenmiyorsun
Cidden zayıf ve kilolu olmak insanı değiştiriyor kndımı cekiçi buluyorum artık
Abla mu?Yasını bılmıom ama gel sen de ablamz ol yada kardeşimizzzzz
hee özelden mi yazim burdan belkim yasaktırEklesene beni
diyosunİyi geceler canım, uyandır kasabı da daha gece uzuunn hihhiihh
Anladın sen
Benımkıler olmuyorduevet o konuda katılıyorum güven geliyo insana.ama ben 100küsür kiloyken de giyiyodum ben de o konuda arsızım işte
öyle bulamazsınVersene hesabını yafa dur bulcam senı
Vallıhı bulucamöyle bulamazsın
Yakarsin sen.vallaodun olana soba olacan yavruuu
yakarım çıtır çıtır
TamamAyyy hadi son sıkıntılar o zaman, işin rast gitsin kuzucum
Ben sana özelden atarım bebeemmm
sizinki de zor tabi önce zayıf ol sonra kilo al.ben kendimi bildim bileli tontiş olduğum için çok büyük farklar olmadı giyim kuşamda.tabi bu iyi bişey mi emin olamadım şimdiBenımkıler olmuyordu
kod adım pina pinaVallıhı bulucam
Ya çırpı oldu adam75 az geldi gözüme.ben 90dan aşağısını kabul etmiyorum zayıflayamaz kasap ,yasak ona
Özelden yazhee özelden mi yazim burdan belkim yasaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?