- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Kız kıskanma ama ben senin kocanı çok merak ediyorum.. yabancı damat yaa :))Ya çırpı oldu adam
Normalde 80 civarıydı, yüzü çöktü herüfümün
Benimkinin üst kösün kaslı bacaklar çırpıcık, şimdi iyice süzüldü canım benim ama napayım ya, sağlıklı şeyler pişiriyorum ama o benden çok zayıfladı
Ya çırpı oldu adam
Normalde 80 civarıydı, yüzü çöktü herüfümün
Benimkinin üst kösün kaslı bacaklar çırpıcık, şimdi iyice süzüldü canım benim ama napayım ya, sağlıklı şeyler pişiriyorum ama o benden çok zayıfladı
Yaw ne kıskanıcamKız kıskanma ama ben senin kocanı çok merak ediyorum.. yabancı damat yaa :))
Varda paketim bitmek üzere diye 2 gün girmicem sonra girerim eklerim.. miu da ekli misin ona göre çabuk bulurum..Yaw ne kıskanıcam
Benimki Türk’e benden çok benziyor
Hiihhiihhi
İnstagram varsa ekle görürsün orda
Zaten öyle yapıyorum
o zaman ayrı ayrı yemekler yapcan.ona bol kızartmalar pilavlar sana haşlama sebze
Ekliyim Tr ile başlıyor pt ile bitiyorVarda paketim bitmek üzere diye 2 gün girmicem sonra girerim eklerim.. miu da ekli misin ona göre çabuk bulurum..
Ay bilemedim hrtturlu kötü sankisizinki de zor tabi önce zayıf ol sonra kilo al.ben kendimi bildim bileli tontiş olduğum için çok büyük farklar olmadı giyim kuşamda.tabi bu iyi bişey mi emin olamadım şimdi
kötü kötü şişkoluk kötü.kendimden biliyorumAy bilemedim hrtturlu kötü sanki
Senıde buldum
Bende oyleyim ayni yaYa valla bak kocayad a dedım bnım kndıme hiç guvenı m yoktu ya kendimi çok kötü hissediyordum eşim benı afedersin hıc iclikle bıle görmedi zayıflayana kadar geceşik bile giymedim ben ki gecelik hastasıyım. Kocaya diyordum sen bnı beğenmiyorsun
Cidden zayıf ve kilolu olmak insanı değiştiriyor kndımı cekiçi buluyorum artık
Karambolde kim ekledi haahhaaabiri daha ekledi beni o kim
anlamadım vallaKarambolde kim ekledi haahhaaa
Sabit ti yaEksilerin ne durmda arttılar mi azaldılar mi
Turkanin takip ettiklerinden buldum
Yeni nesil çok hızlı zaar, şıp diye hallediyorlar
Azcik moooooouuooooooooooAynen annenin oyuncagi oluyo
Amma azck yorucu bi oyuncak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?