Him duygusal üzüldüm diye içti benceBirde sebepsiz
Misal oğluma bu aksam sut icer misin dedim en naif sesimle..
Anne süt icmicem diye 10 dakika ağladı
Sonra sustu geldi anne süt icmicem dedi
Peki sen bilirsin dedim ama üzüldüm dedim. Çünkü akşam da yemek yemedin dedim..
Anne süt icecem dedi(yaş 3) hâl ve hareketler manasiz
Anne karnındayken çoh datlı oluyorlar çakılBu bebekler ne zaman tatlı oluyor anladigim hep huysuz
Uyutmak için 40 takla atacak sın sonrada uyudumu ndden uyuduki deyıp özleyeceksin hatta o uyurken bakmaya kıyamayacaksın sonra uyansın diye bekleyeceksin uyamdıdamı tekrar uyıtmak isteyeceksinuyutmak için mi yapıcaz ula
Bugün takımcak kafalar çok güzel. Leptinin fazlası mı sebep oldu acep
Uyutmak için 40 takla atacak sın sonrada uyudumu ndden uyuduki deyıp özleyeceksin hatta o uyurken bakmaya kıyamayacaksın sonra uyansın diye bekleyeceksin uyamdıdamı tekrar uyıtmak isteyeceksin
Günaydın anarşik yariiiimmmm
Aynı fikirdeyim
TamammmmKilomu duyunca oksijen detoksu deme bana
Seni feylosofa söyliceeeemYoutube da sürekli refikanın yemek tariflerini izledim. Öyle uyudum. Rüyamda Burakla ekmek yapıyorduk...
Dipnot: Burak Refikanın ekibinden
Menü vermediğim günlerdenGünaydın anarşik yariiiimmmm
Aynı fikirdeyim
Tamammmm
Nerden geldi la bu kilo
Iyi denissinYa valla bak kocayad a dedım bnım kndıme hiç guvenı m yoktu ya kendimi çok kötü hissediyordum eşim benı afedersin hıc iclikle bıle görmedi zayıflayana kadar geceşik bile giymedim ben ki gecelik hastasıyım. Kocaya diyordum sen bnı beğenmiyorsun
Cidden zayıf ve kilolu olmak insanı değiştiriyor kndımı cekiçi buluyorum artık
Ben zayiflik halini biliyom sanirim icinde sakliyormusne kadan arsız oldu bu zayıflayınca.kız sen şişkoyken de böyle miydin
Aynen ÖyleDevrelerimi yakiyoz
Hele benımBugün takımcak kafalar çok güzel. Leptinin fazlası mı sebep oldu acep
Sana da günaydın kendi şugır gadın
Nerden biliyon inceledin mi benıBen zayiflik halini biliyom sanirim icinde sakliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?