- 2 Ekim 2017
- 5.365
- 27.063
- 548
- 31
Ya masaAllah ne guzelBizim burda bı kadın var keçileri var torumu annr sutu almadı Çocuğu keçi sütüyle büyüttüler görsen maşallah ı var :)
Tam yerinde yasıyorum ben :) seviyorum merkezi yerlere gidince daha deli oluyorum oh sakın huzurlu yer. Araba yok evler yok İnsan yok parka gdip kendım kızımla salıncak kaydırak görseniz :) bendr oynuyorum koşuyorum :)Ya masaAllah ne guzel
Burda organik bulmak zor guvenilir yer lazm
Yoksaaaaa
Maksat aklını bulandirmak olsun ama.kim bilirYoksaaaaaesahmiiii
Veremezsinki keşke olsan ama sanmam
Çarşı karışık tevo ishal olsam neyse gaz sancısı var bende karnım şiş kız ishal poposuda kıpkırmızı oldu hemen degistiriyorum yıkıyorum ama nafile
Hakıko zeytinyağı bofde bepantol krem karıstr sür anında etkı bsnı ko ishalden kıpkırmızı olmuştu 2 gecr acık yatırdım cocugu en son yn komşu söyledi yaptım geçtiYoksaaaaaesahmiiii
Veremezsinki keşke olsan ama sanmam
Çarşı karışık tevo ishal olsam neyse gaz sancısı var bende karnım şiş kız ishal poposuda kıpkırmızı oldu hemen degistiriyorum yıkıyorum ama nafile
Travazol sürüyordum kıza içiyim rezene ya vardı evde canim sagol yufka yürekli mortimMaksat aklını bulandirmak olsun ama.kim bilir
Oyy kızına kıyamam canım sudokrem çok iyi geliyor krem.olarak dene istersen
Sende rezene falan iç limonlu su da iyi geliyor
Onuda yapım travazolle karışırsam olmazmiAllam adet oldum herhal
Hakıko zeytinyağı bofde bepantol krem karıstr sür anında etkı bsnı ko ishalden kıpkırmızı olmuştu 2 gecr acık yatırdım cocugu en son yn komşu söyledi yaptım geçti
Bakıyorum ben yokken atıp tutuşsun Nevos
Omu bılmıyorum ama o dedgın kremın faydasını da duydum karıstır derım ben ıslak mendil kullanma dalınle yıka kururt evın sıcaksa bez de takmaOnuda yapım travazolle karışırsam olmazmi
Allahım tüm kızlarımıza örnek olsun ne de güzel spor onlarSpor demişkeeeeen
Pazar:
40 dk yürüyüş: 100
Pazartesi:
2000 ip atlama: 400
30 dk pilates: 90
Toplam: 490
Salı:
2000 ip atlama: 400
15 dk bölgesel: 45
445
Çarşamba: 2000 ip atlama
30 dk callan: 90
Toplam:490
Genel toplam: 1525
@begum75
eveeetBaykuş gelmiş...
Bakıyım bana da yakışmış mı?
Hmmm çok yakışmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?